Gravidute prin FIV (51)
Raspunsuri - Pagina 17
many_bani spune:
Li_am, pup fata si imi pare rau ca si tu experimentezi durerile de oase, cat despre acel magazin nu am auzit.
Evy, din cate stiu eu cu manichiura data cu lac nu este voie din cauza anesteziei, in caz de complicatii cica prima data se schimba culoarea unghiilor, acum nu stiu daca este valabila la orice tip de anestezie. De pedichiura nu mi-a zis nimeni nimmic, eu de fiecare data am intrat in sala de operatii cu sosetele in picioare asa ca....
Castelana felcitari ptr. rezultatele bune, insa sa inteleg ca bebe a fost pudic si nu a vrut sa va arate nimic, nu?
Fetelor, eu cred ca sunt defecta rau, imi este asa de cald ca nu mai stiu ce sa fac, am toate geamurile deschise si parca tot nu este suficient.
Va pup si sa ne "auzim" cu bine.
35 +
Vlad
Evy30 spune:
saru'mana Raluca .
am luat un pachet mare de vata , dar o sa mai iau unul ca poate nu ajunge . a ...sa iau si tifon si sa infasor vata il el de acasa .
Evy 34+
Evy30 spune:
Ralua daca mai ai timp te rog sa-mi mai raspunzi la 2 intrebari
-mie mi-a dat reteta pt cateter -epidural , dar de anestezic nu a zis nimic . tu ai cumparat si anestezic ? daca da mai stii cum se numeste si cat ai luat?
- calmante ai luat tu , sau alte fiole, sau ti s-au dat de la spital ?
multumesc mult de tot .
pupici
Evy 34+
eumada spune:
Evy eu te-as indruma spre generala..la rahie e cumplit..am avut o fata in salon care a zacut doua zile dupa mine....si crezi ca ai suporta sa stii in direct ce-ti face?
tre` sa ai nervii prea tari..
Madalina
de minunica Eva-Maria
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Evy30 Ralua daca mai ai timp te rog sa-mi mai raspunzi la 2 intrebari -mie mi-a dat reteta pt cateter -epidural , dar de anestezic nu a zis nimic . tu ai cumparat si anestezic ? daca da mai stii cum se numeste si cat ai luat? - calmante ai luat tu , sau alte fiole, sau ti s-au dat de la spital ? multumesc mult de tot . pupici Evy 34+ ![]() |
In ziua in care m-a internat i-a dat reteta pt anestezic si calmante sotului. Nu am insa idee ce a fost. Calmante mi s-au facut doar in prima zi la terapie intensiva, pe cateterul de la epidurala.
Si dac-as mai naste de 100 de ori tot anestezie rahi as face. Nu vezice se intampla si ai ocazia sa auzi primul scancet al copilului.Dintoata operatia atat imi amintesc, plansul Nataliei si cum s-a oprit cand a adus-o asistenta langa mine.
Baby
de Natalia (03.09.09)
Evy30 spune:
Multumesc mult Raluca ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi .
O sa il intreb pe dr R , ca merg la el aproape de 36 de sapt si sa ii zic sa imi dea si mie reteta si voi intreba si de anestezie.
Abia astept sa treaca si luna asta , sa imi vad si sa imi aud si eu puiutul .
Evy 34+
Moniland spune:
Doamne cate emotii.... si eu am cand va citesc si retraiesc momentele.
Sa aveti parte de sarcini frumoase si nasteri usoare.
Va puuuup pe toate.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
Miramar spune:
Evy - eu tocmai am fost la cursuri prenatale ieri si tema a fost nasterea, atat naturala cat si generala. La momentul actual nu se face anestezie generala pentru cezariana decat in situatii extreme (complicatii etc) sau probabil daca insisti la cerere. Nu ar fi indicat insa sa insisti - e mult mai daunatoare atat pentru bb cat si pentru tine. Rahia e mult mai safe (oricum iti pun un panou in fata si nu vezi nimic) si are avantajul ca-l vezi si pe bebe imediat. Cat despre sculatul dupa 2 ore sau dupa 12 ore fiecare organism reactioneaza diferit la diverse tipuri de anestezie - nu rahia era de vina la doamna cu pricina ci fondul ei genetic. Iti spun eu care am avut interventii si cu rahie si cu generala - la generala iti baga atatea droguri in tine
inclusiv morfina, si pe mine una dupa ma manca pielea de-mi venea sa ma scarpin pana la sange. Am luat claritin vreo 3 zile dupa.
Sa va mai spun ca in plus fata de toate durerile cu pricina de ieri mi s-au umflat si mainile de am butuci in loc de degete si ma si dor
si nu prea dorm noaptea prin urmare ma apuca somnul in cursul zilei. Of, nu conteaza insa, bb sa fie bine si sa mai stea acolo linistit pana pe 4 nov.
34+