Gravidute prin FIV (51)
Raspunsuri - Pagina 11
bulinanico79 spune:
Moniland sunt absolut superbe printesele tale. Revin cu o intrebare care ti-am pus-o mai demult, cand ai nascut: i-ai trimis o poza si lui Dr Loimer pt panou? Sa va traiasca sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii.
In legatura cu constipatia...eu am avut doar putin timp aceasta problema dar am rezolvat-o relativ usor cu Activia zilnic si cereale cu lapte dimineata...succes.
Dureri de spate nu mai am de pe la 19 sapt. Pe mine m-au tinut doar 2 sapt. Dr mi-a zis ca sunt de la faptul ca sarcina modifica pozitia corpului si a coloanei si odata ce te obisnuiesti cu noua pozitie trec...si au trecut deocamdata la mine.
Nico
22+
bulinanico79 spune:
Iar eu...intru rar, dar si cand intru va bombardez cu mesaje si intrebari:
La aceasta varsta simteati bebelusul zilnic...tropaind prin burtica? Eu incep sa imi fac probleme ca il simt doar cateodata asa evident...cam la 2 zile. O fi din cauza ca sunt hmm...supraponderala, sa zicem
?
Cam cand ati inceput voi cumparaturile? E devreme acum? Am putine lucruri de luat pt ca le voi lua de la sora mea pe cele mai multe (cele mari...mobilier, carucior etc.) Am tot scanat piata, mi-am facut listuta cu ce mai avem nevoie dar inca nu am luat nimic. Voi cand ati inceput cumparaturile?
Nico
22+
kittyke spune:
Scuze ca ma bag...dar pentru constipatie recomand Supozitor de glicerina am folosit in timpul sarcinii si m-a ajutat enormmmmm (eventual kiwi daca vreti ceva mai natural)
Sarcini usoare si bebici sanatosi va doresc....
Iana_Mari felicitari pentru fetita si baietel , ai grija de ei
iana_mari spune:
KITTYKE MULTUMESC.Ce faceti voi cresteti mari si sanatosi?Cum te descurci?
MONILAND trece repede timpul si la mine dar si la tine.Nu ai pe nimeni sa te ajute?
MANY stai linistita in patut si ia nospa
.
Vreau si eu sa-mi puneti carucioarele pe prima pagina ca mi-s tare mandra.Multumesc.

pt,toate fetele.
iana
21+
si
simona2 spune:
Schimbaram si noi prefixul
Fetele, voua vi s-a intamplat sa gasiti laptic (sau colostru, ce-o fi) pe tricou dimineata inca de la 20 de saptamani? O fi semn ca voi putea alapta?![]()
Hepilica
mami fericita! Cand ai o clipa, spune-mi si mie pls cum se prezinta taietura ta..sper ca face broderii frumoase dr. Albu si ca putem spera sa nu se mai vada dupa un timp.

20+
Evy30 spune:
Many ai anuntat doctora?
nu ar fi bine sa ii dai un telefon . poate iti spune ce sa iei .
pe mine , cand i-am spus ca ma doare burtica , doar cand ma dau jos din pat , mi-a dat gynipral . se evita nasterea prematura .
pupici si ai grija
Moni , ma bucur ca sunteti bine si sa stii ca e bine ca fetele au personalitatea lor.
Hepilica, Raluca , sper ca toata lumea e bine . mai precis stati bine cu odihna
ca banuiesc ca aveti si nopti mai agiatate
Nico , ma bucur sa vad ca mai intrii pe la noi . pupici
eu astazi sunt linistita . bebe se joaca in burtica. cred ca avem niste zile mai linistite , nici azi noapte nu s-a mai agitat . cred ca nu prea mai are loc mititelul , sau nu i-am mai dat ciocolata
ca saptamana asta am tot mancat ca am avut sarbatoriti ![]()
Evy 33+
Fragutza spune:
Nico
, multumesc pentru PM. E adevarat ca nu prea mai am timp sa citesc mereu.
Daca mai sunt modificari de facut pe prima pagina va rog sa-mi trimiteti PM ca sa pot urmari mai usor.
Pupici tuturor!
Baby
de Natalia (03.09.09)
bulinanico79 spune:
Cu placere Raluca. Eu oricum sunt pe faza si citesc zilnic. Daca mai vad ceva iti trimit PM. Lipsesc datele Maiei, puiul mic de heliptica...dar nu le-am vazut postate...Oricum va admir pe voi cele cu puiutii in brate ca va mai faceti timp sa intrati sa ne mai sfatuiti.
Evy
eu intru si citesc zilnic dar nu prea am noutati si scriu mai rar ....dar sunt prezenta![]()
CastelanaC multa sanatate mamei tale...stiu cum este sa fie mama bolnava...citesc cu interes postarile tale. O sa fie bine...ai sa vezi
Nico
22+
castelanaC spune:
Buna Dimineata,
Sa aveti un inceput bun de saptamana, sarcini usoare si bebelusi mancaciosi si sanatosi, dupa caz.
Scuze daca nu am mai scris, dar v-am citit, zilele astea am totfost in stanga si-n dreapta cu sotul meu pe unde este el invitat, mai profit si eu ca ma simt bine si pot sa mai port hainele mele elegante. ma simt bine, mananc normal, dormim, parca am trecut la o noua etapa ca daca ma gandesc ce vreau sa mananc imi vine carnea in minte si profit si eu ca pana acum o mancam cam fara pofta si gust.
mama mea, multumesc fetelor di suflet ca va ganditi la mine si la ea, sistemul masii, daca nu esti conectat la tub poti sa mergi acasa.
Ralu draga de tine sa-ti traiasca printesica la o luna sunteti cred ca foarte fericiti si bucurosi!
Evy, cum trece timpul si cum stai tu acolo linistita si astepti, ce bebe cumnite are mama! AMR usor!!!!
Simona felicitari pentru schimarea prefixului! Sunteti la jumatatea drumului, nu? sarcina usoara!!!!
many bani sunt aici, tu esti bine????? am citit cum vb tu de nostalgia burticii, si eu mi-am dosrit mult sa am casa plina de copii, sarcina usoara si nu mai e mult....nu?
Carmelly, constipatia in sarcina e un lucru normal (probabil asta stii, deci nimic nou) datorita progesteronului produs de corpul gravidei (iti dai seama ca la noi ce luam si de sustinere... e mai mare efectul) dece asta? penttru ca are rolul si de a relaxa cavitatea abdominala, deci si colonul.
Eu sunt cu aceasta problema de mai bine de 10 ani, alte cauze, gandeste-te acum in sarcina ce minunat sa simti cum nasti de fiecare data...cand se produce evacuarea.
Dr meu de aici mi-a interzis cu desavarsire supozitoarele, stiu ca in Romania se dau si de aceea m-am dus cu cutia la el, pentru ca stimuleaca usoare contractii ale colonului si nu este sigur ca nu ar da si uterin.
Mi s-a recomandat sa beau ceai verde (o ceasca doua pe zi dar nu exagerat pentru ca e usor diuretic) cafea, suc de prune.
Alceva nimic, dar nimic!!!!!
Totul sta doar in alimentatie si sa stii ca incet incet cu multa perseverenta s-a mai remediat.
Trebuie sa mancam:
tot ce contine fibre: fructe proaspete, vegetale, pe cat posibil proaspete sau gatite usor la abur, care se poate si cu coaja.
Tot ceea ce contine cereale si atentie Tarate!!!!! (aici truc: 2-3 lingurite de tarate cu una de miere puse intr-o cana si oparite cu apa, bei tot cu tot cu tarate, e fantastic de bun si are B-uri la greu).
Apoi axeaza-te pe maincat fasole, fasole verde, mazare, linte, naut, baloneaz un pic dar sunt bune la efectul depuratic ce-l au.
La capitolul fructe: toate cele ce incep cu litera P sunt bune: pepene rosu si galben (excelent pentru ca grabeste digestia), prune, piersici, pere, etc, nu uita de struguri si poti profita ca e si sezon si seara neaparat 3-4 fructe de kiwi!!!!!!!
seara de obicei cand mananc fructele torn peste ele un iaurt, este excelenta cina si usoara si se vede si rezultatul.
Trebuie sa bei lichide multe, chiar sa faci uz de ele: sucuri de mere, de prune au efecte bune.
ce sa-ti mai spun... trebuie sa te tii serios de meniu pentru ca nu merge asa azi mananc si maine nu..., ca sa functioneze nu trebuie sa te predai.
Sarcina usoara!
Moni, ai niste fete ce sa mai comori, frumoase si cred ca te distrezi ca sunt si diferite si au alt caracter una de cealalta.
Sa-ti traiasca si sa te tina D-zeu sanatoasa sa le cresti si sa te bucuri de ele!!!
hepi-hepi-hepilica, te pup si sa-ti traiasca printesa!!!!!! tare e frumos ce scrii tu despre ea...abia asteptan noi astea care venim din urma!
taty-ana felicitari pentru bebe, sa fie sanatos si la termen!
tie sarcina usoara!
li_am 

fetele va pup
pe toate si sa veti un inceput de saptamana excelent.
imi este dor de toamnaaaaaaaaaaa!!!!! de cand nu am mai vazut eu toamna... lasa ca recuperez cand vin in Europa!
castelana fericita
13+
many_bani spune:
Buna dimineata
Mamici si burtici sa aveti o saptamana frumoasa 
Eu parca sunt mai bine, insa de atata stat in pat ma dor oasele de nu mai stiu cum sa stau
Castelana
, la noi sunt recomandate supozitoarele cu glicerina, insa nu se recomanda ceaiul verde sau negru, cel putin doctora mea nu le recomanda. Asa este AMR-ul este de cateva saptamani, eu ce imi doresc este sa mai fie macar 2 sapt.
Va pup
34 +
Vlad