Gravidute prin FIV (51)
Raspunsuri - Pagina 10
many_bani spune:
Buna dimineata si de la mine,
Azi lenevesc, probabil vremea este de vina, asa ca stau in pat cu laptopul iar sotul gateste
. Nu m-am simtit prea bine, asa ca o sa lenevesc.
Tatiana felicitari, o sa vezi ca fiecare echo. o sa-ti ofere un nou spectacol
Huski poate o centura prenatala care sustine burtica te va ajuta, am vazut la alte fete care au avut probleme asemanatoare ca a dat rezultate 
Castelana pe unde esti? 
Evy, eu tensiunea 9 cu 5 am avut mereu, dr. mea spune ca la gravidute este buna tensiunea mica, dar daca tu ai avut alta valoare inainte de sarcina poate este bine sa vorbesti cu dr.tau 
Iana multi 
Mie cu siguranta o sa-mi fie dor de burtica, 10 ani m-am luptat sa o am, ma uitam cu lacrimi in ochi pe strada la gravidute si nu puteam decat sa sper ca intr-o zi o sa am si eu.
Zilele astea m-au incercat niste sentimente ciudate, referitoare la mom. intalnirii cu Vladut si ma trezeam plangand.
W-e placut 
34 +
Vlad
carmelly spune:
Salutare,
Mi se pare mie ca mesajul meu de data trecuta nu apare postat?
Evy, eu tot tensiune mica o am, dar o am asa de cand ma stiu, cu o cafeluta o indreptam, dar acum de cand m-am lasat numai intr-o stare de somnolenta sunt. Daca la tine este ocilanta trebuie neaparant consultat medicul. Sanatate.
Vreau si eu pe listuta, am scris eu o data datele, dar nu am fost trecuta, dar nici nu am cerut. Et: 23 august 2009, DNP: 23 aprilie 2010 [bebelus][bebelus]
8+
Multumesc Doamne!
carmelly spune:
Ce batuta sunt in cap, am dat pe trimite raspuns si mai aveam de intrebat: fetelor am probleme cu constipatia, dati-mi retete pls, eu am ceaiuri laxative si picaturi, dar mi-e frica sa le folosesc, eu zic ca nu sunt indicate. Ma doare si popoul de la constipatie
.
Eu nu am tot timpul stare de greata sau de voma, e normal? Bebeii cresc? Eu deja sunt dusa cu capul si ma gandesc ce fac bebeii. Joi un bb era cu capul in sus iar celalat cu capul in jos, si asezati lateral. Cat de dragi imi sunt, vreau sa ii vad in fiecare zi
.
Va disper si pe voi, scuze si un weekend placut.
Pupici la toate.
8+
Multumesc Doamne!
carmelly spune:
Datele mele pentru listuta
ET: 23 august 2009; DNP: 22 aprilie 2010

8+
Multumesc Doamne!
taty_ana spune:
iana da un singur

si sunt fff fericita
carmelly in legatura cu constipatia manaca cartofi copti la cuptor cu tot cu coaja,practic coaja aia face minuni la digestie.....seara inainte de culcare mere,dimineata pe stomacul gol mananca la fel un mar,ia si o lingurita doua de miere si daca la micul dejun mananci activia cu cereale si miere este imposibil sa nu aiba efect
6+
Evy30 spune:
Many ai grija de tine please. stai linistita in patuc.
oricum azi e o zi ...ciudata rau .
pana nici bebele meu nu are chef de joaca in burtica, asa mai putin .
cred ca ii provoaca somnolenta , ca si mie .
cum il simti pe Vlad , in fiecare zi energic si jucaus mai toata ziua ? la mine vad ca are zile si zile .
pe mine ma cam streseaza durerile de spate , insa si burtica s-a marit onsiderabil .
tensiunea mea este 11 cu 7 astazi , dar am baut o ciocolata calda. si stat numai in pat
referitor la constipatie
la mine nu a mers nimic . am luat duphalac, e special , insa fara rezultate la mine
prune dimineata , iaurt , lapte pe stomacul gol ...nimic
insa nu trebuie sa fie asa si la tine
prin urmare supozitor cu glicerina la 2 zile . asa am rezolvat eu ,caci altfel nu se putea
acum vad ca ies singurica aproape zilnic , dar mananc mai mult fructe si ciorbica cu bors
a... si apa cam 3 litri pe zi
eu iti urez , carmelly , sarcina usoara si bine ai venit alaturi de noi
fetelor ,pupici dulci . cred ca va odihniti in asa o zi ploioasa .
Evy 33+
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Evy30 referitor la constipatie la mine nu a mers nimic . am luat duphalac, e special , insa fara rezultate la mine prune dimineata , iaurt , lapte pe stomacul gol ...nimic insa nu trebuie sa fie asa si la tine prin urmare supozitor cu glicerina la 2 zile . asa am rezolvat eu ,caci altfel nu se putea acum vad ca ies singurica aproape zilnic , dar mananc mai mult fructe si ciorbica cu bors a... si apa cam 3 litri pe zi eu iti urez , carmelly , sarcina usoara si bine ai venit alaturi de noi fetelor ,pupici dulci . cred ca va odihniti in asa o zi ploioasa . Evy 33+ ![]() |
poti sa incerci HERBOLAX si sigur te ajuta...eu am luat data trecuta aproape toata sarcina...de data asta nu mai am nevoie...ba din contra
Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Moniland spune:
Ayda, asa e nu mai am timp de nimic. Totul e dublu la noi, doar eu sunt una singura ![]()
many_bani, fetele mele sunt tare diferite. Laura e cu ochisori albastri si e un bebelus tare vesel, iar Irina e cu ochi caprui si e f. serioasa.
Raluca, nu e usor cu doi copii, deocamdata
.
Iana, si la tine trece repede timpul. Felicitari pentru baietel si fetita!
Evy 
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
bulinanico79 spune:
carmelly tu ai anuntat reusita cam in acelasi timp cu tatyana si cand am trecut-o pe ea pe listuta te-am rugat si pe tine sa imi dai datele...probabil ca nu am fost atenta...scuze. Initial aveai ceva intrebari despre cum de calculeaza DPN-ul si trecusei doar ET. Nu te-am trecut atunci pt ca sunt unele fete mai superstitioase si nu vor pe listuta pana nu vad activitatea cardiaca si am zis sa nu fac o gafa. Scuze.
Ii trimit acum un PM cu datale tale ralucai si va rezolva ea(ea avand atata treaba cu Natalia poate nu are timp sa urmareasca chiar tot ce scriem noi).
Nico
22+
many_bani spune:
Buna dimineata,
Eu sunt tot la pat, daca stau intinsa este ok, daca ma ridic ma doare si burtica si am intepaturi puternice in vagin, nu stiu ce o fi si asta
.
Evy, pe bebe nu il simt in fiecare zi la fel, de ex. ieri a facut de toate in toate directiile de nu mai stiam cum este pozitionat, iar azi abia a dat cateva talpite pe sub coaste. Dr. m-a avertizat ca va fi asa, plus ca este cam mare si nu prea mai are loc.
Azi ma apuc sa confectionez tampoane si sa sterilizez biberoane, cam atat mai am de facut, insa sper ca Vlad sa nu fie prea grabit si sa mai stea macar 2 sapt.
Multi pupici la mamici si burtici
34 +
Vlad