Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Deea s-a lasat de tzitzi, asa ca acum adoarme pe perna, leganata pe picioare
Si ca sa fie circul complet doarme cu mine in pat.

La multi ani tuturor boboceilor nascuti zilele astea!!!

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Kllemi, si Dragos tot asa adoarme, iar eu chiar nu-mi pot imagina un mod mai facil de a-l adormi - nici nu-mi doresc altceva. Dragos nu ma trage ( inca ) de bluze pt. ca de fiecare data cand il vad mai nelinstit sau marait, indiferent de locul in care ne-am afla in acel moment, eu ii ofer intotdeauna sanul, deci n-apuca sa-l ceara el vehement.
A avut o perioada, acum cateva luni, cand, din cauza ca am baut eu prea multa cafea sau pt. ca dormea prea mult in timpul zilei, nu adormea in timp ce sugea si trebuia sa ma chinui cu el sa-l adorm zgaltaindu-l - saream cu el in pat, sau il puneam in wrap si topaiam cu el. Deci acum e foarte usor si sunt foarte multumita cand il vad cum se topeste de somn la san si ma gandesc ( deja ) cu groaza la momentul intarcarii.

Vacanta 2009

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Va multumesc fetelor ptr raspunsuri in privinta adormitului, chiar, cand se va termina si cum??? tare sunt curioasa, se va satura ea sau va trebuie sa recurgem la alte scheme...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si pt mine e o mare dilema intarcarea

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

LA MULTI ANI DAVID!!!!!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Si noi tot cu tzitzi adormim si seara si la somnul de la pranz.Tzitzi sa traiasca si ca si voi nu vad o solutie.Chiar voi v-ati dat un termen cand sa-l intarcati?Eu initial vroiam la un an dar acum nu mai vreau,am zis ca daca pot il alaptez pana spre 2 ani.E oare prea mult?

Cd misto arata sufrageria ta.Imi place de mor cortul acela gonflabil.Vreau te rog detalii:ce marca este,de unde l-ati luat,cat costa si mai ales cu ce se umfla.Celalt cort l-am ochit si eu, e de la tomy,cam scumput mi s-a parut,in jur de 300 ron da am inteles ca face banii nu?oricum sa-mi zici de ala gonflabil amanunte ca mi se pare super.

Petrecaretii nu au aparut?

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Irina, termen?! Cam greu... Pana sa nasc ziceam 10 luni, dupa ce am nascut, un an, acu' ca se apropie nov inclin spre 2 ani

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Seara buna fetelor

In primul rand , multumesc din tot sufletul pentru urari
Maine o sa pun poze, acum nu le pot descarca. A fost frumos la petrecere, puiul a fost minunat , adorabil si delicios !!!!
Din pacate soacra s-a dat in spectacol si a facut show mare si foarte urat. A fost la un pas sa ne strice momentul tortului. Si daca la tort am linistit-o, nu am reusit sa o facem sa nu o faca pe mama in toate felurile inainte de plecare. Rusinos , de neiertat. Nu o mai tolerez in niciun fel. Eu nu mai discut cu ea niciodata. Nimik pe lumea asta nu ma poate face sa o iert pentru ce i-a zis ea mamei mele. Niste rautati de neimaginat.... SI cand ma gandesc cum am vrut eu sa fiu o doamna si nu l-am mai chemat pe tatal Valentinei

Piciul a ales foarfeca , cheile de la masina si bratara de aur Ziceti voi cum interpretati asta
Maine mergem la ciufolici sa ne tundem

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

LA MULTI ANI !!!
25 septembrie
Ana ,pui de Teomaria
Eva Gabriela,pui de rain_lover
26 septembrie
Eva Maria ,pui de andreutac
Alessandra ,pui de danucu
Eduard Mihai & Robert Gabriel ,pui de luminita
si astazi
David ,pui de babytza
Sa cresteti mari,sanatosi si isteti si sa fiti bucuria parintilor!Klemi,Ioana adoarme la san seara,la amiaza leganata in brate de tata sau bunica(ca la mine nu merge decat cu tzatza).Nu-i mai dau sa suga ziua,dar recupereaza noaptea,cu treziri dese,dese...
Musettepink,intentionez sa o alaptez cam pana la un an jumatate,dar e doar intentie,mi se pare asa greu.As alapta-o si mai mult,dar simt ca nu mai rezist cu atatea treziri noaptea.Vom vedea ce si cum...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Ania adoarme cu suzeta si cu mami. (Exceptie adormitul in carut sau in scaunul de masina).

Cind vad ca i-e somn, ma duc cu ea la noi in pat, ne intindem si ii bag suzeta in gura. Nu mai adoarme chiar instantaneu, ca acum 3-4 luni, dar in max 10 minute adoarme. Ma mai mingiie pe mine pe cap sau pe fata, mai incearca sa imi bage degetele in ochi, dar in scurt timp inchide ochii si adoarme. Apoi o iau si o mut in patul ei. Asa facem si la somnurile de peste zi si seara.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput