Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna si de la noi. M a apucat scrisu noaptea
Biancu doarme in general in patucul ei, o pun i bag suzi, o pupacesc la talpitze si plec. Cateodata se foieste pina adoarme, ma mai striga da pina la urma doarme. Dar tb sa i fie somn, daca nu i este somn adio liniste, urla pina o iau

La multi ani Corrina!

babytza imi pare rau pt ce s a intamplat cu soacra. A ales momentul cel mai nepotrivit . Nu fi suparici ca nu se merita sa fiti voi si mama sanatosi asta conteaza
Asteptam pozele

CD pi sufrageria ta arata super de super. La noi e parca a picat bomba cu jucarele

nausica fulgi din acea papa si sotul de mut timp. Tot asa pune miere. Lui i plac, io zic ca sotul tau, au gust de hartie. Io sunt cerealele Nestle, cele super dulci cu miere

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Babytza ma bucur ca a fost super la petrecere, abia astept sa vad poze cu soricelul
Imi pare rau pentru neintelegerile cu soacra... Stii vorba asta? "Omul cand imbatraneste ori moare ori se prosteste!" Mai bine sa-si vada de treburile ei si sa nu mai intervina in viata voastra. Cu cat mai departe cu atat mai bine ici multi pentru sarbatoritul zilei!

Kllemi si noi adormim la tzitzi si seara si la amiaza, nimic nu se compara cu asta si inca nu ma gandesc la intarcare. E dragoste mare la noi cu tzitzi ma trage de tricou, baga mana, e adorabila

Babymom superbe pozele voastre din concediu, locatie, protagonisti sunteti o familie tare frumoasa

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cuscra multumesc din suflet pentru mesaj , l-am citit aseara , dar era prea tarziu sa iti mai raspund la ora aia Va pupam si noi

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Cu multa multa placere Roxi, nu puteam sa ma culc fara sa-l pupacesc pe soricel

Stie cineva ce marime corespunde marimii 5 la pantofiori?

Edit: Am gasit, e marimea 22 la noi

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am reusit sa vad pozele , sunt cateva superbe Am ramas si eu fara baterie, dar din fericire am luat si incarcatorul la mine
Acum as vrea sa dorm, dar in curand se trezeste piticul sa bea lapticul , la culcare nu a vrut deloc. Asa ca il astept. Sper doar sa nu vina intre timp si sotul...ca nu am chef de discutii acum , sunt muuulte prea nervoasa si as spune urat ce am de spus. E mai bine maine dupa putina odihna. El a mai ramas cu nasii sa petreaca ,am venit doar eu cu copiii acasa Si beau singurica, la petrecere nu am putut deloc sa beau ca eram eu soferita
Mai bea cineva cu mine ? Fac cinste Si am adus acasa si papica, acolo nu am avut timp nici sa mananc

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Cuscra sunt aici, pe baricade nu te las singura sa petreci, sa bem, sa bem
Daca nu te-ai culcat deja, iti tin companie cu o bere cu lamaie

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Da da sa beeem . Si ceva papa buna merge , daaa. Ora tocami buna pt a papa

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna dimineata!!!!

Astazi suntem fff matinale, a simtit Daria ca mergem la vaccin si a facut astfel incat la ora aia sa doarma !! O sa ne chinuim, dar de mers tot mergem, no!!!

Hai sa dam cafea si de toate pentru toata lumea!!!!!

Mai doreste cineva ceva?????

Sunt aici!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu vreau cafeaaaaaaa!
am muncit ieri de mi-au sarit capacele, ca azi e ziua sotului meu!!!! Tatanu'!

babytza, asteptam pozele!!

Noocom, bafta la vaccin!!

cu adormitul: Razvan adoarme ceva de genul Ania, numai ca in loc de suzeta are degetelul...asta daca e f obosit si vine el usor usor si se aseaza cu caputul pe mana mea sau a lu' tac-su si uneori il adorm pe picioare, cand as vrea sa adoarma mai repede
f rar se mai intampla sa adoarma cu bibe in gurita...dar aseara s-a intamplat..pe la 20.30! ne-a terorizat nitel azi-noapte, dar eu tot il iubesc!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

MonycaC, ma tot tin sa-ti raspund la intrebarea cu vitaminele:
eu am luat Elevit...bine, dupa ce am nascut am desoperit prin toate sertarele de la noptiera folii aproape intregi...ca mai uitam sa le iau, insa am incercats a ma tin de treaba
eu nu cred ca ingrasa, din experienta mea...
eu am luat 16.5 kg in sarcina, in conditiile in care copilul a avut 4350 g...
cand am iesit din maternitate, dupa 3 saptamani, nu le mai aveam...
la mine a fost greu ca eram deja prea grasa cand am ramas gravida, insa sunt f multumita ca nu am luat f mult, nu pot spune ca am avut cine stie ce pofta de mancare...
plus de asta, chiar cred ca faza cu "vitaminele ingrasa" e doar un mit

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput