Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)
Raspunsuri - Pagina 5
CD27 spune:
Laura, Ange sufrageria noastra in cea mai mare parte a timpului arata ca un loc de joaca de unde tocmai au plecat copii si au lasat prapad in urma
dar ia uitati aici ce tare e piciul asta: http://www.todaysbigthing.com/2009/09/22
Mami de Mikul Robert Constantin
baby_boy spune:
Am intrat si eu mai pe seara sa urez
LA MULTI ANI SORICELULE DAVID!!!
Sa fii sanatos si norocos, ca frumusel esti
Sa-ti traiasca puiutul Rox!!
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
CosmyB. spune:
La multi ani Davidutul meu drag!!! Sa cresti mare si cuminte, sa ii asculti pe mami si tati!!! Te pupacesc si te iubesc mult de tot
A ta, Maya
Cuscra sa-ti traiasca minunea, sa va bucure in fiecare zi!
Pozici
Mamica deMaya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
CosmyB. spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri:
La multi ani Eva!!!
La multi ani Robi si Edi!!!
Si de azi:
La multi ani Maria!!!
La multi ani Mara!!!
Pozici
Mamica deMaya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
kllemi spune:
hello fetele in primul rand babytza multumesc mult ptr reteta de omleta notat si pus maine in practica o intrebare micuta mai am daca o bagi la micro la cate minute se face??
tuturor boboceilor.....ce ciudat mi se pare ca uram deja "multi ani"...am trecut de "lunitze" nu imi vine sa cred ca mai avem si noi putin si deja facem un an
Deja a inceput sa faca urat in parc daca nu i se da o jucarie care ii place foarte mult, care ea de altfel nu zicea absolut nimic, dar in schimb da tot ce i se cere...
INTREBARE: la voi cum mai adorm bebici??? ca la mine tot la tzitzi adoarme si nu stiu cum sa o dezvat....incepe sa traga de bluza mea pina ii dau, nu conteaza pe unde suntem de multe ori imi este rusine si nu ii dau, vreau sa zic ca face atat de urat ca nu o pot linisti foarte usor
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
alexa si mami spune:
Klemi, stai linistita nu esti singura, si Cipri tot cu tzitzi adoarme, doar in masina fara.
alexa, cipri si mami
Muuh spune:
sDavid!!! Sa cresti mare si frumos si sa fi sanatos si foarte norocos!!! s
s EDI si ROBI, EVAs scuze de intarziere
klemi si la mine tot cu tzatza. Se urca pe mine trage de bluza si zice tzitzi, tzitzi sau tzisssiii si trage pana o scoate.
babymom75 spune:
La multi ani David!!!
Sa cresti mare si sanatos!
Babytza, sa te bucuri mereu de copiii tai minunati!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
Nerantula spune:
Tot la tzitzi si la noi adoarme ... si nu-mi imaginez cand si cum se va termina asta ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
babymom75 spune:
Si... cu scuzele de rigoare...
La multi ani gemenei iubiti, Robi si Edi!!!
Ieri i-am tinut petrecerea de ziua lui Victor, pt. ca atunci cand a fost cu adevarat ziua lui am fost plecati in concediu, asa ca a trebuit sa ma ocup de vreo 15 copii, plus parintii lor; am tinut petrecerea acasa - obositor pt. mine, dar a iesit bine.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor