Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Dya eu am si dovada, sa stii
* fi'mea, patratel la 7 luni
*fi'mea, fotomodel la 1 an

Dya, eu nu cred ca e cazul sa ne ingrijoram, clar nu vor muri de foame copiii nostri si atat timp cat nu mananca cine stie ce bazaconii doar de dragul de a baga ceva in ei, cu rabdare si in timp va fi mai bine. Iti spune una care ajunsese cu o mofturoasa de clasa I, pe la 9 luni si jumatate fi'mea a avut o perioada in care nu a vrut sa manance nimic, in afara de lapte.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mda asa mi-am zis si eu si se atunci sunt mai zen cu mancarea lui doar ca in unele zile imi vine sa o iau pe aratura ca dupa ce am gatit vreo 2 ore 2 feluri de mancare el i 3 lingurite si apoi scuipa.
Vreau sa cer si eu o parere multa lume imi spune ca atata timp cat va bea lapte praf si destul de mult cat bea el nu va manca prea bine mancare.Oare o fi adevarat??Eu oricum nu il trec pe lapte de vaca decat cel mai devreme prin mai iunie pe la 1 an si 9 luni cam asa cel mai devreme dar noah gura lumii stiti cum e...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Ada imi pare rau ca sunt raciti amandoi.Ce le dai pt raceala?
Si mai vroiam sa te intreb ceva Raducu papa doar borcanase?Ce fek de borcanase ii dai sa incerc si eu poate o prefera papa la borcan oi fi eu o bucatareasa asa proasta...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Noi suntem intr-o greva a foamei abia mananca 3 guri.De aproape o luna dr de familie imi tot zice ca e umflata gingia,dar n-a aparut inca nimic.Acum doarme sper sa se trezeasca flamamnd
Alexa si mami nu stiu cum se cheama,ca la noi a aparut la primul scaun.Stiu doar ca nepoatei mele i-au facut analiza sangelui si i-au facut-o intr-un laborator de policlinica,deci orice laborator o face.Sorry!Dar ce,banuiti viermi?

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ada si Alexia e innebunita dupa animale,face ca si cocosul cumva,ggg si ca si oaia baaa..si la mine mai raman hainele neintinse sau pe sarma nush cat..hai bine ca sunt satui kupii.

Dya noi avem cam asa program:
dim la trezire laptic 210
la 11 fructe,omleta,paine cu almette[una din ele]
la 12-un pic de supica cu taitei sau ciorbica
la 13-laptic la culcare,altfel nu se oune problema de somn
la 15-16 legume cu carnita
la 18-19 iaurt simplu sau cu banana,mamaligutza cu sos,paste cu branzica[depinde]
la 22-laptic 240 si nani
noaptea iar laptic

Cu mersul nu tre sa-ti faci probleme
si Alexia se mai caraie cand o imbrac,dezbrac,pus scutec..ii distrag atentia si functioneaza cateodata

July chiar ca s-a schimbat mult,o frumoasa

Lumi eu astept cu nerabdare pozili

Carla mai bine ca nu vi-a facut vaccinul acum,sa treaca mucishorii.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citesc de paste...cum le pregatiti?
Vreau si eu eu o reteta dar sa iasa asa mai moi...nu stiu cum sa spun, Edi mananca mancarea mai cremoasa.
Pot sa le fac si cu branza? Mie-mi plac tare mult dar nu prea am facut acasa, sotului nu-i plac

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alina noi am facut antigen giardia din scaun zice ca e ff precis.

Giuli eu ii fac scoici,sunt mici si le amestec cu branza.

Bitza si sa iesiti din greva foamei.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Meyyy,lui Lucas i-a facut vaccin,desi era mucos...a zis dr ca pneumonia e contraindicatie de vaccin si el n-are nik viral.
Suntem in a 7-a zi dupa vaccin,pana la 21 de zile stau cu morcovu'...
Babytza A fost superb soricelul la petrecere!Ii sta bine si tuns,iar tu esti o frumoasa si satena si blonda!
Nushulica ati avut o petrecere tare de tot!Iar cadoul...cred si eu ca David era extaziat!
Dyanira eu ia-m dat borcanele pana de curand si-i plac mai mult decat mancarea gatita!Zilele trecute n-a vrut nici supa,nici sufle de conopida si,in parc,a ras un borcan de Hipp-Legume cu curcan.Nu-i place cum gatesc eu,clar!!
In carti se zice ca in mod normal copiii merg intre 12-15 luni!Si Lucas mai are nevoie de sprijin,inca nu vrea singur!Nu te ingrijora!
La schimbat pampers...distragem atentia...altfel nu sta!

Mergi la inceput

Ah si inca o intrebare azi am limbarnita: le dati crenvusti?
Azi Andrei a papat tare cu pofta un iaurt tnuva cu fructe stiu ca nu e chiar atat de sanatos dar i-a placut...Eu ii mai dau din cand in cand si cate un danonino ca ii place tare banuiesc ca sunt singura, la fel si cu grisul cu lapte ca ii dau si de ala.
Laura mamaliguta cu ce fel de sos ca eu am incercat de mai multe ori cu Andrei sa ii dau mamaliguta cu branza si putina smanatana sau iaurt dar nu ii place

Diana

Mergi la inceput

Andy.p cum merge scoala?
Am vazut si poze cu frumoasele Elly si Bianca si Andy.g
July mie Maia nu mi se pare slaba!Frumoasa foc!!
Mai vreau poze!Lumi pune,mami,macar 2 sa vad nazdravanii tunsi!

Mergi la inceput

Babytza sa nu uit sa iti spun ca mi-au placut tare ghetutele soricelului.
Bitza sa incerc si eu cu borcanele doar ca se gasesc mai greu la noi hipp.Si noi suntem in a 8-a zi dupa vaccin si eu stau cu morcovu pana la 21.
Ange mai imi spui te rog ce marca erau biberoanele care ai luat sapt trecuta.
Laura cum ii place la Andy la scoala?Ati trecut pe Aptamil?E ok?
Diana

Mergi la inceput