Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Dya nu esti singura!Gris cu lapte dau si eu!Nu-i dau cremvursti,nici Danonino!dar,eu sunt singura,care in afara de tzitzi nu-i dau LP ci lapte UHT!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetele, sorry, da' chiar nu pot pune poze, aparatul e la sot in masina! nici macar nu stiu cand ajunge acasa, si daca ajunge tarziu, apai s-a dus, ca incep tura de noapte cu baita, fataiala, somn, urlete.... daca nu azi, maine sigur!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya eu ii pun sos de la tocanitza pe carnitza facuta ptr noi...cu branza si smantana nu merge nici la noi prea bine.Borcanelele ii plac ff mult..cele de la Hipp,inca mai sunt zile cand mananca,gris cu lapte si eu ii dau,iaurturi cu fructe si alt tip decat Humana recunosc ca n-am incercat inca..am in frigi Tnuva si Muller,ma tot pregatesc sa-i dau.Nici cremwusti nu i-am dat.

Bitza,Andy e ff incantat de scoala.Vine acasa si repede sa-si faca temele,scrie ordonat si-i place tare mult...d-na se plange de el ca e miscaretz,noah acuma asta e,ce sa-i fac?

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
- tot lui Radu ii plac pastele cu sos, de preferinta din farfuria lui Teo

Si Cipanului ii plac. Am constatat ieri. Am facut pentru noi niste rigatoni cu vinete si sos rosu, dupa reteta lui Jamie, si i-am dat si ei sa rontzaie. A halit like there's no tomorrow, s-a minjit in ultimul hal, si sub marginea de la pampers avea sos.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

azi am ajuns devreme acasa si cupilu doarme

Corrina de ce nu treci direct la canita cu cioc si renunti la bibe? Ca se presupune ca dupa 1 an ar fi frumos sa-i dezvatam(eu nu stiu cum sa fac asta si nici nu e pe lista de prioritati )

Babytza te-ai asortat cu David la culoarea parului Sunteti niste frumosi amandoi!

Babyboy vitamina C am dat 10-15 picaturi /zi cand era racit. Si a mai facut o cura de 3 saptamani cu 10 pic/zi impreuna cu alte homeopate
Eu nu-l mai spal cu periuta de le nenedent ca musca rau. I-am luat setul de periute de la Nuby, am trecut deja la periuta nr 2 si sunt multumita de cum merge. Ii spal eu dintisorii la inceput si pe urma il las sa molfaie periuta. Dar trebuie sa aiba ceva interesant de vazut(de preferat desene)

Ratonelu eu ma gandesc daca sa imi dau demisia sau sa ma apuc de al 2lea copil Am oportunitatea sa plec in alta parte si nu stiu daca sa merg sis a o iau de la capat sau sa stau aici (unde nu e roz, dar macar stiu cum merg lucrurile). Dar daca nu as avea unde sa merg nu mi-as da demisia, mai ales pe vremurile astea

dau send sa nu se trezeasca

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Dyanira, e foarte normal sa nu mearga la 1 an si o luna, ai rabdare
Noi mese avem asa: 7 -lapte(210); 10 - cereale; 12 fructe; 16 -legume; 19 iaurt, 21 lapte. Masa de cereale o bag/scot in functie de cat de fomist este

Gaia ce maraton! si la noi pastele sunt la putere

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Uite asa am petrecut noi la 1 anisor

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya am cumparat doua biberoane de la Klick si unul de la Tommy Tippee (cu cel din urma se intelege foarte bine)

Noi bem din canita cu cioc si din cea cu pai (abia saptamana trecuta am incercat asta cu pauza dupa aproximativ 1 luna in care nici nu vroia sa o vada)

Facem si noi precum gaina “cat cadac”, ao tata (alo tata), si aaa (la la la)

Nerantula moama ce frumos ati petrecut , superb

Lumi las ca vei avea timp sa ne arati poze

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ada speram sa treaca mai repede raceala la amandoi

Azi am pus lalele in gradina (de fapt bulbii) si usturoi pentru la primavara si pt ca baietii nu au dat cu sapa bine a mai trebuit sa fac si eu

Daca tot sunt la capitolul asta am pus si ardei iute la ghiveci pentru iarna si patrunjel, sa fie proaspat pentru pitica

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Aveti CAPITOL NOU

NOCOM

Mergi la inceput