Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)
Raspunsuri - Pagina 19
tzitziri spune:
Ada, si eu am tot cautat sa aflu ce si cum.Am citit doua pareri total diferite pe doua forumuri cica legislative (avocatnet si nu mai stiu care) si se bateau cap in cap.
Intr-o parte ca se iau 85% din 85% si in cealalta ca cei 85% de acum nefiind venituri supuse impozitarii nu se iau in calcul pentru inca o aplicare de 85% si deci se iau doar 600 RON.
Deci nu cred ca le e clar nici lor..iar eu caz efectiv nu stiu
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
_irina_ spune:
Pupici 

, ceva?
?
deci... azi noapte la 1 am zis ca ma pun sa dorm, Deea nu a fost de acord asa ca s-a trezit si m-a tinut treaza pana la 3. In final am adormit amandoua, ea leganata la mine pe picioare, eu leganand-o... Pe la 6 m-am trezit intepenita, si am zis ca sa incerc sa o pun jos de pe picioare, nu am apucat sa o ating ca s-a trezit si ea. Deci a mai urmat o serie de urlete, rasete, plimbari prin casa si tot tacamul pana pe la 8, am adormit iar pana la 9 cand a avut loc trezirea finala.
Acum sta in fund in mijlocul patului si "citeste" o revista si e un ingeras de copil. Cred ca azi noapte era alt copil la mine in casa.
Se vorbea la un moment dat de jocuri, acum la noi e mare distractie cu ceva gen "teatru de papusi", variatie pe tema cucu-bau.
de
Andreea-Maria
"Nu merită să plângi pentru nimeni, iar cei care merită nu te vor face să plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
Corrina spune:
Nu te iau, departe de mine gandul. Intrebam si eu, dar vad ca nu mi-ai raspuns ![]()
Fuse ieri ziua mea, dar multumesc mult de urare

| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gaia.nevia
asa, asa, ia-ma la misto! te iert, ca e ziua ta... LA MULTI ANI! ![]() Gaia, mumă pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare
Corrina spune:
Tot am sperat sa se produca natural fenomenul de intzarcare, dar, se pare ca nu imi iese. Intentionez sa il intarc pe M. in viitorul apropiat, insa problema este ca nu stie/vrea sa suga din bibe, nici nu stiu ce fel de lapte i-as putea da..sunt un picutz in ceata, ceva sugestii?
Andy.p tnx

A...Babytza ce funny e soricelul la tuns! Cum se apuca nenea de treaba, incepea sa chitzaie, daca il lasa, era bine
Fffff frumosi sunteti, sa fiti sanatosi
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
elly_16 spune:
Potrivit art. 8 din HG 1025/2006 modificata de HG 1682/2008,
"(1) In cazul in care persoana indreptatita, beneficiara a concediului si a indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copiilor cu handicap, naste in aceasta perioada unul sau mai multi copii ori i se incredinteaza spre adoptie, i se încuviinteaza adoptia, i se dau in plasament unul sau mai multi copii ori este numita tutore, concediul pentru cresterea copilului, prevazut la art. 1 alin. (1) din ordonanta de urgenta, se prelungeste corespunzator pana la incheierea duratei de acordare pentru cel din urma copil, conform legii, a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului.
(2) În cazul în care situatia prevazuta la alin. (1) se produce dupa data de 1 ianuarie 2009, se acorda o singura indemnizatie, la aceeasi valoare cu indemnizatia primita anterior nasterii celui din urma copil."
Deci se continua concediul pentru cresterea copilului si se primesc aceeasi bani.
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
ratonelu spune:
deci, venit tati+copil de la vaccin...neintepat.e racit, pas la vaccin!
sa ne bucuram ...sau nu?
of...
in rest, eu la serv...mi se dau sarcini multe noi....negociez cu dir fin o suma....apoi ma cheama patronu'ca el m-a ajutat(adik m-a primit inapoi....de parca nu era obligat..ma rog...kkturi d-astea) si eu "il strang cu usa..."..
sa-mi dau demisia sau nu?
intrebare de 1000puncte.
ram, ce se intampla cu Ada?
s-o fi indragostit de vreun baietel de prin parc.
ada, deci n-ai niicun gand ascuns?![]()
oana
Corina, la multi ani cu intarziere
tzitziri spune:
Ratonelule, e bine ca nu a facut vaccinul
...eu la cealalta intrebare nu raspund
..nu vreau sa te am pe constiinta![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
ratonelu spune:
oana......cred ca sotul nu mai vrea la serv..il sunai suparata sa-si caute de munca ca io demisionez...zise"nuuuuuuuuuuu...ca e criza, sa fim mai intelegatori etc..."

laura....noapte linistita, ce-i aia? in rest, sper sa fie doar alarma falsa.
elly,cristina

Corrina spune:
carla Multu`
Si cu vaccinul, eu ma bucuram sa il faca si sa scape de el mai bine, dar...multa sanatate si lasa, ca il faceti voi si pe asta!!! Acum e important sa se insanatoseasca teroristu`![]()

fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
luminita2008 spune:
ange, nu e de la lapte, de la 10 luni tot asa o tinem cu somnul. abia de sambata seara am trecut pe Junior si inca nu l-am inlocuit complet, facem trecerea usor.
feli
oana
, ma bucur ca a fost ok drumul, sper sa fie asa si la intoarcere.
anamona, giulianna, multumesc de urari.
elly, nu v-am uitat cu pozele, doar ca inca mai astept sa le strang pe toate.
babytza
, am vazut pozele, se vede ca v-ati simtit bine, a fost frumos.
nushulica, f faine pozele. ma bucur ca si la voi a fost totul ok. imi place masinuta lui David.
ratonel
, sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine si pentru familia ta.
baby_boy, eu dau 10pic/zi de Vit C, cam 10 zile/luna. fac pauza, apoi reiau... noi inca nu ne spalam pe dinti
.
piolica, ce faaaci? a fost botezul sau esti tot in pregatiri?
noi azi ne-am tuns, Robi a stat f cuminte, exact cum ma asteptam. si Edi ar fi stat, i-a placut primele... 30 de sec, pana cand l-a ciupit tanti de par si apoi a urlat toata operatiunea. practic l-au tuns la mine in brate.... suntem tunsi 1, cu masina
. suntem cheliute, becuri.... suntem superbi!
o sa pun si poze, ca de filmat s-a cam ales praful...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

LA MULTI ANI!