Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)
Raspunsuri - Pagina 18
gaia.nevia spune:
hello. ca vorbeati de mamicile de la pepenasi care mai fac un bebe (ce frumos
) am si eu o intrebare... stie cineva sigur cum functioneaza CIC-ul daca faci al doilea bebe cat timp esti in CIC pentru primul? adica, pentru al doilea bebe cat e indemnizatia? 600?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
JulyMorning spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia hello. ca vorbeati de mamicile de la pepenasi care mai fac un bebe (ce frumos ) am si eu o intrebare... stie cineva sigur cum functioneaza CIC-ul daca faci al doilea bebe cat timp esti in CIC pentru primul? adica, pentru al doilea bebe cat e indemnizatia? 600?Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Din cate stiu eu este 85% din suma incasata cat ai fost in primul CIC. Adica 85% din cei 85% de acum. Sper ca am fost clara.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
Corrina spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia hello. ca vorbeati de mamicile de la pepenasi care mai fac un bebe (ce frumos ) am si eu o intrebare... stie cineva sigur cum functioneaza CIC-ul daca faci al doilea bebe cat timp esti in CIC pentru primul? adica, pentru al doilea bebe cat e indemnizatia? 600? |
Dar de ce te intereseaza? Intentionezi ceva?
Nu stiu, din pacate..
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare
andy.p spune:
Buna dimineata...am avut o noapte linistita,acum de dimineata avea 37.8,i-am pus un supozitor,e si mai moale asa,vrea in brate,sper sa n-am surprize.
Corrina
si ma bucur ca sunteti bine.
Cristina eu ii dadeam 5 pic in laptic si apoi cu seringa,ne spalam pe dinti seara la baita
papaciosul.
Dya
suntem asa si asa,inca stau cu teama.
Roxana am vazut pozele de la petrecer,ff frumos soricelul.iar tu nu mai zic
Nusha superbe pozele,David un frumos
Anca incet ,incet scapati
Ange
asa da.
Nerantula
Ce mai face Gruia?Da tu?
Carla
Ceva vesti de la baieti?
July,Ada
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
elly_16 spune:
Neata si de la noi
Am avut o noapte linistita, trezit doar pentru tzitzi si adormit la loc, dar n-am mai pus-o in patul ei, a dormit cu noi... deh, deja s-a invatat...![]()
babytza, ce frumos ii sta soricelului in tunica... deja este inconjurat de fete
... iar tie iti sta foarte bine blonda, te lumineaza foarte mult 
angelynna sper sa aveti tot asemenea nopti...
Multa sanatate pentru Carla si Sasha! 

nushulica foarte frumoase pozele de la petrecere... wow, ce fericit e David in cadoul primit![]()
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
gaia si eu stiu la fel, 85% din veniturile obtinute in ultimele 12 luni, deci 85% din indemnizatia pe care o primeste mama.
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
andy_galro spune:
Neatza!
babytza ce frumos e David cu tunica
...iar tu esti o frumoasa
...ah si imi plac si ghetutele lui David![]()
nusha vad ca v-ati distrat bine...si ce cadou super
laura, anca, nerantula, ratonelu, elly, dya, ange, ada
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
300 spune:
Morning,
Am si eu pauza de la 11.30, a adormit Anda, agitata raaau, nicio tzitzi sau tricou nu i-a fost pe plac, insa a adormit leganata in scoica (asta e rezerva mea, dupa care mai folosesc wrapul pentru linistitere, iesitul pe-afara la miezul noptii :)). In bouncer nu-i place, nu-l pot legana asa de tare cum ii place ei. Ma gandeam ca e un truc pe care l-ai putea incerca, Nerantula :)
Aseara a fost alt spectacol, pentru ca nu a dormit dupa-amiaza - am reusit s-o adorm in 80 de minute, dupa joaca, plans, leganat pe picioare. Mi-a stricat planurile romantice. Totusi, am reusit si eu sa vad un film cu tati si sa mananc asa ca nu e asa de rau pana la urma. Unde mai pui ca am dormit biiineee - din fericire s-a trezit doar pentru supt.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Corrina
Dar de ce te intereseaza? Intentionezi ceva? Nu stiu, din pacate.. fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare |
asa, asa, ia-ma la misto!
te iert, ca e ziua ta...
LA MULTI ANI!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
300 spune:
| citat din mesajul lui babytza Paula si la noi la fel cu mancarea. Dupa o perioada in care mi-a mancat si urechile, am intrat in una in care fentele si fitele sunt in floare in timpul mesei. Mananca suficient totusi, nu ma plang, dar mai am putin si stau si in cap ca sa pape.... Si de vreo 3 zile nu vrea decat borcanel, ce am incercat eu sa ii fac nu a fost deloc comestibil Babytza si puii Valentina David |
Incearca sa ii camuflezi mancarea ta in borcanase. Stiu ca pare absurd, dar merge de multe ori.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Si de vreo 3 zile nu vrea decat borcanel, ce am incercat eu sa ii fac nu a fost deloc comestibil