Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)
Raspunsuri - Pagina 17
angelynna82 spune:
Nerantula taremult mi-ar place si mie inca un bebe...insa nu e momentul acum, peste vreo 3 ani incercam si noi din nou![]()
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
ratonelu spune:
anca, uite-aci!
sasha nu mai adoarme decat...leganat pe picioare! asa ma dispera metoda asta....dar n-am ce face! de o sapt numai asa vrea! si adormea tata de repede..singur, in patut! cred c-a avut un cosmar cu...un patut, l-o fi alergat, schingiuit in somn..patutul mai sus numit, ca se pune pe-un urlat daca il pun in patut....
asa ca , zbanga, zbanga...pe picioare....juma de ora si adoarme.
angelyna, sper si eu...totusi, ma gandeam acum, Sasha e cam racit...ii mai face vaccin?
am vazut si eu poze cu soricelul(beeeyyyy, ati primit mesj de la sasha?...nu mai stiam care-i numarul..)super frumos1...iar filmuletul...mortal! 
sasha cred c-o sa tipe de 3 ori mai mult...el face asa, cand e in toane bune![]()
lumi....
ce noapte ai avut...
nushulica, vazut poze ff frumoase! si ce casa frumoasa...(am si eu un fix
o obsesie ce nu mai devine realitate...)
si nu mai stiu ce-am citit....
aaaa...si nu esti grasa, domle, dea?
nasica frumoasa.
aaaa......si rox....i-am facut in gand o urare...soacrei, dea?da-mi nr ei de tel...sa i-o spun numa'ei.![]()
angelynna82 spune:
Carla daca e racit nu ar trebui sa ii mai faca vaccinul, nuil consulta dr inainte? 
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
ratonelu spune:
pai io asa cred...ori cum se vede si...cu ochiu' liber ca-i racit..ca-i cu mucisorii taras
vorba aia.
io cu bebe 2..mi=-e frica.
as vrea o fratioara..dar cred c-o sa fie....teroristu' nr2.
oricum...n-avem casa...soata n-are serv...deci...pas
desi sotu' cica vrea acusi.sa faca...cine-l opreste
anca81 spune:
Angelynna, e mai bine Carla, multumim
. Mai sunt ceva muci si inca ceva bubite pe spate dar starea generala e buna ![]()
Ratonelule, nu se face vaccin daca e racit Sasha.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
ratonelu spune:
scrisei "ori cum"...ma rog...ati inteles voi...
din cauza de graba, minte tampa...ori creier plecat
dyanira spune:
Neata si de la noi!!!
Vazut poze cu soricelul fff frumos si distins la petrecerea lui!!!Iar mami superba ce mai!!!!
Vazut si poze cu David de Nusha frumoasa casa aveti si David a primit cadouri tare frumoase se vede ca e tare fericit de masina care a primit-o!!!
Anca ma bucur ca e mai bine Carla!!!
Ange tot asa nopti sa aveti
Laura voi ce faceti cum sunteti????
Anamona felicitari pt achizitii ce fain 4 perechi cu 200 ron exact cum a zis si Anca si la noi greu gasesti ceva sub 150 ron si nici nu sunt frumoase.
Si eu mai am o problema cu Andrei nu prea ii sunt bune nici un model ca are piciorul lat dar si gros nu stiu daca intelegeti...adica a ramas cu pernutele alea de bebe si nu ii intra piciorul in nici un model

Nerantula am vazut si eu cate gravidute la pepenasi si au bebei de varsta alor nostri bravo lor mamici curajoase ce mai.La mine de fapt nu e vb numai de curaj dar si de sanatate probabil ca nu voi mai putea duce o alta sarcina dar nu sunt convinsa inca ca nu voi mai incerca
tare mi-as mai dori un baietel.
Mai citesc si mai revin....
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
baby_boy spune:
Buna dimineata.
Si noi cred ca ne aflam in plin puseu..pentru ca Raducu papa de-mi mananca si urechile...nu ca n-ar fii mancat..dar acum parca si mai rau.
A avut si el o perioada in care nu mai agrea fructele dimineata..insa acum si-a revenit..mananca pana si mar..care era cahhhh rau de tot.
Tocmai a ras castronelul de banana cu para si orez.
Eu cred ca toti bebei au perioade din astea influentati si de aparitia dintisorilor..dar toate trec.
De adormit..si noi pe la 11 cu tzitzi..seara tzitzi si cand se satura se intoarce cu funduletul la mine..si dus a fost![]()
La noi e mai nasol cu somnul de dupa-amiaza..si l-a cam scos
Am si eu 2 intrebari:
Cate picaturi de vitamina C ati dat la bebei??
Cum merge spalatul pe dintisori? Am luat si eu nenedent si vreau sa incep operatiunea![]()
Ma bag la vazut de pozici
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Corrina spune:
Multumesc anca81, babytza, dyanira, 300, elly_16, andy_galro, angelynna82, andy.p,Paula-Laura, _giulianna_ din suflet pentru urarile calde
La multi ani si de la noi sarbatoritilor! Nu nominalizam, ca suntem dupa o absenta cam marisoara si e posibil sa uitam pe cineva
Noi am fost la munte o saptamana, am prins vreme frumoasa, ne-am plimbat (dormit) prin parcuri cu caruciorul, ne-am dat in toate leaganele posibile, am varsat ciorba prin restaurante, am refuzat sa mancam, am stat de vorba la ore imposibile din noapte, d-astea.. Per ansamblu, a fost fooooarte frumos.
Apoi am stat cu puiul acasa o saptamana, numa` noi doi, ne-am plimbarit...foooooarte frumos si asta.
Da` in cele din urma a trebuit sa reincep serviciul, fooooarte frumos
- asa am raspuns si dragei de 300 care ne intreba ce mai facem
A...am facut si noi Priorixul acum 5 zile, a plans saracu`...cel mai mult din viata lui la un vaccin. Pana acum, nimic, ma rog la Doamne Doamne sa nici nu aina efecte secundare. Iar ieri, de ziua mea, mi-a facut cadou un cucui de toata frumusetea in fruntea lui, facut prin tamponare de un colt de perete...Ale varstei, ce sa facem..
Da` altfel, toate bune! Ceea ce va dorim si dumneavoastra
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare