Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Tocmai am citit la pepenasi ca inca doua mamici sunt din nou gravidute ... cred ca sunt vreo 6-7 in total!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Foarte chipes soricelul! Se pare ca ati avut o petrecere frumoasa .. iar culoarea ta, Babytza, e super de super, iti vine foarte bine! Si David are aceeasi culoare

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

muuh, merci de pontul cu miniprix.
am fost duminica si am cumparat 4 perechi de ghetute/cizmulite zara baby, toate extraordinar de frumoase!

nu mai spun ca am dat 200 de ron pe toate 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza ce culoare frumoasa ai la par (vorbeste bruneta din mine care soarbe din priviri toate blondele). Remarc si eu camasa tunica si noua freza, beton amandoua.
anamona ma bucur ca ti-am fost de ajutor. eu ma uit intotdeauna la alea de fetita la mini prix si salivez nevoie mare la ele. Mi se par tare frumoase incaltarile pentru fetite. Nu ca alea de baieti ar fi urate dar sunt mai putin delicate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

muuh, merci de pontul cu miniprix.
am fost duminica si am cumparat 4 perechi de ghetute/cizmulite zara baby, toate extraordinar de frumoase!

nu mai spun ca am dat 200 de ron pe toate 4.

La care Miniprix ai fost? Eu ultima oara am fost la Otopeni si n-am gasit mare lucru.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

hop si eu cu poze de la petrecere

http://good-times.webshots.com/photo/2646570100101756654GKwIAT

babytzace frumoasa esti!!!si soricelul a fost pus la patru ace

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Hello!

Am absentat in weekend asa ca trebuie musai dar musai sa urez
DAVID
EDI si ROBI
CORRINA

Am vazut soricel la tuns. Moaaaaa ce mai tzipa!
Tie Rox iti sta super super bine cu noua culoare, parca te mai intinereste, te mai lumineaza la fatza...nu stiu...esti mistoaca rau!

Nusha parfum prima data ?!?
Hehehe nu te vad bine, cred ca o sa fie coada la usa ta
Mi se pare ca s-a schimbat David, acum parca nu mai esti tu in miniatura, aduce si cu sotul tau.

Aaaa si apropo de 'adus'. Am vazut poze cu Bianca de Elly care e o bruneta frumoasa foc! Mi se pare ca 'aduce' mult de tot cu Biancu Lauretei.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata...dupa 3zile de absenta
am avut un week-end prelungitce bine a fost cu baietelul acas'
la 9:30 putoiu' e la vaccin cu tati!
offffffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Hello si muuuuulta pentru toata lumea.

Ma terminati cu Mini Prix-ul vostru, am colindat ieri tot orasul in cautare de incaltari pentru Carla si nimic, absolut mimic. Niste ghete infiorator de urate pe la 100+ ron. Off off mey mey

Felicic, esti o scumpa . S-au cam topit bulanasele din cauza racelii dar recuperam noi. Nu ma speria cu vaccinul ca fac stop, poate se referea la Prevenar sau alt suplimentar pe care noi nu l-am facut. fat frumos cu stea in frunte

Babytza, foarte frumoase pozele, din nou trebuie sa remarc ca esti foarte foarte frumoasa . Sarbatoritul a avut un outfit la inaltime.

Nusha, misto party, v-ati distrat pe cinste.

Ratonelule, pe unde umblii?

Vorbeati de adormit, Carla nu adoarme decat in patutul ei, cu ursuletul (carpa de ursuletz) si suzeta - pe care o foloseste exclusiv pentru somn. Daaaaar, nu adoarme decat cand e ora de somn, adica aproximativ 12.30-13 la pranz si 20.30-21 seara. Daca cumva se depasesc orele de somn sau daca a adormit afara 30 de minute, e jale, nu mai adoarme neam si e maraita toata ziua. Trebuie mereu sa fiu atenta cand trage pe dreapta in carut si sa fug acasa . O pun in patut, scartzaie maxim 2-3 minute si gata ... somn.

Eva, voi ce mai faceti? N-ai mai intrat de mult, sper ca sunteti bine

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, si pentru toti, fetele

Paula-Laura lasa-l ca va manca el, e nasoala perioada cu maselute

Anamona e o sumpa Thea , felicitari pentru tzitzi

Elly multumesc de aprecieri

Muuh super tare Dimitri

Babytza posibil sa fie foarte obosit sau sa nu ii fie foame si de asta nu papa lapticul seara , superbe poze , atre frumos ii sta imbracat asa , iar tu arati minunat . De unde ai comandat tortul?

Ratonelu speram sa nu aveti reactii de la vaccin

Anca multam de cafea, e tare buna , cum va mai simtiti?

Nushulica moama ce tort ati avut , imi place cu rade inconjurat de baloane

Am avut o noapte super buna, o singura trezire la 6, mutat in patul nostru sai dormit pana la 8…tot asa sa o tina, sper

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput