Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna1

first: Corrina

Fi-miu(dupa 2 saptamani in care mi-a mancat si urechile nu mai vrea sa manance. Adica mananca asa in sila iar masa de legume o sare aproape cu totul...ma tot gandesc cum sa fac (dar nu ma impacientez inca, ma gandesc ca acum compenseaza multele mese )
Si ma teroriseaza cu maseaua nene, de o luna de zile se tot chinuie, se simt 3 colti , unul parca e spart...nu stiu cat mai dureaza(si nu ne lasa sub nicio forma sa ne uitam in gura lui) si musca....mama, mama!

Babytza -imi pare rau pt soacra! Eu ma rog ca a mea sa stea in banca ei la petrecere

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

cum am absentat peste weekend, as dori sa urez la multi ani, proaspatilor sarbatoriti:
la multi ani david!
la multi ani robi si edi!

sa fiti sanatosi, fericiti si voiosi!

Azi, cand T implineste 11 luni, mi-a facut o surpriza fantastica: in timpul alaptatului, s-a oprit pentru cateva secunde, s-a uitat adanc in ochii mei si zambind mi-a spus: Tzzzi tzzzi
M-a topit instantaneu!

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Si noi tot cu tzitzi adormim si seara si la somnul de la pranz.Tzitzi sa traiasca si ca si voi nu vad o solutie.Chiar voi v-ati dat un termen cand sa-l intarcati?Eu initial vroiam la un an dar acum nu mai vreau,am zis ca daca pot il alaptez pana spre 2 ani.E oare prea mult?

sa mai spun ca eu inainte de nastere nu ma vedeam alaptand? ca ma lua cu lesin numai cand imi imaginam senzatia de alaptat? ca am hotarat sa fac asta numai pentru ca eram constienta ca e cea mai inteleapta decizie pentru sanatatea Theiei, ignorand in totalitate partea emotionala?

ei bine, in mommentul in care am tinut-o pe T pentru prima oara in brate, toate perceptiile mi s-au schimbat.
nu cred ca trebuie sa ma mai spun ca acum mi se pare cea mai frumoasa experienta ce tine copil! ca devine din ce in ce mai tandra pe zi ce trece, ca abia acum la aproape un an, copil intelege constient ce inseamna alaptatul din punct de vedere emotional....
Cu siguranta 2 ani nu mi se pare mult, eu una o sa o las T sa decida singura singurica cand nu va mai avea nevoie de asta.

Cat despre adormitul la san, e si cazul nostru, nu ma deranjeaza din contra ma bucura si imi face o reala placere sa imi vad copilul linsitandu-se si adormind la san...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

lumi sa va fie de bine noua semnatura! Asteptam poze de la petrecere!
felicic, multumesc
angelynna, ai un Crinut superb... m-am uitat de 2 ori la poze
claudinna LA MULTI ANI sotului tau, sa fie sanatos si sa petreceti multi ani fericiti impreuna!
Paula-Laura sper sa iasa mai repede maseluta
babytza -ici pentru soricelul tuns!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls
Nu am avut timp sa pun pozele, am fost pe afara toata ziua, mai putin la masa de legume . Azi a papat destul de bine , mai putin pe seara cand nu si-a baut lapticul la culcare ( din nou) nu stiu ce metoda e asta

Nocom ce bine ca nu o doare de la maselute !!!! Pupici printesei si sa nu aveti reactii la vaccin

Dya eram sigura ca totul va fi bine Pupam baiatul cuminte

Am vazut azi o fetita tare frumusica , tunsa ffffffffffffff scurt Sofia de Joy care e o dulceata chiar si fara par

Nani - la somnul de pranz adoarme in carut leganat cam in 10 minute, cu suzi in gurita. Are si zile cand e mai agitat si ii ia mai mult pana adoarme, dar intr-un final cedeaza si isi face somnicul.
La cel de dupa amiaza si cel de seara, il pun in patut isi ia suzetele si se mai joaca putin cu ele ( da, am ramas cu 2 suzete in patut ). Se mai ridica, mai canta, mai canta, apoi baga nasul in paturica si somn de voie

Andy g imi pare bine ca ati ramas pe pozitii si ati nasit pana la urma. Ma bucur ca v-ati simtit bine . Si ati fost niste frumusei

Mai mai ce de pupicei si urari a primit soricelul pentru prima lui aniversare Multumiiiiim Sunteti minunate !!!!!!!

elly ce frumos sta puiuta pe cal I-a placut ? Foarte frumos peisajul , mereu mi-a placut la Sibiu Pup frumoasa mica He he he , se vede ca ii place ce e in castronel

Laura sa nu aveti reactii la vaccin

Xor felicitari pentru reusita cu olita !!!!!!!!

Lumi ce program aveti noaptea .... Distractiv rau .... Pupici voinicilor

Feli ufff, pupam Fat frumosul pe cucui

Paula si la noi la fel cu mancarea. Dupa o perioada in care mi-a mancat si urechile, am intrat in una in care fentele si fitele sunt in floare in timpul mesei. Mananca suficient totusi, nu ma plang, dar mai am putin si stau si in cap ca sa pape.... Si de vreo 3 zile nu vrea decat borcanel, ce am incercat eu sa ii fac nu a fost deloc comestibil Vedem si noi maine la dr daca e din cauza de masele

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Ramona, nu cred ca raspunsurile la subiectul cu adormitul la san implicau vreo corvoada sau ceva de genul asta pentru mamici, sigur n pentru mine, insa eu as vrea sa stiu ca exista si o alternativa lina a acestui adormit la san pentru unele momente in care nu as fi disponibila ... de exemplu imi e dor rau sa merg la teatru cu sotul, insa nu putem sa o facem pentru ca mama nu poate adormi singura copilul seara, ceea ce este, in acest moment, putin frustant pentru viata de cuplu. Sau cand mergem la vreo petrecere, la fel, suntem niste Albii-ca-zapada, care trebuie sa fuga acasa la ora culcarii ...
doar la astfel de cazuri ma refeream , in toate celelalte savurez din plin alinul lui Gruia la sanul meu, in orice ipostaza, loc, moment, etc.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

ma bag sa raspund si eu:

la noi alternative sunt: adormitul in brate leganat usor sau plimbata in carucior :)

Mergi la inceput

ce frumos e soricelul tunsulica :)

dar stiu ca a tipat de era sa imi sparga timpanele :) pai daca era si el cuminte unde mai era tot farmecul?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula si eu simt ca si tine.

Da, Dimitri s-a culcat pe bordura vineri. Eu am lucrat, am lipsit la somnul lui de pranz, nu a avut stare sa stea in carut, a fost lasat sa alerge prin curte si gasit dormind langa catel cu capul pe bordura. A cazut din picioare de oboseala. Stiu ca se intinde pe jos cand e obosit pentru ca face asta si cand este cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Poze de la petrecere

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Nerantula si eu simt ca si tine.

Da, Dimitri s-a culcat pe bordura vineri. Eu am lucrat, am lipsit la somnul lui de pranz, nu a avut stare sa stea in carut, a fost lasat sa alerge prin curte si gasit dormind langa catel cu capul pe bordura. A cazut din picioare de oboseala. Stiu ca se intinde pe jos cand e obosit pentru ca face asta si cand este cu mine.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Fuarte tare! Ah, ce-as vrea sa vad o poza cu Dimitri (a)dormind pe bordura!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

frumusel foc david

misto momemntul confetti

nu am putut sa nu ii remarc camasa tunica - superba!

Mergi la inceput