Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)
Raspunsuri - Pagina 14
luminita2008 spune:
alina, babytza, ange multi!
cu pozele va rog sa ma mai pasuiti, colectez, colectez....
ah, si am semnatura noua, dea? hunii mei au facut anul, dea?
in alta ordine de idei, unde-i ratonel?
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Anda mea adorme fara san. Adica trebuie sa fie prezent, sa se sature, dar cand termina de supt se intoarce literalmente cu curetzul la mine, isi baga degetul in gura, apuca un colt de perna, cearsaf sau orice carpa are la indemana, strangand-o in pumnisorul la care suge (de obicei stangul) si... se mai foieste putin si adorme. Cand are gaze imi ia mana s-o ridic in fund, ragaie, apoi se tranteste la loc langa mine. Bineinteles eu trebuie sa ma gheia o pauzasc langa ea, s-o mangai si s-o pup pe chelie. In carut isi ia bluza si o foloseste pe post de carpa si cand vrea ea si cei din jurul ei adoame. Am zis . |
Ce draguutz!
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
luminita2008 spune:
am uitat sa va spun ce noapte magnifica am avut:
culcat Edi la 21.30. Robi... zbenguit, sucit, rasucit cum va spuneam mai sus, in patul nostru, pana la 23.00, apoi picat lat. eu m-am uitat ultima oara la ceas pe la 23.20, sa zicem ca am adormit pe la 23.30... la 02.10, trezit Edi, fresh, fresh, fresh... ras un bibe de 150ml. apoi joaca. joaca. joaca. in patul nostru, sa nu-l trezeasca pe fratica. pana la 03.30.
la 04.00, trezit Robi plansu' plansu'. dat bibe, tras 3 guri, scuipat, urlat. dentinox, apoi urlat iar 10 min. apoi frichinit, sucit, rasucit, in patul nostru, normal, pana la 05.30. apoi mutat la el in pat.
la 06.00 trezit Edi din nou. halit 90 ml. adormit imediat dupa bibe. la 07.00 trezit amandoi, definitiv si irevocabil...
istoria asta se tot repeta, cu mici, mici deviatii, de la 10 luni. si eu care credeam, vorba Dianei, ca de la 1 an nu mai papa noaptea, dorm si ei mai bine... as! ai mei papa cam la 3-4 ore de la 10 luni. lung puseul asta, frate...!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
angelynna82 spune:
Lumi ai o semnatura tare frumoasa , cat despre programul de noapte..nu stiu ce sa mai zic...as spune ca e din cauza laptelui dar nu stiu daca voi ati trecut pe junior.
300, a mea nu se alinta si nici nu prea le are cu dragalaselile... rareori ma pupa pe mine, in schimb pe tacsu azi la albit
Avem poze noi la semnatura
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
felicic76 spune:
andy.p: imi pare rau ca nu a iesit cum vroiai tu, sa speram ca Alexia nu are nici o reactie. Nasol moment cand esti fortat de imprejurari sa faci anumite lucruri fara ca tu sa le doresti,
ramio :tu, aschie, nu ai vazut suncile mele? Hai sa ne vedem sa ti le arat, poate asa dispar Anduta lipiciaosa de tzitzi
klemi: avand in vedere ca dimineata este cu mine, ii dau asa: daca vrea lapte cand se trezeste, am timp sa-i fac un orez cu lapte sau omleta pe care le serveste la 8,30-9, apoi doarme si la 10,30-11 hapaie fructe. Daca ne trezim tarziu, adica 8, nu mai vrea lapte in bibe si ca sa nu-l arunc i-l fac cu cereale, se satura si se culca apoi la 9,30.
Mai papa tartina cu branza, galbenus de ou frecat cu un pic de unt sau smantana plus ficatel fiert (un fel de pate ca sa-l pot intinde pe paine), gris cu lapte (il adora, dar nu prea ii dau, am un pitic la gris cu lapte, ce sa-i fac)
lumi: sa-ti fie de bine noua semnatura! hunii!
dormit: pana se culca, ara patul nostru. am incercat sa-l legan pe perna: rade de lesihina sau imi cauta si gaseste talpile mele pe care le gadila. Esec total, deci Il las sa se lupte si sa se iubeasca cu pernele si pilota noastra, apoi adoarme. Doar seara, ziua sare cu gratie peste somnul de amiaza in casa pe care incerc sa-l impamantesc, adoarme afara doar in carucior, dimineatza pe la 9,30 si seara pe la 5.
Acum are un cucui urias in frunte, se plimba cu antemergatorul in parc, iar astazi a cazut in iarba, dar pe un con de brad. Si este Fat Frumos cu stea(corn) in frunte.Eu nu am facut urat cand l-am gasit asa, D-na Vio mi-a spus clar ca nu-i copil, nu-mi ascundea daca cadea pe ciment sau orice suprafata tare, eu o cred, dar prevad spumele marii si clabucii Arielului intregului Univers cand o sa-l vad tati julit in frunte
ange:
felicic76 spune:
nocom: pupa Dariuta cuminte auzi, sa nu zica ea nimic la masele? bravo! Sper sa nu aveti reactii de la vaccin interpretrea la ce a ales de pe tava!
mamidestefan: te inteleg cu rushii, de cand am nascut ma confrunt cu o invazie de zile mari si neeeervi, oboseala etc. Bine ca Izabela vrea cu tati, Vlad seara nu vrea pe nimeni in jurul lui, doar pe mine. Si eu ma preling pe pereti in primele zile de cotropire Culmea ca dupa ce trec primele doua zile ma simt foarte bine, usurata si... asa...zen. Cred ca mie imi trebuie un psiholog bun, nu ginecolog
300: Prorix-ul acopera trei ani, asa zic producatorii( bine, ei spun rapel la 7 parca), dar exista nesansa ca individul sa nu dezvolte anticorpi la vaccinare si atunci vaccinare este inutila; parerea mea este ca se merita riscul vaccinului fata de ....brrr... nu vreau sa ma gandesc
elly: ai o frumoasa!
xor: eu sunt mai mistica de felul meu, dar parca nu m-as increde in vraci de felul asta, mai cerceteaza. Imi place de Mark, are personalitate, ce-i asta distractie fara el?
anca81: sigur nu mai este un vaccin la 2 ani? Eu asa stiu, dar s-ar putea sa bat campii pupici la bulanase(eu nu uit foto de la mare)
lumi: hai cu limbarnita
tzitziri spune:
Lumi.Noi suntem bine.David a fost cuminte in avion (a fost la 6 jumatate dimineata deci a dormit) si sincer nu e prea impresionat de ce vede aici....o fi de inteles
Legat de vaccin.David nu a facut nici un fel de reactie la Priorix (si cred ca a trecut deja timpul- sunt 3 saptamani de atunci).Noi mai avem de facut BCG-ul (IDR-ul a iesit negativ), Infanrixul (nu se gasea cand am facut Priorixul, ca altfel le faceam pe amandoua) si inca o doza de Prevenar.Dupa aia si eu stiu ca parca pana pe la 3-4 ani facem pauza.
Ange, nu mai zic de ce gatesti tu acolo....eu din fericire nu sunt cu mancarurile astea ca altfel faceam scandal
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri (IDR-ul a iesit negativ) |
ce e asta, cum se stabileste? Nici radu nu are semn pe mana, de aceea intreb.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
tzitziri spune:
Ada, uite www.srp.ro/medici-cdc.html" target="_blank"> aici in limba lor.
David nu are deloc semn din maternitate asa ca pentru a sti daca trebuie sau nu repetat vaccinul am fost la centrul de tuberculoza (in sectorul 2- cred ca e unul pe sector) si ne-a facut o mica injectie subcutanata.A 'citit' semnul peste doua zile.Noi l-am facut prima data la 10 luni si citat:are anticorpi dar putini.Asa ca l-am refacut la 1 an si nu mai are deloc, deci trebuie repetat.
Noua ne-a dat medicul de familie trimitere pentru dispensarul ala...nici nu stiu care e denumirea oficiala (ceva gen "centru tuberculoza"?)si David cel putin nu a fost deloc traumatizat de injectie..doar curios
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
gaia.nevia spune:
Oana, merci mult
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri