Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)
Raspunsuri - Pagina 13
dyanira spune:
Mamidestefan la cat timp au aparut reactiile la Stefan si in ce au constat???
Laura cam asa am patit si noi cu dr bine nu a fost asa categorica dar a insistat si pana la urma l-a convins pe sot cu argumentul ca sa nu mai chinuim copilul de 2 ori.
Klemi eu si daca ii iese la testare ca nu are anticorpi nu il mai fac, asa am hotarat.
Eu am zis ca pana acum Andrei nu a facut nici o reactie asta nu inseamna ca nu poate sa mai faca el nu a facut pana acum la nici un vaccin si poate si de aia la tetraxim nu a facut la ror stiu ca mai poate sa faca ca azi sunt doar 7 zile de la vaccin mie mi-a spus dr ca pana la 21 de zile pot aparea reactiile.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Mamidestefan la cat timp au aparut reactiile la Stefan si in ce au constat??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
14 zile...
a inceput cu febra mare (el nu a facut febra niciodata pina la vaccinul asta)...varsaturi...apoi muci uriti...in afirsit o raceala destul de serioasa...de care a scapat cu antibiotic
asta se intimpla undeva pe la mijlocul lui decembrie...
de sarbatori am luat eu o viroza...care a luat-o si el rapid...si asa a luat-o de la capat ..febra mare..muci...apoi am dat-o din nou in antibiotice..
in februarie a inceput gradi..si in 4 zile era din nou cobza de racit..a trecut prin trei reprize de antibiotic...finalizate cu injectabile..care l-au scapat de otita facuta sub antibiotic...
dupa 2 ani de la experienta asta...si dupa multe cautari ..si intrebari la medici ..am dedus ca totul i s-a tras de la Priorix facut pe un usor rosu in git...cert e ca a ramas usor sensibil la burtica si raceli..asta pina am inceput tratamentul homeopat..de atunci situatia s-a mai ameliorat.
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN
www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA
luminita2008 spune:
tuturor!!
am huni de 1 an, am huni de 1 an!!!!!!!!!!!!!!!!1
sunt f fericita si inca emotionata, inca traiesc cu ochii mintii primele zile ale primului an, mai apoi primele reusite, primele hopuri... nu stiu Doamne cum a trecut anul asta..... dar iti multumesc ca suntem sanatosi!
asadar, am iesit din butoi, la party a fost relativ ok, soacra - o bomboana, socrul - un cosmar!, exact cum nu ma asteptam... o sa vina si pozele, deocamdata le strang de pe la toti...
hunii au ales asa:
Edi: bani, ceas si tigari (pe care le-a aruncat tata pe tava in ultimul moment)
Robi: chei masina, aur, chitara.
va multumesc mult, mult,, mult pentru urari, sunteti minunate: ada, babytza, laura, claudinna, andy_g, elly, oana(tzitziri), dya, nushulica, angelynna, musette, feli, bitza, alina(alexa si mami), laureta, nausica, paula, baby_boy, lidia, alexa, CD, nikolici, nocom, piersicutza, cosmy, muuh, babymom, nerantula, julax, anca, ramona, andreutac, wow, ce multe sunteti, cred c-am enumerat tot forumul!
va si revin, am limbarnita dupa 2 zile de pauza...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
anca81 spune:
Lidia, si eu inclin sa cred ca raceala asta nenorocita a Carlei a fost "ajutata" de Priorix, e prea ciudat ca la 2 zile de la vaccin au aparut mucii & co.
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
luminita2008 spune:
piersicutza, multumesc mult de raspunsul privind jocurile, e exact ce cautam! cel cu cutia pare f interesant, il vom testa si noi! muuulti !
tzitziri, ati ajuns cu bine? cum s-a comportat David in avion?
joy, superb clipul!
claudinna, noi papam asa:
biscuiti cu lapte, Petit beurre, de 2 ori pe sapt, cereale cu lapte, 7 korn de la Milupa, de 2 ori pe sapt, orez cu lapte sau cu legume, 1 data pe sapt, 5-6 biscuiti de la Nestle, pe sap (de fiecare hun), si miezul de la o felie de paine cam 1 data pe luna; paste 1 data la 2 sapt.
nocom, important e ca v-ati simtit bine la party, lasa pozele, multi pupici pentru voi!
cu intarziere:
Eva Maria!!! Sa fii sanatoasa, fericita si voioasa, fetita scumpa!!!
Alessandra!! Sa fii sanatoasa si vesela inca 1000 de nai de acum inainte!
Bebe Dragos!!! Tot binele din lume la voi sa fie!!
Soricel de Babytza!!! Sa fii sanatos, frumos si generos! Babytza, sa-ti traiasca soricelul!!
Dragos de Sanziana!!
si la timp:
Corrina!!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de cea mai frumoasa zi!
Tatanu'!!! Claudinna, sa-ti traiasca sotul!
_
Si nu uita:
luminita2008 spune:
babytza, imi pare rau de socrosenie.... sper sa treci repede peste moment.
ah, era sa uit, vazut soricel tuns! f cuminte a stat si el. noi maine mergem, am emotii, Robi si la mot a facut figuri, nu suporta deloc sa ii pui mana pe cap....
dya, noi papam iaurt cu fructe de la Humana, cu banane si piersici. cel putin 2 buc/hun, si e jale daca nu ma misc repede cu lingurita.
vorbeati de adormit copiii... ei bine, noi suntem in schimbari de vreo 3 zile la capitolul asta... ei pana acum adormeau asa: Robi pe picioare si Edi in bouncer (pentru ca asta e singura modalitate de a-i adormi eu pe amandoi, ca mi-s singura, si relativ in acelasi timp...). Ei bine cu Edi n-am probleme, cand ii e somn se duce singur la bouncer, il pun in el si apoi incearca singur sa se legene. dar Robi... de 3 zile nu mai vrea leganat pe picioare. Dar nu vrea nici altfel! Nu in brate, nu in patul lui singurel... iar eu tzitzi de rezerva n-am... asadar eu cred ca sunteti norocoase ca inca mai merge cu tzitzi.
Robi adoarme intr-un final singur, in patul nostru, dupa cca 1 ora de zbenguieli, suciri, rasuriri, stat in cap cu fundu' in sus si altele asemenea. pica deodata, de zici ca i s-a taiat curentul... dar ptr mine e f obositor, nu mai zic ca-l trezeste si pe fratica de vreo 3-4 ori pana adoarme el...
_
Si nu uita:
alexa si mami spune:
Roxi ziceai ca-l tunde cu lama, asa tipa micutu'. vreau sa vad rezultatul final
Lumi, bine ai revenit! hai cu pozele
alexa, cipri si mami
babytza spune:
Dupa cum ati vazut, noua nu ne-a placut la tuns A tipat si a plans, noroc ca a stat locului si baiatul si-a facut treaba foarte repede. Pun aici poze cu el tuns, dar e prins in fuga
Lumi si el a tipat ieri la mot cand a bagat foarfeca
Babytza si puiiValentina David
angelynna82 spune:
Babytza mai mai da' cum plangea soricelul, oricum ii sta fff bine
Lumi am mamica de huni, abia astept pozele , ma bucur ca a fost bine la petrecere
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam