Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Elly e superba Bianca , cam cat mai este biletul la Gradina Zoologica? As vrea sa-mi duc si eu pitica acolo. Sa inteleg ca nu suntem numai noi murdari (sunt niste desene pe Minimax “trambitel si Murdarici”…sor-mea e trambitel si Crina murdarici)

Nocom am fata si speram sa nu aveti reactii adverse de la vaccin
Bine ca nu se lasa maselutele cu plansete

Lidia si Crina la fel reactioneaza la vaccin…am si sa treaca mai repede mucii si agitatia

Klemi nu stiu sa iti raspund, ne dumerim amandoua cam in aceiasi zi, doar le avem nascute pe 12

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am tras si io la dreapta impreuna cu Biancu .

Elly foarte frumoase pozele cu Biancu zambareatza si murdarici

andy_galro foarte frumoase pozele de la nunta. Tu ai fost superba.

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

300

http://www.cofetariaalice.ro/torturi-papusi.html

PUP

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am fost si noi la vaccin,am niste nervi...i-am ceut dr sa nu-i faca decat 1 vaccin si m-a refuzat categoric ,pe motiv de hotarare guvernamentala..a spus ca ea tuturor il face deodata si ca ROR-ul nu da ncio reactie,am insistat da nu si nu ,ca ea luna viitoare nu-l mai are ..i le-am facut pe amandoua cu inima stransa si plina de nervi,a plans saracutza un pic la fiecare,acum doarme.

Nocom tin pumnii sa nu aveti reactii.

Lau macar te-ai odihnit

Elly ff frumoase pozele

Andy_g ai fost superba mami

Ramo,Ange

Kllemi eu dimineata ii dau ori fructe,ori omleta,paine cu almette.

Dya ce bine ca ati scapat fara reactii la vaccin

Claudinna sotului si petrecere frumoasa.

Ancama bucur ca e mai bine Carla.

Lidiasanatate printesei.

LA MULTI ANI CORRINA,SA FII SANATOASA SI FERICITA ALTURI DE CEI DRAGI!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Angelynna, Laureta, multumesc pentru aprecieri!.
Biletul la Zoo este 13 Ron, iar pentru copiii sub 2 ani intrarea e gratis. Bianca nu prea a fost interesata decat de animalele care se miscau cel mai mult, i-au placut cel mai mult acvariile cu pesti si pasarile galagioase. Dar a mers mult pe jos, tinuta doar de o manuta, prin toata gradina... iar seara a picat lata... A fost o schimbare fata de vesnica plimbare prin parc.
Nocom, cum este tortul printesa de la cofetaria Alice? Ca sunt foarte frumoase si m-ar batea gandul sa comand de acolo pentru ziua Biancai, mai ales ca si preturile sunt ok fata de cofetaria Ana. Deja am inceput sa ne pregatim pentru petrecerea de duminica, chiar am fost de am vazut un restaurant chiar vis-a-vis de unde locuim si ne gandeam sa organizam acolo petrecerea, mai ales ca este foarte aproape de casa.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

andy_p multumesc. -ici Alexiei sa nu o mai doara. Sper sa n-aiba nicio reactie adversa... cat despre dr, no comment... ce naiba hotarare guvernamentala... asta e chiar culmea, cat tupeu...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Mamidestefan noi am facut amandoua deodata si pana acum e ok.D-ne ajuta sa fie la fel in continuare!!!Macar asa am scapat de vaccinuri pana la 4 ani.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

din ce stiu eu ...reactia la PRIORIX ...apare dupa aprox 2 saptamini...pe cind reactia la tetraxim apare imediat dupa vaccinare..

la Stefan...nu am avut nici o reactie la nici un vaccin ...pina la 1 an si trei luni cind am facut Priorix...de aici si teama mea de vaccinul asta ...culmea e ca la vremea aia ..l-am cumparat la recomandarea pediatrului

pe cind la Izabella am avut reactii la fiecare vaccin...fie febra usoara...fie agitatie...fie muci..cum e acum...asa ca ma astept sa apara si dupa Priorix...chiar daca imi doresc din tot sufletul sa ma insel..

cert e ca am cerut aminarea asta...ca in cazul in care se complica raceala ..Izabella sa aiba timp sa isi revina complet...altfel pe un sistem imunitar slabit..reactia care ar fi aparut la aprox 2 saptamini.. putea sa fie destul de urita...

acum ..daca nu reusim sa scapam cu bine de raceala...mai amin odata Priorix-ul ..si gata.

si mai vroiam sa scriu...ca discutind cu pediatrul...i-am tot zis ca mi-e teama de reactii,sa nu ramana copilul sensibil..cum a ramas Stefan ..etc...

la care replica lui a fost de genul...prefer sa faca reactii acum decit sa faca rujeola..ca e epidemie...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

buna ziua...scriu f rar dar va citesc pe bucatele in fiecare zi...puiul ma solicita din ce in ce mai mult...acum doarme
In primul rand, cu scuzele de rigoare pt intarziere vreau sa urez LA MULTI ANI, SORICEL!!
Babytza sa-ti dea Doamne Doamne sanatate sa te poti bucura de cele 2 minuni pe care le ai!
La subiectul cereale...Mark adora sa manance paine...cu borsut, unt, almette...cereale i-am cumparat sapt trecuta si le-a refuzat intr-un mare fel...nu-i plac nici simple, nici in iaurt in nici un fel...(i-am luat cu iaurt si fructe)
Cu adormitul la san...adoarme EXACT ca Andutza numai ca in locul acelei carpe e paturica lui mult iubita (si scamosata si ramolita si vai steaua ei de acum)...
De pe 20 sept suntem buni prieteni cu olita!!! KK face o data pe zisi atunci la olita
Gruia....esti un dulce si un cuminte ca de obicei!! (l-am dus si pe mark la frizer, pe 21.09...nu a plans dar a invertit capul precum girofarul, sa vada el tot ce misca)
Andy_galro...sa va fie de bine nasitul!!
Cum s-a comportat puiul in noaptea nuntii??
Noi am nasit pe 12 sept...in noapte aceea pt prima data a plans mark mult mult dupa mine...se invinetea de atata tipat...am facut cateva plimbari dute-vino intre casa si restaurant dar fara mare succes...nu vroia sa adoarma...ma pazea sa nu plec iar de langa el...in cele din urma a dormit in masina, in fata restaurantului cu mama mea....si asta de la 3 la 5,20....a fost ca un vis urat noapte respectiva pt mine (din punctul de vedere al baiatului...ca nasica mi-a placut sa fiu...si mai vreau)
Daca tot m-am intins ca o placinta as vrea sa va mai spun ca am auzit ca este un medic in Bucuresti care vede in ochi de ce boli suferi si da tratamente naturise....ce stiti de el? (as vrea parca sa ma programez...)
Va pup si mai revin...cand imi permite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Am fost si noi la vaccin,am niste nervi...i-am ceut dr sa nu-i faca decat 1 vaccin si m-a refuzat categoric ,pe motiv de hotarare guvernamentala..a spus ca ea tuturor il face deodata si ca ROR-ul nu da ncio reactie,am insistat da nu si nu ,ca ea luna viitoare nu-l mai are ..i le-am facut pe amandoua cu inima stransa si plina de nervi,a plans saracutza un pic la fiecare,acum doarme.

Hotarare guvernamentala my a** . Le e lene sa consulte copilul de 2 ori. Lasa, bine ca ati scapat

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

La Priorix stiu ca intre 5-10 zile apar reactiile. Carla a avut febra la absolut toate vaccinurile, chiar daca au fost din schema cu plata. Oricum, tnx God cam am scapat pana la 4 ani

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput