Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)
Raspunsuri - Pagina 11
elly_16 spune:
Am reusit sa descarc si sa pun pozele de la munte aici Pozedelamunte
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
Ieri am fost la Gradina Zoologica si am pus poze aici PozeZoo, alaturi de niste poze in care Bianca in sfarsit mananca ceva cu placere
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
300 spune:
Andy_g daca mai vorbesti urat despre tine te bat . Nu ma face sa ajung asa departe de casa in scopuri coercitive. Arati super in tinuta de nasa, serios.
Lidia imi pare rau ca ai asa clipe grele cu Izabella. Cel mi bine e sa te odihnesti ct se poate, cum ai facut si aseara. Legat de muci - este oare posibil sa fi racit totusi inainte de vaccin si inca sa nu fi avut simptome evidente iar o data cu vaccinul sa se agraveze totul. Multa sanatate!
Cred ca poti sari peste priorix daca semnezi o hartie pe proprie raspundere.
Priorixul asta e de stat sau se plateste si asta?
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
anca81 spune:
Andy, arati bine in tinuta de nasa .
Ramo, Priorix nu trebuie cumparat, e pe lista "gratuitelor".
Lidia, Izabellei.
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
300 spune:
Nerantula eu ma refeream la alaptat in sine ca o chestie grea, am auzit de multe ori mamici plangandu-se ca nu mai rezista si intrebandu-se eventual daca nu cumva e bine sa intarce.
Cu adormitul... nu ar fi rau sa iti calci pe inima sa-ti gasesti niste treaba ziua de mai multe ori, ca sa ii dai ocazia micutului sa adoarma si fara tine. Mama ta va gasi sigur o metoda: fie ca il scoate pe-afara, fie ca il leagana sau il invata cu biberon sau suzeta, fie ii gaseste un obicei de care profita, cum s-a intamplat cu nda si bunica ei. Esential este sa nu fii tu la indemana ca supapa de siguranta.
Feli ce mai faci? Cand te-am vazut eu mi-ai parut normala - n-am vazut gasime nicaieri
b de la bebe, blog...
300 spune:
Anca mersi, e bine ca e macar gratuit.
Eu i-am decalat toate vaccinurile Andei cu o luna, deci pentaximul va fi facut prin noiembroie. Despre priorix am gasit un articol care pare pertinent aici - probabil cele care v-ati interesat deja l-ati si citit. Banuiesc ca exista mult mai multe tulpini de rujeola, rubeola si oreion - oare astea din vaccin chiar dau boli asa urate? Eu am gasit anticorpi de rubeola cand am facut Torch si stiu ca m-am simtit teribil de usurata ca aveam anticorpi.
In copilarie am facut oreion la 7 ani, ceva ce credeam ca e varicela la 17 ani (dar cred ca e rubeola cu pricina), iar rujeola posibil sa fi facut o forma foarte usoara - sora mea stiu sigur ca a facut dar eu nu am facut bubite mici ca ea. As vrea ca si fata mea sa nu riste o posibila infectie in sarcina si sa fie protejata de propriii anticorpi. Stiti cumva cati ani protejeza priorixul de bolile astea? Inteleg ca daca e mic copilul poate avea cumva nesansa de a face o forma severa a bolii, de aceea i-as face vaccinul daca ar acoperi sa zicem trei ani. Sper sa apuc sa discut si cu doctorul meu despre asta fara sa ud eterna chestie da dom'le vaccinul e bun. Pe de alta parte, daca e foarte aglomerat la cabinet o sa trebuiasca sa plec repede. Oooof....
b de la bebe, blog...
300 spune:
nocom mai poti pune link la tortul tau cu printesa?
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
andy_galro, parca erati din povesti!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
dyanira spune:
Andy_garlo mie mi se pare ca ai fost o nasa tare frumoasa!!!
Mamidestefan noi am facut amandoua deodata si pana acum e ok.D-ne ajuta sa fie la fel in continuare!!!Macar asa am scapat de vaccinuri pana la 4 ani.
Kllemi sa stii ca nici Andrei nu are semn pe manuta de la BCG dar eu nu ii mai fac inca o data asa am hotarat.Fcae rapel oricum la 7 ani si anticorpi ii are daca a facut odata vaccinu.Don cate stiu eu nici nu se face direct vaccinul daca vrei ci mai intai ii face testarea si doar daca nu ar eanticorpi ii face vaccinul.Cel putin la noi aici asa se face.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
kllemi spune:
Mai fetelor, voi ce mai da-ti sa manance puilor dimineata, ca noi nu mai vrem fructe si de ceva vreme am recurs la branza ALMETTE combinata cu iaurt si cu putina paine e super ok dar se pare ca vine vremea cand si de astea ne saturam...si nu mai stiu ce sa ii mai dau
DYA noi am facut testarea, si a iesit ca trebuie sa il refacem ptr ca nu avem anticorpi ptr asa ceva, ni sa spus ca la 40% din copii nu prinde acest vaccin la nastere din varii motive.......asa ca mai am un stres pe cap
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)