Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Eu stiu ca Biotics baby si alternativele sunt bune si in constipatie si la scaun moale; daca altcineva stie altfel sa ma corecteze.
Dya cu bubitele nu prea stiu ce sa te sfatuiesc, pot aparea dintr-o varietate de cauze pana la urma si nu mereu orice crema e buna. Eu mai am prin casa dermalibour (are zinc si usuca, nu as folosi-o), pediatril de la avene - e ok dar nu face minuni... si triderm dar are cortizon si mi se pare cam radicala folosirea ei in cazul vostru. Am auzit ca Trixera e o crema buna la iritatii dar nu am folosit-o. Poate n-ar fi rau sa nu ii dai lamaie o perioada sa vezi cm evolueaza bubitele, mai ales ca tu suspectezi ca asta ar fi cauza.

Bubele din jurul gurii pot fi si o reactie alergica.

Mancare noua: ai putea incerca sufleuri - Andrei are peste un an si poate manca albus. A gustat si fi-mea din sufleu de conopida si de fasole verde (ambele si sarate ca erau pentru noi). Nu a fost mare succes dar oricum in we nu a mancat nimic bine asa ca nu mis e pare concludent.

Q: aveti idee daca se poate face sufleu fara albus? Suna cam ca nunta fara lautari - oricum banuiesc ca deja as putea sa nu ma trem de albusul de ou, dar in cateva zile are un an dar ma roade curiozitatea.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Noi ieri am fost nasi...nunta era programata cam din primavara si cand s-a intamplat ce s-a intamplat cu socrul nu mai stiam ce sa facem asa ca am intrebat-o pe soacra cum sa facem si ea ne-a zis sa ne vedem de treburile noastre in continuare ca viata merge inainte si nu putem sa lasam niste oameni care au nevoie de noi si se bazeaza pe noi...asa ca am decis sa mergem totusi de nasi....a fost o nunta frumoasa , cu mult bun gust iar finii sunt niste oameni minunati...nu am dansat decat in momentele cheie ale nuntii sau daca ni s-a facut vreo dedicatie.
am si cateva Poze de la Nunta aici

PS: sunt cam grasa dar macar am avut o rochie frumoasa(parerea mea)

de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

esti frumoasa foc, muuuaaah!
ps: nu mai zice ca esti grasa, ca esti mai slaba decat mine si io nu ma simt grasa, ca altfel as pune mana la o dieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, si pentru toata lumea, fetele

Babytza ma bucur ca a fost frumos la petrecere , insa cu soacra uofff, uite o , asa patim noi cu telecomanda/telefonul

Corrina, fericire, sanatate si numai bine alaturi de familia ta

Nocom multam de , speram sa fie totul binela vaccin si fara repercursiuni

Claudinna La Multi Ani sotului, numai bine si sanatate

Ada asa si noi azi noapte cu un catel…a inceput sa cante…bine ca nu s-a trezit Crina

Anca ma bucur ca deja se simte mai bine Carla si sa treaca mai repede bubitele

La multe lunite Thea de anamona, Arriana de Gargaritza

Andreutac asteptam pozele cu petrecareata , ma bucur ca a fost bine la petrecere

300 si pe noi ne zapacesc din nou dintii , a spart al 6 lea…urmeaza caninii de sus . Nu am incercat sa fac fara albus, posibil sa mearga

Oana speram sa se obisnuiasca David cu mami plecata la serviciu

Dyanira, Crina mananca budinca de la Tnuva sau Milli, numai cu vanilie si iaurturi cu fructe de la Yopplait sau Muller

Elly

Andy_galro arati foarte bine , imi place rochia

Vorbiti de somn. Crina adoarme numai leganata si la pranz si seara cu suzeta in gura, mai adoarme si in carut (uneori o adoarme sora mea), mereu ii cant atunci (,) cand tre sa o adorm...de 2 ori a a dormit singura...nu stiu cum o voi face sa doarma si singura....plange si e maraita pana o pun pe perna...

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ne-am intors de la vaccin. A fost ca de obicei, adica urlat de cand a ajuns in cabinet pana am scapat de vaccin, apoi adormit pe drum in masina..., dar macar ni se intampla doar 1 data pe luna.
Multumim ca v-ati gandit la noi ca mergem la vaccin!
Am facut infanrix penta. La 4 luni nu a vaut nici o reactie, sper ca nici acum...

Ne ies si 4 masele!!!!! Ma mir ca nue fff maraita, doar sta numai cu manutza in guritza si toate hainele sunt vesnic ude.... dar macar bine ca nu plange.. in rest suntem bine. 9200gr, 77 cm.

Amuitat sa va spun ca de pe tava a ales lingura de lemn (o sa fie o buna gospodina), termometru (poate doctoritza) si pixul si pensula deodata (ori o sa fie critic de arta, ori isi va face singura ilustratiile la cartile pe care le va scrie...) Sigur ca am sa pun si cele 2 poze de la turta dar si cele vreo 4 de la tort. Cam atat.

Pupicei pentru bobocei!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Am avut o noapte horror...asa ca dati incoace cit mai multa cafea ......sa curga girla ...sa ma trezeasca si pe mine

Am vrut sa intru aseara...dar printzesa mea a avut un show de zile mare...de pe la 9 m-am chinuit cu ea vreo 4 ore sa o adorm...si nu prea mi-a iesit...adormea la tzitzi..si apoi dupa citeva minute ..se trezea cu tipete..in bratze se zbatea ...biberonul nu-l voia...in pat se zvircolea...a fost un cosmar....eu eram rupta de oboseala ..si ametita..ca sunt cu rusii pe cap..si se pare ca isi fac de cap rusii astia nu gluma...
in sfirsit ..dupa vreo 4 ore..am clacat ...i-am dat-o lui tati..care a pus-o la joaca...si s-au tot jucat..dar eu am tras pe dreapta....ca nu mai eram in stare de nimic.

Asa ca ..vin si eu cu urari speciale ..pentru
DAVID

SA CRESTI MARE..SANATOS...VOIOS ..SA AI PARTE NUMAI DE DRAGOSTE SI MULT MULT NOROC

Pupicei speciali din partea Izabellei

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA

Mergi la inceput

Si daca tot am intrat...hai sa va mai zic si de vaccin..

Deci vineri am facut si noi vaccinul de stat tetraxim-ul...pediatrul a vrut sa ne faca si priorixul..dar am refuzat categoric sa le facem odata...si bine am facut. Vineri seara Izabella a facut febra 38.5...a doua zi avea muci..care au tinut-o zi ieri...sper ca macar azi sa cedeze...asa de la sine. Nu mai zic ca odata cu febra a inceput si agitatia...asa ca tind sa cred ca si show-ul de aseara e din cauza vaccinului...desi mi se mare cam mult...Oricum ultimele 3 nopti au fost mai agitate..cu treziri dese..si multze reprize de tzitzi..dar parca azi noapte le-a intrecut pe toate de cind s-a nascut..la capitolul agitatie.

Si ca sa revin la vaccin...am insistat sa aminam priorixul..macar o luna..acum nu stiu ce-o sa fac peste o luna...dar eu tare as vrea sa sar peste PRIORIX-UL asta .

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ..tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat...

fug la treburi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

andy_galro arati foarte bine
nocom sper ca Daria sa nu faca nicio reactie la vaccin. Mie mi-e cam frica de Infanrix penta, ca la 4 luni Bianca a facut temperatura, dar o sa-i dau preventiv niste Nurofen.
Ca tot vorbiti despre adormit bebeii, Bianca doarme numai leganata pe picioare, ziua o las la noi in pat si trebuie sa stau si eu cu ea ca sa doarma mai mult, iar seara o pun la ea in pat si doarme doar vreo 2-3-4 ore si apoi se trezeste si o pun cu noi in pat... In masina insa doarme cel mai bine, chiar si cate 3 ore...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ramona, nu cred ca raspunsurile la subiectul cu adormitul la san implicau vreo corvoada sau ceva de genul asta pentru mamici, sigur n pentru mine, insa eu as vrea sa stiu ca exista si o alternativa lina a acestui adormit la san pentru unele momente in care nu as fi disponibila ... de exemplu imi e dor rau sa merg la teatru cu sotul, insa nu putem sa o facem pentru ca mama nu poate adormi singura copilul seara, ceea ce este, in acest moment, putin frustant pentru viata de cuplu. Sau cand mergem la vreo petrecere, la fel, suntem niste Albii-ca-zapada, care trebuie sa fuga acasa la ora culcarii ...
doar la astfel de cazuri ma refeream , in toate celelalte savurez din plin alinul lui Gruia la sanul meu, in orice ipostaza, loc, moment, etc.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna dimineata am si eu o intrebare la voi.....cumparati vaccinul ptr. un an sau il face-ti pe cel de la stat??? sunt un pic confuza cica ala de la stat ar da nu stiu ce reactii in schimb cel de cumparat nu....ce zice-ti??? nu stiu ce sa fac plus ca noi trebuie sa facem si BCG cel de pe mana (floricica) care nu ne-a iesit la nastere si cica nu se face momentan ca deehh institutul cantacuzino care il si prepara este in renovare, super tare si deci fac vaccinul de un an dupa care mai astept o luna si il facem pe ala

DYA incearca si ABCderM este de la BIODERMA noua ne-a recomandat pediatra tot ptr astfel de cazuri si a functionat......altceva nu stiu ce sa zic...poate fi si din alte motive

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput