Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)
Raspunsuri - Pagina 9
tzitziri spune:
Si David tot la san doarme la pranz si seara,doarme oricum noaptea in continuare cu noi si nu cred ca il mutam prea curand la el in patut.
DAR...si asta cred ca e oarecum incurajator.Eu cred ca o sa ma intorc in noiembrie la munca, iar soacra (care va ramane cu el) nu e speriata de nimic cum e speriata ca nu o sa doarma (ca el stie de tzitzi).Dar la ultimul 'experiment' - cand am plecat 3-4 ore la serviciu sa discut formalitati, cand am ajuns acasa David dormea.Deci cumva a reusit.Dormea in bouncer.M-a cautat prin casa, a marait putin si s-a culcat pana la urma.
Si tot asa doarme de ex la tati in brate...deci daca nu are tzitzi se gasesc modalitati.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
300 spune:
Oana ai dreptate, modalitati se gasesc la nevoie si chiar destul de usor. Anda, inainte sa plec eu la serviciu, mai tragea cate un colt de perna. La cateva zile de munca distanta, a capatat obiceiul ala cu carpa.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
elly_16 spune:
Neata si de la noi
LA MULTI ANI Corrina, sa ai parte in viata de multa sanatate, bucurii si numai impliniri!!!
LA MULTE LUNITE Arianna Stefania!!!
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
dyanira spune:
Noi suntem ok ne-am descurcat bine singurei pana acum Andrei nu a facut nici o reactie de la vaccinuri.
Vroiam sa va intreb daca voi le dati iaurturi cu fructe din comert si daca da de care?
Ceva budinca le dati?
Si vreau sa va mai rog sa mai dati idei de papa pt pranz ca eu nu mai stiu ce sa ii dau lui Andrei ca sa ii placa si lui ceva gatit nu prea ii place mancarea gatita.
Noi cu laptele continuam cu Nestle Junior pare ca s-a obisnuit cu el nu mai il doare burtica noaptea si scaunele sunt destul de ok.
Dar exact cum zicea CD si vroiam sa o intreb e indicat Biotics ca ea zicea sa ii dea la Mikul ca si Andrei cand face scaune moi cand e constipat si asta de vreo luna incoace, pana acum era doar constipat.
Ah si inca ceva de vreo 2-3 sapt lui Andrei i s-au accentuat bubitele din jurul gurii care le avea din cauza salivatiei excesive din cauza dintilor si a suzetei cu care e aproape permanent in gurita deh e suzetist mareAcum de vreo 3 zile bubitele sunt rosii tare iritate cred ca si de la lamaie ca lui ii place sa manance lamaie si roade acolo pe o felie care i-o dau si il irita mai tare la gurita.Stiti ceva crema cu ce sa ii dau am incercat cu crema de galbenele cu Bephantene asta aveam in casa dar nici un efect i-as cumpara ceva special de la farmacie.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
elly_16 spune:
Nocom, Babytza, Andreutac felicitari pentru petrecerile reusite ale boboceilor!!!
Nocom, imi pare rau pentru aparatul foto, si noua ni s-a intamplat sa ramanem fara in momente importante... oricum asteptam si cele 2 poze...
Babytza, imi pare rau de faza cu soacra, f. urat din partea ei sa se amestece in viata voastra... asteptam poze cu soricelul tuns...
Angelynna, m-ai dat gata cu bunatatile pe care le faci...
-ici Crinutei.
Joy, nici noi nu papam cereale, dar asta fiindca Biancai nu ii plac, am incercat mai multe feluri, dar degeaba...
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
dyanira spune:
Ah si ca se tot vorbea de somn Andrei adoarme destul de greu doar cu suzeta dar apoi doarme destul de linistit.Ziua doarme in patu nostru iar seara il adorm in patu mare si il mut la el insa la prima trezire la 3-4 noaptea se prinde ca l-am pacalit si vrea cu noi bineinteles ca il iau ca la ora aia mi-e tare somn cum il iau cum adoarme si doarme pana dimineata cu noi.Probabil va dormi cu noi inca mult si bine si avand in vedere ca nu prea folosesc patutul decat 3 ore pe noapte si ziua deloc cred ca in curand o sa il desfintez ca si asa ocupa locul in dormitoru care nu e ff mare.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
andy_galro spune:
Salutari!
cu intarziere pentru ca ieri nu am putut sa intru vreau sa urez si eu pe cineva:
La multi ani David!!! sa cresti mare, frumos si cuminte si sa asculti de parintii tai!!!
babytza sa va traiasca puiul frumos!!!
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
AlexaM spune:
Fetelor, am vazut ca doriti biotics si nu se gaseste in farmacii. Eu am o cutie, luata...just in case pe care nu o folosesc. Am si 3 fiole de enterolactis primite la baby expo.
Daca vrea cineva...le dau cu mare drag. Matei nu a luat antibiotic pana acum si sper nici sa nu-i dau curand...
Dati PM sau pe mess ca eu sunt mai in urma cu cititul ...
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
andy_galro spune:
Noi ieri am fost nasi...nunta era programata cam din primavara si cand s-a intamplat ce s-a intamplat cu socrul nu mai stiam ce sa facem asa ca am intrebat-o pe soacra cum sa facem si ea ne-a zis sa ne vedem de treburile noastre in continuare ca viata merge inainte si nu putem sa lasam niste oameni care au nevoie de noi si se bazeaza pe noi...asa ca am decis sa mergem totusi de nasi....a fost o nunta frumoasa , cu mult bun gust iar finii sunt niste oameni minunati...nu am dansat decat in momentele cheie ale nuntii sau daca ni s-a facut vreo dedicatie.
am si cateva Poze de la Nunta aici
PS: sunt cam grasa dar macar am avut o rochie frumoasa(parerea mea)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
andy_galro spune:
La multi ani Corina!!! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!!!
Asa creste strumfi