Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Am primit in sfarsit interpretarea genetica la TT.
Risc varsta Sindrom Down 1:964 SCAZUT
Risc caulculat in funtie de varsta gestationara si valorile masurate ale analizelor 1:997 SCAZUT
Ulm-indexul 2.6 SCAZUT
Risc trisomie 18 Sindrom Edwards 1:10000 SCAZUT
Risc defecte de tub neural 1:10000 SCAZUT

Asa ca bebe e bine ! SLAVA DOMNULUI !

Felicitari fetelor care au aflat ce ascund in burtica.
Si bafta fetelor care fac amniocenteza. Sunt sigura ca totul este bine si ca Doamne Doamne are grija de toti bebei !

e in burtica +17
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Niki:FELICITARI!!!

Castelana:tie si burticii! Si o pentru mama ta!

Alina si Sabina: sper ca stiti de gluma...Sincer zic ,fetele voastre sunt minunate,nu am cum sa le deochi fiindca nu m-am uitat cu invidie,doar cu drag.

Sensibila:slava Domnului! cu drag mamica si burtica!

Maria 14+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Nibi, felicitari pt.fetita, sa fiti sanatoase si sa duci sarcina pana la termen.

Oana, Cori sefele voastre au copii? pt ca daca nu au sigur sunt invidioase pe voi. incercati sa nu intrati in contradictii cu ele si o sa le treaca la un moment dat. relaxare maxima pt.voi si bebei.

sensibila, felicitari pt.rezultatul de la TT. ti-ai luat o piatra de pe inima

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 13+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am venit acum de la eco, nu ma asteptam sa aflu eu sexul azi, dar cum bebe e mai mare cu o saptamana , doctorita nu s.a lasat pana nu a vazut ceva :)

asta a fost eco pt dublu test, pliul nucal 1.1 mm....deci perfect
poimaine rezultatul analizelor, dar deja sunt fericita)
se vedea bine, mi.a aratat coloana, picioare, de toate....nici nu ma mai uitam de fericita ce eram
asa ca mi.am tras si eu semnatura

roxana 12+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Va cu mare drag si va doresc o zi excelenta!

Sarcini usoare si bebei sanatosi !

Eu stau cu bebe in brate...doarme!... il pup din min in min si citind postarile voastre...m-a apucat nostalgia...anul trecut pe vremea asta il concepeam!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vad numai vesti bune pe aici, asa ca vin si eu sa completez "lista". Azi am facut DT: rezultatele la sange le iau peste 2 sapt, dar la eco am primit numai vesti bune: chistul a disparut, fibromul a mai dat inapoi de la 6 la 3,5cm, bebe e OK, transparenta nucala f bine (0,86mm), deja mi-a mai redus si utrogestanul...ce sa zic sunt .
De maine eu vreau sa incep si exercitii usoare, ca deja simt ca ma dor toate oasele din lipsa lor (inainte de a ramane gravida ma apucasem de TaeBo si tare bine ma simteam)
Mamarutza12 bun venit in "club" si multa sanatate
nibi_niky felicitari pt codite
Sensibila woaw ce rezultate bune ai. Ai scapat de un mare stres
Oana eu ma fac cu ceara la coafor, dar numai cu aia calda, la aia rece simt ca imi vine sa sar pe geam de durere. Tu pe care nu o mai suporti?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana_28

Am o mare problema: constipatia......
Ma pune pe butuci. Nu reusesc nici cum sa "ies" in conditii normale (zilnic) iar cand o fac......imi ies ochii din cap ca la melc.
Exista un ceai, un sirop ceva sa ma dreaga? Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ca tare naspa este.

Incearca prune sau caise uscate. La mine merg mai ales caisele.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Oana, Cori - eu va doresc multa putere, si daca sefele intrec masura, eu zic sa incercati sa va aparati drepturile.
Eu era sa-mi pierd copilul din cauza stresului la care m-a supus sefa mea, iar rezultatul a fost ca la o luna dupa ce m-am internat pt cerclaj, ea isi facea bagajele si pleca din firma, pentru ca urma sa fie data afara.
So, nu inghititi tot, pentru ca nu e ok.

Mami25_7 - multa bafta la rezultatul de la amnio!
Si eu ma miram ca e asa devreme, apoi am vazut ca ai schimbat semnatura .

Niki - felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase amandoua!

Oana - si eu ma intreba acelasi lucru referitor la cremele epilatoare in sarcina trecuta, si concluzia a fost sa nu m-am dat, mi-a fost frica. Dar poate intrebi medicul si-ti zice exact.
Eu nu stiu daca sa ma vopsesc sau nu, desi mi-am luat vopsea fara amoniac, si am colege care s-au vopsit, in sarcina, cu vopsea normala, fara nici o grija. Cred ca intreb luni, cand ma duc la DT.

Castelana - si sper sa-ti fie totul bine!

ana_micu83 - multumim, o zi si o saptamana frumoase si tie! deci ai un bb de iunie? ca si eu faceam acelasi lucru acum 4 ani, de fapt cu vreo 2 saptamani mai devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samaria

Niki:FELICITARI!!!

Castelana:tie si burticii! Si o pentru mama ta!

Alina si Sabina: sper ca stiti de gluma...Sincer zic ,fetele voastre sunt minunate,nu am cum sa le deochi fiindca nu m-am uitat cu invidie,doar cu drag.

Sensibila:slava Domnului! cu drag mamica si burtica!

Maria 14+
Mami de Sammy

Dragutza mea cum as pitea sa ma supar. Tu sa ma ierti, dar nu am zis-o cu rautate.

Sabina 10+, mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Niki felicitari pentru fetita!
Dayanara felicitari pt. baietel. Deci vei avea doi flacai.
Castelana multa sanatate mamei, Doamne ajuta sa fie bine, iar tu incearca sa fii vesela pt. bebel.
Mami succes la amnio. Sigur va fii bine.
Ioana intr-adevar Alexandra e foarte frumusica. Ce parere are despre faptul ca va avea 2 fratiori?

Noi am fost plecati in weekend la nunta si pe la parinti. Ne-am distrat si am reusit sa mananc si eu mult mai bine. Ma simt mai bine si nu mai vars. Doamne ajuta !
Va pup

Mihaela13+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput