Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui samaria

Buna dimineata!
Am avut deja un inceput"fain" de zi,cand am mers la farmacie sa cumpar niste medicamente pt. raceala lui Sam si am aflat ca s-a triplat pretul la Nurofen sirop pt.copii,impreuna cu "bucuria" ca nu se mai da pe reteta compensata,alaturi de multe alte medicamente...Si,ca sa fie tacamul complet,am prins si eu de la el ceva,ca asa am o stare de somnolenta, ma ustura gatul si numai as dormi...am luat deja oscilloccocinum, si cred ca o sa iau si eu niste tinctura de propolis cu miere,desi o gasesc gretoasa...dar asta e...

Am fost si eu ieri la Dr de fam, sa imi dea reteta pt Ioana (e un pic racita) si mi-a zis ca Nurofen-ul nu se m da compensat , dar mi-a dat in schimb Paracetamol sirop, in locul Nurofen-ului, plus alte medicamente. Astazi ii i-au reteta.
S-a triplat pretul la Nurofen?? Voi vedea azi, cand voi lua reteta daca s-a schimbat pretul si aici.

Citat:
citat din mesajul lui samaria

Alina:cum ai luat tinctura,amestecata cu miere? Mie intotdeauna mi s-a parut asa de gretoasa,dar acum n-o sa am ce face,ca asta e situatia.Am luat si niste vitamina C cu propolis,sper sa ma ajute...desi si asta era gretoasa...

Maria 14+
Mami de Sammy

Da, amestecata cu o lingurita de miere.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 11+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ego_81 spune:

Buna ziua Burtici!

Va invit sa semnati petitia online pentru acordarea la timp a indemnizatiei CIC

http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
yaia, nu toti copii sunt la fel, eu nu l.am putut lasa sa urle singur, a trebuit sa.l adorm cu mine in pat si asa m.am putut odihni si eu mai bine decat sa ma ridic la el de 10 ori sa.l linistesc
si eu si mai am prietene aici care credeau ca se vor intoarce peste copiii, si nu e asa, instinctul te ajuta foarte mult
eu am dormit cu el in pat de cand s.a nascut, cand venit doctorul la spital, s.a uitat in patutul special si nu a vazut copilul, i.am zis e la mine in pat, aici cu mine a stat mereu , si a zis: foarte bine

Normal ca foarte bine, pe doctor nu il afecteaza cu nimic. cum am spus, e chestie de alegere personala si de cum iti obisnuiesti copilul. Eu prefer sa ma ridic de 15 ori pe noapte si, cum am mai spus, daca dorm 2-3 reprize de cate o ora, sa fie somn macar, nu atipit cu grija sa nu ma imping in copil.
Acum ce o sa faci, o sa dormi cu amandoi in pat?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Treaba cu dormitul copilului este destul de delicata.
Noi am pus patutul copilului langa patul nostru tocmai ptr a il obisnui in patutul lui dar sa iomi fie si mie destul de usor. Eu am un copil foarte bun (ma refer la toate chestiile, invaturile si dezvaturile copilariei-suzi, pampers, olita,etc.) si probabil de aceea nu mi s-a obisnuit cu noi in pat. Nopatea il luam cu noi in pat sa il alaptez si binenteles ca adormeam cu el langa mine. In pozitia in care adormeam in poziti aia ma trezeam. Eram chiar rupta de oboseala.
Eu zic ca aici tine de copil foarte tare.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

da am sa dorm cu amandoi in pat, sau ivan va dormi cu tatal lui daca va vrea
doctorul a spus foarte bine din cauza a ce.a scris freedelia mai sus :)
si eu m.am odihnit foarte bine asa, daca alaptezi nu mai zic , ce bine e, mai ales ca se alapteaza la cerere deci poate suge din 10 in 10 minute :) asa e mult mai comod cu el in pat

roxana 13+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
daca alaptezi nu mai zic , ce bine e, mai ales ca se alapteaza la cerere deci poate suge din 10 in 10 minute :) asa e mult mai comod cu el in pat

Sper sa nu te superi, dar asta e cea mai mare greseala care poate fi facuta. Te-ai gandit la sistemul lui digestiv? Laptele are si el nevoie de timp sa fie digerat. Evident ca e mult mai comod, pentru mama!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna fetelor,

acum am ajuns si eu acasa de la clinica. Sunt foarte happy. Multumesc lui Dumnezeu bebelusii mei sunt bine merci, au facut o groaza de tumbe. Nu mai pot de fericire, mai ales ca azi noapte nu prea am dormit de griji. MI-au luat si sange o gramada. Bine ca am scapat. Urmatoarea intalnire va fi peste alte 2 saptamani.

Sabina 10+, mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

eu nu ma supar deloc, pe ivan l.am alaptat pna la 5-6 luni, mixt, adica si lapte praf si piept...si.i dateam si culcat piept , totul a fost ok, oricum mie asa mi.a fost bine
cu al doilea o sa am o interventie de tiroida ma rog, sper sa aman cat ii dau piept macar o luna, sau ceva acolo sa nu.l trec direct pe lapte praf, dar si cu biberon care se da mai rar decat pieptul, si tot cu mine in pat il voi tine sa doarma :)

cum a zis liliana depinde de copil, nu toti sunt trasi la xerox, asa cum unii se simt bine la ei in pat altii se simt bine in pat cu mama, si eu nu am de gand sa.l las urle doar ca sa doarma singur, parerea mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Si noi am dormit cu amandoi. Pe John la an si un pic l-am mutat in patutul lui lipit pde al nostru si cu marginea lasata in jos, deci practic in acelasi pat, iar cand a venit bebe 2, a dormit la mijloc. De fapt, la inceput, aveam un Moses basket pus langa patul nostru si dormea si acolo, la inceput dormea mai mult decat mine, dar cand a inceput sa doarma mai regulat, am scos cosuletul, mai ales ca pe la 3-4 luni era prea mare pt el.

:a 3 ani, John s-a mutat in camera lui, dar putea veni la mine daca se trezea noaptea, nu am fortat copilul sa faca nimic. Si cand a implinit Jodie 3 ani, s-a mutat si ea in camera cu John. Dar si acum avem regula, daca se trezesc si e lumina deja afara (aici se lumineaza pe la 5 dimineata) pot veni la noi in pat. Daca inca e noapte si nu pot adormi, ma striga si ma duc eu la ei.

Si o data pe saptamana (de obicei Vinerea) dorm cu mine in pat, iar tati la ei in camera (si il lasam sa doarma pana tarziu Sambata dimineata).

Mie imi place foarte mult sa ii am aproape, acum-acum cresc si isi iau zborul...

16+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

ioana, felicitari pentru vestile bune, inca nu ai afla carucioarele nu?:)

freedelia, exact si mie imi place sa.l am aproape, cand era ivan micut, pana in 6 luni cam asa, nu prea dormeam, dar atunci cand tata il scotea la plimbare ca eu sa ma odihnesc nu puteam sa dorm singura fara el, asa ca faceam treaba in casa :)
oricum eu de la 5 luni in sus am dormit toata noaptea , cu o singura trezire la inceput pe la 4-5 apoi iar somn pana la 9-10
asta cu exceptia cand are muci, vomita sau mai stiu eu ce

Mergi la inceput