Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asa, bine ca mi-am amintit (de fapt voi mi-ati amintit): cand discutati de scaune de masa puneti va rog, pe langa descriere, si cate-un link la poza, ca parca as incepe si eu sa studiez piatza...Stiu ca a fost un capitol intreg unde parca numai asta s-a dezbatut (prospectasera lysbeth si anca_nicolae (daca bine-mi amintesc) piatza la greu, dadusera niste descriptii tehnice foarte competente. Dar habar n-am in ce capitol, poate m-oi apuca sa rascolesc daca nu puneti poze din nou...Scaunelul lui Aris din Ikea imi placuse, oare sunt si culori mai "fetitzesti", roshu sau portocaliu cu alb?...O sa ma mai uit eu si prin albumele voastre sa dau de poze cu scaunele, dar acum imi pica ochii-n gura de somn...
Monvass, Adee, habar n-am despre ce aprobari ziceti, ca la noi tot blocul (de fapt tot orasul) are microcentrale de apartament sau macar convectoare...Mai rau a fost cand ne-am pus noi, ca vecinii de dedesupt si deasupra nu-si pusesera si n-am putut taia tzevile alea vechi, dar acum s-a rezolvat. Monvass, lift n-avem ca-i bloc cu 4 etaje, femeie de serviciu am avut si "si-a dat demisia" din cauza unui nesuferit de vecin carcotash, asa ca acum dam cu matura fiecare cand avem chef. Iar cu gunoiul, ne vine-n poshta aviz de la firma colectoare cat avem de platit (noi suntem restanti pe vreo 6 luni, ca nu ne e in zona punctu' cela unde se plateste si nu se poate altfel plati decat prin banci la care n-avem card).
Anamariame, dar la tine nu scrie in lista cat a avut la nastere; s-a nascut lungana din start sau a luat-o vijelios ca Pisilinca? Sa stiu, sa incep sa caut antrenor de volei pentru Sophiphi de pe acum au ba...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Monnvas am cautat de mi-a venit rau Milupa 3 cereale, am intrat in 2 Mega si vre-o 4 farmacii. Spune-mi te rog exact la care Mega ai fost ca ma duc acolo.

De la Lizeanu, dar cand am luat eu era ultima. Poti face o incercare, ca ti-e relativ aproape. Nu erau reprezentanti Milupa si la Baby Expo?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Dupa ceva vreme, iata si noi printre ghiocei, daca ne mai tineti minte...
Am vrut sa fiu la zi cu ce scrieti si apoi sa postez, dar cum nu am reusit sa recuperez chiar tot, am tot amanat momentul...
Noi suntem bine, gemenii au crescut frumos, am inceput si noi cu succes diversificarea (lapte mananca mixt), dar e cam greu cu timpul liber. Acum, de cand e fetita la gradinita, parca e putin mai lejer, dar tot noaptea va citesc... Ca somnul baieteilor e foarte fracturat si se trezesc de multe ori pe noapte... De exemplu, in seara asta, adortiti fiind de la 21, pana acum s-a trezit Petru de 4 ori, i-am dat suzeta sau luat putin in brate si a adormit imediat. Problema cea mare e burtica. Gaze uracioase care nu-i lasa sa se odihneasca si deseori, dimineata sunt franta dupa atatea treziri, dar imi revin repede peste zi (probabli s-a invatat organismul cu ore putine de somn..). E adevarat ca uneori mai doarme si tati cu ei in camera si mai prind si eu legat cateva ore de somn. Si ziua, la fel, se trezesc plangand din cauza gazelor si n-au dormit niciodata doua ore...(Exact asa a fost si la fetita, ba mai rau, parca, si a trecut dupa 6 luni, deci mai avem putin). Si se mai trezesc si unul pe altul...
In rest, cand sunt treji, sunt niste bomboane dulci, dulci de tot, de ma minunez cata fericire pot aduce in sufletele unor parinti astfel de zambete. Si parca n-am mai trecut nicicand prin clipe din astea fascinante, desi sunt convinsa ca si cand era fetita mica, la fel simteam, dar acum parca sunt si mai intense trairile...
Iar cand se privesc reciproc si-si zambesc, isi prind manutele unul altuia si le baga in gura sau cate un picior, sau cand inlemnesc de fericire cand apare surioara langa ei si nu mai stiu ce chiote si hohote sa scoata cand ea danseaza, canta, se joaca.... viata in familie devine cel mai frumos lucru de pe pamant si inima parca imi pocneste de atata bucurie.....

Si imi doresc asa de mult sa stau mai mult in preajma voastra, ca imi sunteti tare dragi si am oftat si eu ca n-am putut fi impreuna la munte...
Dar sper sa pot fi macar mai activa pe forum...

Andreea, mami fericita de MARIA (5 oct 2005), PETRU si NICOLAE (8 apr. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ilinca pai inainte sa-ti pui centrala tre' sa te debransezi si atunci e circul...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

saby - nu cred ca asta este cauza
mananca putin, ce-i drept, insa cred ca nu asimileaza prea mult din ce mananca
eu zic ca-l apuc pe Dumnezeu de picior cand mananca 400 ml lapte
laptele este baza, pireurile de fructe/legume nu au multe calorii

noi puneam in fiecare biberon cu lapte 1-2 masuri de cereale
dupa cateva zile, imediat se cunostea - era vizibil
pacat ca nu ne tinea prea mult

nu-i plac cerealele?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Ba da ii plac cerealele, eu le dau seara inainte de culcare si la masa de 10 in piureul de fructe. I-as da la fiecare masa dar nu pot sa i le pun in lapte pt ca se infunda biberonul. Tu cum procedezi? Ce biberon folosesti?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

vezi ca exista tetine pt hrana groasa eu gaura in forma de x eu am primit 3 bibe cu astfel de tetine dar am vazut si la hipermarchet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Am inteles ca termometrele pt ureche,cele pe suzeta nu sunt bune.Eu nu am cumparat pt ca ne-a atentionat medicul dar o prietena a cumparat unul de aproape 2 mil si tot in fundulet ii masoara temperatura.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

eu am inteles ca nici cele digitale nu sunt bune sotu a cumparat da la clasic de 5 lei si sunt multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

astea clasice le-au retras din farmacii(de la Dona),nu stiu dece

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Deci....eu folosesc avent intradevar, dar cu tetina variabila pot sa-i dau daca le fac mai grosute (asa ii dau seara), dar daca vreau ca la fiecare biberon sa-i pun macar o masura de cereale laptele nu se ingroasa sa-i dau cu variabila dar nici cu cea normala nu-i pot da ca raman cereale in tetina si se infunda. Deci eu pana acum nu am reusit sa gasesc modalitatea de ai da la fiecare bibe cereale.
Imi zicea cineva de biberoanele de la Nuk ca ar avea orificiul mai mare si ar merge combinatia la 120ml lapte - o masura cereale.
Gata ma duc la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Deci....eu folosesc avent intradevar, dar cu tetina variabila pot sa-i dau daca le fac mai grosute (asa ii dau seara), dar daca vreau ca la fiecare biberon sa-i pun macar o masura de cereale laptele nu se ingroasa sa-i dau cu variabila dar nici cu cea normala nu-i pot da ca raman cereale in tetina si se infunda. Deci eu pana acum nu am reusit sa gasesc modalitatea de ai da la fiecare bibe cereale.
Imi zicea cineva de biberoanele de la Nuk ca ar avea orificiul mai mare si ar merge combinatia la 120ml lapte - o masura cereale.
Gata ma duc la
eu la tetinele de care iti spuneam mai sus pun :120 ml lapte 4 masuri lapte si 6 masuri cereale (masura= lingurita de la cutia de lapte)si e ok .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

fetele eu combin legumele cu putin laptic si se pare ca au un real succes , asa ca ..incercati si voi daca nu le papa bebe simple

Cu laptic, sigur ca da! Si cu o lingurita de cereale pentru aroma, asa mai merge... mancat!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput