Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

petrean - oare nu era mai putin dureros sa-i fi montat o branula si sa i se administreze asa?
injectiile alea sunt fffff dureroase

trimitem nulte pupicuri de incurajare ca precis vor curje lacramioarele suroaie

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
i-ai mai dat si lapte dupafructe si legume?
cat lapte mananca in total?

Da si lapte. Nu stiu cat mananca, e cu autoservire. Doar cand nu vrea sa suga ii scot eu si ii dau in biberon. DAr asta e varianta de avarie.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

pe mine ma ia cu fiori cu autoservirea asta ca deja ajunge mancarea peste tot, in conditiile in care imi tin o mana peste ale ei pt a nu ajunge la gurita

avem 5 luni

Huh? Cred ca nu m-am facut inteleasa. "Autoservirea" se refera la supt. (de lapte m-ai intrebat cat mananca, nu?) Adela papa laptic de la mami, de-aia nu stiu cat suge. La lingurita avem "control strict" ca avem paharelele gradate si stiu exact cat mananca.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

da geanina..e foarte bun oscilo pt preventie..insa..cum spunea dr meu..trebuie dat la primele simptome..altfel..no effect:(asa k..e cam greu la un copil asa mic sa-ti dai seama de simptome de raceala

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Citat:

petrean - oare nu era mai putin dureros sa-i fi montat o branula si sa i se administreze asa?
injectiile alea sunt fffff dureroase

trimitem nulte pupicuri de incurajare ca precis vor curje lacramioarele suroaie

avem 5 luni

sa stii..ca a plans doar cand l-a intepat..si..exact cum ne asteptam..se vede deja efectul benefic..dupa numai 4 ore de la adminitsrare...ca era saracul..leguma..eram dispusa sa merg la urgenta(ma interna..cu el..si aia era super nashpa)noroc ca a raspuns pediatra..

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

denisamada - bine-nteles ca eu m-am gandit la pireuri si-mi si imaginam campul de lupta

avem 5 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

da geanina..e foarte bun oscilo pt preventie..insa..cum spunea dr meu..trebuie dat la primele simptome..altfel..no effect:(asa k..e cam greu la un copil asa mic sa-ti dai seama de simptome de raceala

Andrei Luca -15.12.2006

noi luam preventiv ca un fel de vaccin
cand se va intampla (desi eu ma rog sa se imtample cat mai incolo) vom primi alte remedii in functie de cum se va manifesta boala

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:

si..sa va povestesc..dupa 3 zile de cosmar..azi la indicatia dr..sa nu-l puna pe andrei sub perfuzii...am intrat pe gentamicina+ampicilina injectabil...mi se rupe sufletul..deci..inca o sapt aksa..si o luam de la capat cu gradinita

Andrei Luca -15.12.2006

ufff ...imi pare rau sa aud asta. I-a pus branula? Nu l-ar mai chinui prea tare.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

.............. asa ca azi am fost si l-am schimbat cu un jack lalanne; sincer, de la prima vedere din magazin am vazut ca nu e asa de bun calitativ ca si philipsul, dar am zis ca fac o incercare... concluzia... imi place mai mult asta (adica jack-ul), chiar daca e mai slabut; e usor mai instabil, dar si mult mai usor, are sita cu ochiuri mai mari si iese un suculeeeeeeeeet... din punctul meu de vedere de 10000000 de ori mai bun, ca e mai gros si cu pulpa fin fin maruntita in el; fiind mai lenes decat philipsul nu face spuma!!!!!!; la asta chiar nu ma asteptam, chiar ma gandeam cum sa fac sa separ spuma, ca philipsul avea separator la cana, dar asta e fara cana; la philips iese o tona de spuma uracioasa pe care nu o suportam, la asta e asa.... usor pe deasupra, dar dispare singura intr-un minut; e muuuuuuuuuuuuult mai silentios si mai usor de spalat; pulpa e parca ceva mai umeda decat la philips, daca chiar vreau sa fiu carcotasa, dar rar scapa cate o bucatica nestoarsa, si aia mica, nu ca la Ph. sigur, pare mai chinezarie el asa.... dar sincer, mai bine-l folosesc doi ani cu placere(daca atata ma tine "made in china" asta - si sigur o sa bag sucuri la greu, la cat de mult imi place cum ies) decat 4 ani sa ma streseze de fiecare data cand il folosesc si sa-l uit in vreun dulap

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Dyana, cat a costat si de unde l-ai luat? Jackul?

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

floric eu l-am luat din cora, se vinde si acolo, cu 520 ron; de fapt la mine a fost schimbare de philips +120 ron; ai voie sa te razgandesti in prima luna de utilizare a electrocasnicelor din cora si le schimbi cu ce vrei. eu m-am mirat foarte tare, sunasem asa, sa vada daca nu cumva pot sa-l schimb.... nu stiu de unde am avut ideea (de fapt mi-am adus aminte cand am schimbat prima data storcatorul ca tanti aia m-a intrebat daca-l schimb cu unul la fel... si mi s-a parut ciudat... da' uite ca se poate); poti sa mergi sa-l vezi, aveau unul expus pe care l-am demontat si rasucit pe toate partile; saracu' arata ca vai de el, ca nu toata lumea a stiut sa inchida capacul si era zgariat si nasol.... oricum si dupa sucul de azi sunt foarte multumita de el; ti-am zis, arata mai "made in china" fata de philips... dar mie-mi place suculetul mai mult... deci raman la el

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Citat:

saby - ma bucur ca ai rezolvat problema biberonului
i-au placut? a daut tot?
ii vei pune cereale in laptic la fiecare masa?

avem 5 luni

Da i-au placut dar i-am dat dupa piureul de fructe din care a mancat cam 100g asa ca nu a baut mai mult de 60ml.
O sa incerc si cu avent ca eu din astea am. La 120ml lapte o sa-i pun o masura de cereale asa de gust, poate daca la fiecare biberon o sa-i pun o masura de cereale o sa ia si ea in greutate si o sa raman la masa de seara cu cereale facute asa cum trebuie adica aproape piure .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

daca ii vei pune in fiecare beberon + masa de seara de cereale eu cred ca sigur va lua mai mult in greutate

la noi s-au vazut deja falcute intr-o saptamana (eu puneam 2 masuri la biberonul de 120ml ca sa-l ingros sa-l vomite mai greu)
pacat ca nu ne-a tinut decat aproape 2 saptamani

acum am ramas cu lapte simplu - cand il vrea, plus masa de cereale , de seara

sa faci o poza acum si una peste o saptamana si o sa vezi diferenta

avem 5 luni

Oare nu este prea mult sa-i pun la fiecare biberon + o masa de cereale? Lui Stefan ii plac mult dar imi este teama sa-i dau pe fiecare seara sa nu il doara burtica.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Citat:

si..sa va povestesc..dupa 3 zile de cosmar..azi la indicatia dr..sa nu-l puna pe andrei sub perfuzii...am intrat pe gentamicina+ampicilina injectabil...mi se rupe sufletul..deci..inca o sapt aksa..si o luam de la capat cu gradinita

Andrei Luca -15.12.2006

ufff ...imi pare rau sa aud asta. I-a pus branula? Nu l-ar mai chinui prea tare.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

nu..nu branula...ca nu a avut cine...si..nici nu cred ca ar fi stat el cu asa ceva..la cat e de naravas. a acceptat super ok..injectiile

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput