Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*
Raspunsuri - Pagina 14
Gianina34 spune:
petrean - oare nu era mai putin dureros sa-i fi montat o branula si sa i se administreze asa?
injectiile alea sunt fffff dureroase
trimitem nulte pupicuri de incurajare ca precis vor curje lacramioarele suroaie
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Gianina34
pe mine ma ia cu fiori cu autoservirea asta ca deja ajunge mancarea peste tot, in conditiile in care imi tin o mana peste ale ei pt a nu ajunge la gurita Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Huh? Cred ca nu m-am facut inteleasa. "Autoservirea" se refera la supt. (de lapte m-ai intrebat cat mananca, nu?) Adela papa laptic de la mami, de-aia nu stiu cat suge. La lingurita avem "control strict" ca avem paharelele gradate si stiu exact cat mananca.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
petrean spune:
da geanina..e foarte bun oscilo pt preventie..insa..cum spunea dr meu..trebuie dat la primele simptome..altfel..no effect:(asa k..e cam greu la un copil asa mic sa-ti dai seama de simptome de raceala
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 petrean - oare nu era mai putin dureros sa-i fi montat o branula si sa i se administreze asa? injectiile alea sunt fffff dureroase trimitem nulte pupicuri de incurajare ca precis vor curje lacramioarele suroaie Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
sa stii..ca a plans doar cand l-a intepat..si..exact cum ne asteptam..se vede deja efectul benefic..dupa numai 4 ore de la adminitsrare...ca era saracul..leguma..eram dispusa sa merg la urgenta(ma interna..cu el..si aia era super nashpa)noroc ca a raspuns pediatra..
Andrei Luca -15.12.2006
Gianina34 spune:
denisamada - bine-nteles ca eu m-am gandit la pireuri si-mi si imaginam campul de lupta
avem 5 luni
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui petrean da geanina..e foarte bun oscilo pt preventie..insa..cum spunea dr meu..trebuie dat la primele simptome..altfel..no effect:(asa k..e cam greu la un copil asa mic sa-ti dai seama de simptome de raceala Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
noi luam preventiv ca un fel de vaccin
cand se va intampla (desi eu ma rog sa se imtample cat mai incolo) vom primi alte remedii in functie de cum se va manifesta boala
avem 5 luni
rivali spune:
citat din mesajul lui petrean si..sa va povestesc..dupa 3 zile de cosmar..azi la indicatia dr..sa nu-l puna pe andrei sub perfuzii...am intrat pe gentamicina+ampicilina injectabil...mi se rupe sufletul..deci..inca o sapt aksa..si o luam de la capat cu gradinita Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
ufff ...imi pare rau sa aud asta. I-a pus branula? Nu l-ar mai chinui prea tare.
Poze
dyana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Dyana, cat a costat si de unde l-ai luat? Jackul? Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
floric eu l-am luat din cora, se vinde si acolo, cu 520 ron; de fapt la mine a fost schimbare de philips +120 ron; ai voie sa te razgandesti in prima luna de utilizare a electrocasnicelor din cora si le schimbi cu ce vrei. eu m-am mirat foarte tare, sunasem asa, sa vada daca nu cumva pot sa-l schimb.... nu stiu de unde am avut ideea (de fapt mi-am adus aminte cand am schimbat prima data storcatorul ca tanti aia m-a intrebat daca-l schimb cu unul la fel... si mi s-a parut ciudat... da' uite ca se poate); poti sa mergi sa-l vezi, aveau unul expus pe care l-am demontat si rasucit pe toate partile; saracu' arata ca vai de el, ca nu toata lumea a stiut sa inchida capacul si era zgariat si nasol.... oricum si dupa sucul de azi sunt foarte multumita de el; ti-am zis, arata mai "made in china" fata de philips... dar mie-mi place suculetul mai mult... deci raman la el
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
rivali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Gianina34
daca ii vei pune in fiecare beberon + masa de seara de cereale eu cred ca sigur va lua mai mult in greutate la noi s-au vazut deja falcute intr-o saptamana (eu puneam 2 masuri la biberonul de 120ml ca sa-l ingros sa-l vomite mai greu) pacat ca nu ne-a tinut decat aproape 2 saptamani acum am ramas cu lapte simplu - cand il vrea, plus masa de cereale , de seara sa faci o poza acum si una peste o saptamana si o sa vezi diferenta Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Oare nu este prea mult sa-i pun la fiecare biberon + o masa de cereale? Lui Stefan ii plac mult dar imi este teama sa-i dau pe fiecare seara sa nu il doara burtica.
Poze
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rivali
ufff ...imi pare rau sa aud asta. I-a pus branula? Nu l-ar mai chinui prea tare. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
nu..nu branula...ca nu a avut cine...si..nici nu cred ca ar fi stat el cu asa ceva..la cat e de naravas. a acceptat super ok..injectiile
Andrei Luca -15.12.2006