Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*
Raspunsuri - Pagina 13
petrean spune:
si..sa va povestesc..dupa 3 zile de cosmar..azi la indicatia dr..sa nu-l puna pe andrei sub perfuzii...am intrat pe gentamicina+ampicilina injectabil...mi se rupe sufletul..deci..inca o sapt aksa..si o luam de la capat cu gradinita
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
Ilinca..cum a fost la castane..zau ca mereu cand aud ca e sarbatoarea..ma apuca nostalgia..nu am mai fost de 7 anisi anul asta nici castane nu pap..ca nu e mama in tara sa-mi trimita
Andrei Luca -15.12.2006
Nicky09 spune:
Aaaaaaaaaa, inca ceva: noi nu am mai inceput ieri adevarata diversificare asa cum ne propusesem, ca am fost singurei acasa si am fi vrut sa imortalizam momentul si sa il si fimlmam, tati nu a fost cu noi ...asa ca mai amanam o saptamana sau cine stie..poate chiar pana la 6 luni cine stie, oricum sunt in acelasi dubiu cu ora la care sa incep sa ii dau..pranz sau cina, m-oi hotari eu pana la urma, asa ca dam inainte temereri cu lapticul de la tzitzi.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Ilinca_M. spune:
Bogdana, sarbatoarea castanelor era evenimentul major al anului cand eram in liceu si facultate; era super misto, ne strangeam toata gasca, aveam standurile noastre de rockeri unde chefuiam cu berica pana-n zori...ce vremuri.
De cel putin 5 ani insa mi-e cam greatza de sarbatoarea asta, urla manelele la orice stand, plin de hoti de buzunare, miros de hamsii prajite (urasc mirosul ala!!) jeg si imputiciune; nu ca am imbatranit eu si-s mai carcotasa, dar chiar s-a stricat de tot, nu mai e veselie, e numa inghesuiala, cersetori si betivi.
Macar de anul trecut au mutat circul in Centrul Vechi pana spre stadion, anul asta n-au mai bagat tarabe in Centru Vechi ci au facut sarbatoarea in parcul mare si imprejurimi, pe langa stadion si pana spre strand. Anul asta chiar n-as fi mers deloc dar mergand la expozitia de caini a fost musai sa strabat zona respectiva, expozitia fiind la strand. Nu mi-am luat nici macar o castana, pur si simplu nu mi-a fost pofta
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
petrean spune:
oh..deci imi revedeam liceul..daca era sa merg...ma apuca nostalgiile...
Andrei Luca -15.12.2006
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 i-ai mai dat si lapte dupafructe si legume? cat lapte mananca in total? |
Da si lapte. Nu stiu cat mananca, e cu autoservire. Doar cand nu vrea sa suga ii scot eu si ii dau in biberon. DAr asta e varianta de avarie.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean si..sa va povestesc..dupa 3 zile de cosmar..azi la indicatia dr..sa nu-l puna pe andrei sub perfuzii...am intrat pe gentamicina+ampicilina injectabil...mi se rupe sufletul..deci..inca o sapt aksa..si o luam de la capat cu gradinita Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Off imi pare tare rau pt voi. Sper sa treaca cat mai repede si sa scapati de intepaturi ca tare uracioase mai sunt.
Pupam bolnavioru
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Gianina34 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui saby
Da i-au placut dar i-am dat dupa piureul de fructe din care a mancat cam 100g asa ca nu a baut mai mult de 60ml. O sa incerc si cu avent ca eu din astea am. La 120ml lapte o sa-i pun o masura de cereale asa de gust, poate daca la fiecare biberon o sa-i pun o masura de cereale o sa ia si ea in greutate si o sa raman la masa de seara cu cereale facute asa cum trebuie adica aproape piure . Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
daca ii vei pune in fiecare beberon + masa de seara de cereale eu cred ca sigur va lua mai mult in greutate
la noi s-au vazut deja falcute intr-o saptamana (eu puneam 2 masuri la biberonul de 120ml ca sa-l ingros sa-l vomite mai greu)
pacat ca nu ne-a tinut decat aproape 2 saptamani
acum am ramas cu lapte simplu - cand il vrea, plus masa de cereale , de seara
sa faci o poza acum si una peste o saptamana si o sa vezi diferenta
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Gianina34 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Da si lapte. Nu stiu cat mananca, e cu autoservire. Doar cand nu vrea sa suga ii scot eu si ii dau in biberon. DAr asta e varianta de avarie. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
pe mine ma ia cu fiori cu autoservirea asta ca deja ajunge mancarea peste tot, in conditiile in care imi tin o mana peste ale ei pt a nu ajunge la gurita
avem 5 luni
Gianina34 spune:
floric - (sper sa nu incurc destinatara) noi am fost (mai precis eu, ca bebele a ramas acasa) la medicul homeopat si, printre altele am primit si indicatia cu oscilo in perspectiva racelilor
avem 5 luni