BIOGENESIS FERTILITY CENTER (2)
Raspunsuri - Pagina 4
misa_21 spune:
Oricum,bytzi stie ca doar acest subiect m-a scos din birlog,ca dealtfel numai spionam si fff rar scriam.
Cum se voteaza subiectele,ca vreau si eu sa votez
catalina2307 spune:
'Neata fetele. Si eu pe pozitii.
noname - esti ok?
misa - multumesc frumos .
coltul meu de rai
noname spune:
Buna fetelor!!!
Da Catalina sunt OK , numai ca ieri mi s-a intrerupt curentul si nu am mai intrat ca am fost in vizita la o prietena.
Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
misa_21 spune:
Buna dimineata si o sapt excelenta tuturor...si cu speranta pt cele ce vom fi joi la dr.
Aseara m-am uitat peste analize si cesavezi...nu aveam PAP si culturile din col,cred ca mi le-a oprit la Viena si eu habar nu am avut.Insa m-am dus la lab. si miine mi le le da din nou.Uf,...caam avut niste emotii.
Si daca tot veni vorba despre analize cele din iunie de z 3 cam asa erau:
FSH=9.1(2-10)
LH=10.8(1-21)
PROGERSTERON=1.4(0.2-1.4)
ESTRADIOL=59(30-120)
Ce ziceti?Caci cu acestea ma dc,fiindca altele abia pe sf sapt viitoare le voi face!
pisic77 spune:
Buna dimineata, fete
Sa aveti o sapatamana buna. Bafta celor care merg la consultatie. Sa fie cu noroc.
Misa, esti in standarde
Ar fi interesant de vazut numaratoarea de foliculi antrali intr-un ciclu nestimulat.
Ai mai facut FIV? Cum ai raspuns la stimulare? Sigur ai mai spus, da io-s batrana si am uitat
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisic77 Ai mai facut FIV? Cum ai raspuns la stimulare? Sigur ai mai spus, da io-s batrana si am uitat |
si vrei sa o si credem
misace mai faci scumpo?
pt votcind deschizi pagina cu sub este sus in stinga scris evolueaza subiect ,dai cite stelutze merita si trimiti(dar ai grija , ca pisic nu stiu daca mai plombeaza gratis)
pup toate fetele si abia astept si eu impresii de la voi dupa 1 oct
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
misa_21 spune:
Ha,ha tu batrina?Atunci eu ce oi mai fi?
Pai numai o singura data am raspuns mai ca lumea,dar mi-a oprit stimularea in rest nu am avut mai mult de 3 foliculi si ultima data 2 si goi.Iar,acolo unde am facut eu fiv te oprea imediat daca nu aveai macar 6 foliculi insa de fiecare data eu am insistat sa merg mai departe.
Ar fi f interesant numararea acelor foliculi antrali,dar aici in oras la mine toti dr sunt varza.Chiar nu am la cinesa ma duc.
misa_21 spune:
bytzi,ti-am scris la fiv.Dupa unii scurgerea aceea e normala,acum suna-l pedrcaecel mai bine
Doamne fereste...cinesa o ceada?EU?In nici un caz!La acest capitol cu batrinetea va dau clasa la toate.Da nu ma las doat tu stii?
Gata cafeluta?