BIOGENESIS FERTILITY CENTER (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

misa - doamna respectiva avea fsh-ul de 3 ori cat al tau deci nu cred ca sufera comparatie.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Uf,chiar cred ca dr. acesta va fi salvarea mea.

Catalina,ce sa zic ca a-ti multumi suna prea banal.

Am sa ma rog si pt. tine,cred ca asa iti pot multumi fara sa mai bat toba.

Mergi la inceput

Ma, misa - pt ce sa imi multumesti mie? Ca nu e clinica lu'tata si nici barbata'miu ouar sef.
Sa ii multumim bunului Dumnezeu , sa speram ca ne va fi alaturi si sa ne rugam pt. sanatatea medicilor .

PS. Si a noastra .

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Sa iti multumescca datorita tie am aflat despre acesti dr,ca datorita tie stim atit de multe despre ei,ca datorita tie atitea fete sunt insarcinate,ca datorita tie mai sper.....mai vrei?????

Nu fi modesta ca acum dechid un fan-club si ai sa vezi tu cam cite tre sa iti multumim.

Drept e ,ca sa avem sanatate si noi si dr si toata lumea,ca e ffffff importanta si prima pe lista deconditii la orice.

Mergi la inceput

Sincer , ma faci sa ma simt prost, in primul rand in fata fetelor care sunt active la acest subiect, care dau informatii, in fata lui pysy care de fapt a fost initiatoare subiectului.
Multumesc frumos oricum si sa mergem mai departe .

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Gata am terminat pe acest sub.

Scuze ,poate am sarit calul ,dar hai sa zicem ca iti multumeam pt informatii si pt ca ma sustii.

Esti prea modesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Heloooo,fetele...ati plecat toate in weekend???
Distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

uau..m-ati speriat cit ati scris,ramasasem in urma

desi eu nu voi face fiv la clinica asta ,v-am urmarit de la inceput si intru aici ca am io niste dragutze care le urmaresc ca imi sint tare dragicata,misa,pisicsi vreau sa va vad cit mai curind gravidutze

cata,frumos capitol, de aia il si votez
pisic,sint cu ochii pe tine,trebuie sa-mi arati ca se poate,dar eu cred ca ti-o voi lua inainte si-ti voi arata si io ca se poate,hmmm ce zici

va pup pe toate si va urez un capitol plin de reusite

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Bytzi, sigur mi-o iei inainte, ca io mai devreme de decembrie - ianuarie nu pot sa fac nimic.

Dar sa dea DD sa fii tu gravidutza si sa te rog eu sa ma iei si pe mine la Odisee, ca de atata timp vreau si io acolo...

Mergi la inceput

'neta doamnelor!

Vezi bytzi ca noi aici suntem f harnicute,de ni s-ar transmite harnicia aceasta si la facut copii bine ar mai fi.fata!

Pisic,de ce nu poti mai devreme?Tresaiei o pauza intre cele 2 stimulari?Macar acum poate esti mai linistita,fiindca stii ca dr. ti-a dat o stimulare la care ai raspuns f bine.

catalina,un buchet de ,dis de dimineata!

Mergi la inceput