BIOGENESIS FERTILITY CENTER (2)
Raspunsuri - Pagina 13
noname spune:
Ce faceti fetelor?
Nu am mai avut timp sa intru. Vad ca suntem programate cam din jumatate in jumatate de ora![]()
Catalina
ce faci?
Tatiana
tu la ce ora mergi la eco?
Vreau si eu sa fiu 
Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
noname spune:
Neatza fetelor!!!
Va servesc cu o cafeluta
cu
si ceiut. Le las aici si le mentin calde pana va treziti voi.
Vreau si eu sa fiu 
Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
misa_21 spune:
O noua buna dimineata doamnelor!
Miki ,am inteles,te tin la curent!
Pysy si mie imi plac glumele Catalinei.Sa stii ca nu le face cu rautate ci doar pt a destinde atmosfera.
Trebuie neaparat la o conversatie cu catalina si pisic sa ai simtul umorului si sa nu te superi. 

mihaele,draguto tu ce mai faci.Ai dat vreun startsau incaesti la semafor?
Mirela,bitza
Si nu in ultimul rind cite o
pt catalina si pisic.
bitza20 spune:
Buna dimineata
, am ajuns la servici, dar ochii mei inca nu vor sa se dezlipeasca
, e si o vreme la mine...innorata.
Va doresc o zi frumoasa 
catalina2307 spune:
noname - ete ce sa fac. Supar fetele si ma cert cu service-ul de cuptoare electrice care-mi explica ca inlocuirea unui ceas la aragaz poate dura si juma de an. 2 luni au trecut.
misa - ![]()
coltul meu de rai
Cocolyso spune:
buna dimineata si de la mine.
Eu de abia m-am trezit de dimineata, as dormi in continuu.
Gandul imi e numai la consultatia de vineri, de parca as face vineri fiv si cu rezultat pozitiv!
Eu sunt programata la 10.30, cine e inainte si dupa, sa ne vedem, sa ne cunoastem?
Eu am parul saten inchis, tuns mediu, si un pic grasuta (....)
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
miki-miki spune:
Misa
am ramas in pom, prietena mea din SUA nu poate sa-mi ia pt ca cica sunt f scumpe si ea nu are acoperire pt ele, ca-i tb neaparat si ei unele si ca o sa ia tot ce-si lua pana acum. M-a sfatuit sa caut o graviduta din SUA, dar unde o gasesc? Cred ca pana la urma renunt si iau FEMIBION
Cata

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
miki-miki spune:
Catalina ai de plombat 4 stele
. Eu nu am vazut nici un Ghemotoc aici.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
misa_21 spune:
Miki,ce inseamna f scumnpe,pretul acela de pe site?Ecam mult intr-adevar daca tre luat toata perioada sarcinii,insa ce nu faci pt a elimina riscurile?
M-am uitatla mail,inca nu am un raspuns,dar imi dau si eu seama ca tre sa avem rabdare.Daca nu se rezolva bine macar ca ai o alta alternativa.
coco,eu din pacate am avut de ales intre ora ta 10.30 si 13.30 si am ales-o pe a 2-a ca nu plec la 4 dim de acasa.Asa ca nu ne vom vedea!
Fetelor nu va mai plingeti atita de somn ca mor linga voi.Eu fac parte din categoria celor care s-au nascut obosite,asaca la somn nu stiu daca am concurenta![]()