BIOGENESIS FERTILITY CENTER (2)
Raspunsuri - Pagina 12
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misa_21 Catalina,multumesc ![]() Miki,deci tu nu mai ai nevoie? ![]() |
Ba daaaaa!!!!!!!! Vreau pt toata sarcina.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
mihaele spune:
Dragele mele va doresc succes la prima intalnire sunt sigura ca nu veti regreta. Bafta
Puisori dragalasi
catalina2307 spune:
| citat din mesajul lui taty_ana pe 2 oct vine dr Diakoumakos, si pe mine m-au sunat sa vin la echo fetele |
hop si a noastra. Tu nu vezi ca fetele aste se plang de azi dimineata ca s-au coafat pt 1 si pana pe 2 li se pleostesc buclele? coltul meu de rai
taty_ana spune:
[/quote]
hop si a noastra. Tu nu vezi ca fetele aste se plang de azi dimineata ca s-au coafat pt 1 si pana pe 2 li se pleostesc buclele? ![]()
Catalina
coltul meu de rai
[/quote]
pysypisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui catalina2307
hop si a noastra. Tu nu vezi ca fetele aste se plang de azi dimineata ca s-au coafat pt 1 si pana pe 2 li se pleostesc buclele? Catalina coltul meu de rai |
Draga Cata nu stiu ce ai vrut sa transmiti prin acest mesaj,dar nu cred ca este frumos sa fim ironice....
Am crezut ca suntem prietene si putem scrie ce facem si ce simtim...dar se pare ca m-am inselat....
catalina2307 spune:
Hai pysypisi nu te supara ca nu te ironizam, glumeam. Uite o
sa treaca supararea.Trecut?
coltul meu de rai
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 Hai pysypisi nu te supara ca nu te ironizam, glumeam. Uite o sa treaca supararea.Trecut?![]() Catalina coltul meu de rai |
Bine daca zici ca a fost o gluma,atunci nu mai sunt suparata
taty_ana spune:
mai fetelor pe catalina n-ai cum sa te superi,mie imi plac de mooor glumele ei,un asa optimism la o persoana care a trecut prin multe mai rar....
fata
5+