Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (114)
Raspunsuri - Pagina 19
ionelamaria spune:
Lumi, legat de hepatita B , eu spun sa mai ceri macar o parere
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Buna dimineata si de la mine1 ![]() In primul rand,vreau sa-mi cer scuze... burticile din Iasi, imi pare rau,dar eram prea prost dispusa...a tinut depresia cateva zile! Mai rau este ca ne-am apucat sa cautam pe internet,pe site-uri specializate despre hepatita B si sarcina/nastere. Pe acolo,am gasit opusul a ceea ce a spus doctorul la care am fost aici,si anume ca nu se impune cezariana,si se incurajeaza mamele sa-si alapteze copiii....Eu ce sa mai cred acum? Sunt si mai derutata.... Acum ma chinuie o durere in gat...sa nu-mi recomandati ceai cu miere,va rog! ![]() Va multumesc la toate pt gandurile bune! Camy , Shtephy![]() Trebuie sa plec sa iau rezultatele la primele analize. Va pe toate si va doresc o zi cat mai buna!Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise |
Fac cinste cu Tantum Verde, primesti?
Si fular cu biter seudez legat peste noapte. Eh, mai bine decat mierea, huh? Nu ma pricep la faza cu hep B... mai sapa si mai afla, ca mai ai timp.
Pupi
monis
34cu poze noi
Ramonika spune:
Lumi - eu stiu ca virusul asta se transmite prin sange. asa ca si dupa nastere trebuie sa ai mare grija sa nu ajunga sangele tau in contact cu cel al bebelusului. mama mea are virus hepatic C si m-a nascut normal, dar n-a alaptat, iar eu nu am luat virusul.
si eu zic sa mai ceri macar o parere si sa faci cum va fi mai bine pt. bebelus, chiar daca asta inseamna sa nu poti alapta. important e sa nu ia copilul virusul.
si inca ceva. am auzit de cazuri in care se mai strecoara sange in laptele mamei (din cauza ranilor la sfarcuri). poate de asta nu e bine sa alaptezi, sau poate si laptele insusi contine virusi, nu sunt sigura. oricum eu as face cum spune doctorul (sau doctorii, daca intrebi mai multi), nu dupa cum citesc pe internet.
lylyana.ion spune:
Neata si de la mine. Sunt inca zombi caci am petrecut aseara ![]()
Asa ca...venit, citit, bagat inapoi in pat...
Va
pe toate
Lili
33 cu
Alexandru
Ramonika spune:
Lumi - dar nu te-ai interest sa faci tratament pt. virusul asta? exista tratament cu Interferon, e foarte scump, insa daca te lupti putin si faci un dosar pt. casa de asigurari, il primesti gratis. daca vrei, te pot ajuta cu mai multe informatii. ai asigurare de sanatate in tara? sau poate in Japonia e mai simplu. nu te-ai interesat?
eu zic s-o faci, nu e de joaca cu virusul asta...
Lalu_79 spune:
Neata burtici 
Multumesc pentru incurajarile de vineri, chiar picasem in butoi dupa o saptamana grea si o raceala sacaitoare care m-a facut sa ratez intalnirea cu burticile din Iasi
.Cu multe ceaiuri cu lamaie si miere si cu paracetamol se pare ca am reusit sa depasesc partea mai urata a racelii, azi deja sunt in mare forma
.
Fetele din Iasi, tare curioasa sunt sa aflu ce mai stiti voi despre conditiile din maternitate, preturi, etc. Eu sunt cam pe langa subiect deocamdata, nici bagajul nu l-am pregatit
si nu stiu, zau, cum o sa fac sa nu-mi iau toata casa cu mine. Mi-am pus sperante ca o sa rezolv totul cand intru in prenatal....adica in curand
.
Pirelia, felicitari, casa de piatra!!!!!!!

Ionela, merci de cafeluta, mi-a prins tare bine, mai ales ca am o zi incarcata la serviciu....zi care a debutat super...pana de curent de a trebuit sa urc 8 etaje pe intuneric ca sa ajung la birou
.Si, bineinteles, ca doar e luni, la 2 minute dupa ce am ajuns a venit curentul 
31+ 
Lumi_Richard spune:
Multumesc pt raspunsuri!
Sunt purtatoare(pasiva) a virusului hepatitei B,deci nu am de ce sa fac tratament. Si am intrat pe `Centers of disease control and prevention` si alte site-uri specializate.
Am descoperit acest virus in urma cu vreo 4-5 ani,cand mi s-a spus ca sunt purtator pasiv, nu transmit boala si am imunitate. Acum sa vad rezultatele analizelor pe care le-am facut, sper sa fie la fel ca cele de atunci.
Lumi
32+ cu
Alexa Annabelle Denise
krelia spune:
'elo burtix!
si eu.....prin zona....fara vesti marete....
fete
....sa avem o saptamana linistita!
krelia
33+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Romanitza multumesc pt raspuns. Daca suni tu si afli sigur ca se tine miercurea aceasta, te rog da-mi si mie un PM. Vreau sa vin si eu. Ar fi super sa ne intalnim pe acolo. Poate mai vine si altcineva. Cred ca o sa fiu foarte obosita a doua zi. DAr ce nu facem noi pt bebe? Sper sa iti treaca raceala intre timp. Poate iti trebuie o frectie buna ca sa transpiri si sa te repari. AM trecut si eu la semnatura singurele achizitii pt Cezarica. SI asa mi-am luat perdaf de ce cumpar inainte sa nasc. Dar nu am putut sa ma abtin. Am sa cumpar mai multe la targul de la sfarsitul lui noiembrie. O sa mai am cam 2 saptamani pana o sa nasc. totul e sa pot sa vin. ![]() 28+ moi si Cezara MariaTrimestrul III |
exact papusa asta o am si eu de la Anne geddes

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE

Dar nu am putut sa ma abtin. Am sa cumpar mai multe la targul de la sfarsitul lui noiembrie. O sa mai am cam 2 saptamani pana o sa nasc. totul e sa pot sa vin.