Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (114)
Raspunsuri - Pagina 20
marijan90 spune:
Buna fetelor.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine, deoarece nu am mai intrat demult. In ultimile zile v-am citit incontinuu si in sfarsit am ajuns la zi. Sunt insarcinata in 36 saptamani, o sa am o fetita pe care o sa o cheme Gabriela; nasc la spitalul CFR2 cu dr. Tanase Eugen si cred ca prin cezariana.
DPN era 1 noiembrie 2009, ultima oara mi-a zis 25.10.2009 si daca e sa fac cezariana cred ca pe 19.10.2009 daca ajung pana atunci. Eu sper din tot sufletul sa nu ma apuce mai devreme. 
Vroiam sa va intreb si eu daca pe voi va mananca burta ca eu nu pot sa dorm noaptea din cauza mancarimii, ma ung cu crema dar parca este mai rau.
Am fost si eu la Babyexpo de unde mi-am achizitionat carut si sunt f.incantata de el, am luat body-uri, o paturica, lenjerie si cam atat. Va las si ma scuzati ca am scris atat.
Daca vrea cineva sa imi dea si mie parola de la albumul picasa ca nu pot sa vad nici o poza cu voi.
.
35+
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard red]Monis[/red],suna bine fularul ala! ![]() |

30+
Chiara Ada
vias spune:
Buna dimineata gagici 
...acum m-am trezit...dupa o noapte groaznica cu arsuri 
...dar era asa bine si cald acolo ca nu m-am incumetat sa vin la calculator 

Casa noastra e intoarsa, dar nu are rost sa ma apuc sa fac mare lucru prin ea, continuam cu renovari...
Nici chef nu prea am de nimic....astept sa se intoarca Pustache din Bucuresti... ca se intalneste cu prietena mea sa-i dam cadoul pt bebele ei (naste odata cu mine si ea) si mi-a zis ca mi-a facut ceva cumparaturi de la BE pt Flavius, adica 2 body-uri, o bluzica, si geanta de la Klorane, am inteles ca cumparai 3 produse si primeai geanta gratuit...prietena mea zice ca e mare si frumoasa, este cu alb si dungulite bleu si ursuleti...
Abia astept sa le vad...fac poze si maine le pun 

...si am rugat-o eu sa-mi mai cumpere din ikea scutecul acela pe care sa-l luam cu noi in deplasari..cu o parte impermeabila...cu forma de catelus 

Abia astept sa le vad
asta inseamna ca nu mai cumpar pachetul de la Sanosan, deja am 2 genti pt carut...si 3 produse Klorane...asa ca vad ce mi-a luat prietena mea si ce trebuie sa-i mai cumpar eu la junior...
...O zi buna va doresc fetelor, o saptamana usoara si plina de lucruri frumoase! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marijan90 Buna fetelor. Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine, deoarece nu am mai intrat demult. In ultimile zile v-am citit incontinuu si in sfarsit am ajuns la zi. Sunt insarcinata in 36 saptamani, o sa am o fetita pe care o sa o cheme Gabriela; nasc la spitalul CFR2 cu dr. Tanase Eugen si cred ca prin cezariana. DPN era 1 noiembrie 2009, ultima oara mi-a zis 25.10.2009 si daca e sa fac cezariana cred ca pe 19.10.2009 daca ajung pana atunci. Eu sper din tot sufletul sa nu ma apuce mai devreme. ![]() Vroiam sa va intreb si eu daca pe voi va mananca burta ca eu nu pot sa dorm noaptea din cauza mancarimii, ma ung cu crema dar parca este mai rau. ![]() Am fost si eu la Babyexpo de unde mi-am achizitionat carut si sunt f.incantata de el, am luat body-uri, o paturica, lenjerie si cam atat. Va las si ma scuzati ca am scris atat. Daca vrea cineva sa imi dea si mie parola de la albumul picasa ca nu pot sa vad nici o poza cu voi. . 35+ |
ai PM cu parola!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
Alinus25 spune:
O zi buna si de la mine
Multa sanatate burticilor bolnavioare
.
Cu ce scoatem bb din spital? E buna scoica? Sau trebuie neaparat landou? Scuzati intrebarea, cu siguranta s-a mai discutat dar eu sunt foarte in urma cu notitele
. Eu la prima nastere am avut scoica....
Pupici
Alina
32+
si
Riana-Antonia 25.01.2007