Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (114)
Raspunsuri - Pagina 18
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika fetele, unde se gasesc produse bubchen si sanosan? noi in Iasi avem Carrefour, insa n-am gasit acolo. mai avem Kaufland, Billa, Selgros, Metro (unde n-am incercat), insa nu cred ca se gasesc nici acolo. mai degraba la farmacii sa incerc? pana una-alta, mi-am luat o crema de corp de la Elmiplant fara parabeni. |
Cuscra, aseara era in Carrefour toata gama sanosan.... ( sau asa cred ca erau pline rafturile). Eu am preferat nivea baby ( are brontozauri din aia) dar daca vor fi probleme voi schimba.
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
RamonaCopot spune:
Buna dimineata,
Raportez si eu o noapte fara contractii si cu multe drumuri la baie
.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
ionelamaria spune:
Ramonika, buna dimineata si tie
. bubchen am vazut in farmacia aia mica din fata maternitatii.... probabil mai gasesti si in alte farmacii
30+ AMR 10 sap
POZE
Ramonika spune:
unde frate (adik cuscra
), ca m-am plimbat de-am ametit printre rafturile alea si singurul meu neuron gravidos n-a reusit sa detecteze nik... 
la raioanele de cosmetice?
m-am uitat pe eticheta de la produsele Johnsons si nu scria nik de parabeni. oare au sau n-au? 
Andrecluj spune:
Buna dimineata doamnelor, multumim Ionela de cafea. Sa ne ajute Dumnezeu la o saptamana usoara, fara probleme, dureri, contractii, etc.
30+
Chiara Ada
ionelamaria spune:
Ramonika, sanosan era in raionul de bebei. Acolo sunt aproape toate produsele speciale pt copii ( exceptie : detergentul de hainite pe care il gasesti in rafturile cu detergenti normali)
30+ AMR 10 sap
POZE
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Ramonika, sanosan era in raionul de bebei. Acolo sunt aproape toate produsele speciale pt copii ( exceptie : detergentul de hainite pe care il gasesti in rafturile de detergenti normali) |
sar'na. n-am vazut
desi m-am plimbat si pe acolo.am vazut numai nivea si johnsons...

oricum probabil c-o sa iau bubchen (daca gasesc), ca cica sanosan au parabeni din aia...
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika sar'na. n-am vazut desi m-am plimbat si pe acolo.am vazut numai nivea si johnsons... ![]() oricum probabil c-o sa iau bubchen (daca gasesc), ca cica sanosan au parabeni din aia... ![]() |
Ramo - sanosanul are si produse fara parabeni. Cele cu parabeni sunt samponul si spuma (gelul) de baie. Vezi ca au si o gama senzitive. Scrie pe ele, la continut... daca nu scrie de etil/metil etc paraben, atunci scrie de parafina (asta e compusul mineral pe care nu-l vrem).

monis
34cu poze noi
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata si de la mine1
In primul rand,vreau sa-mi cer scuze... burticile din Iasi, imi pare rau,dar eram prea prost dispusa...a tinut depresia cateva zile!
Mai rau este ca ne-am apucat sa cautam pe internet,pe site-uri specializate despre hepatita B si sarcina/nastere. Pe acolo,am gasit opusul a ceea ce a spus doctorul la care am fost aici,si anume ca nu se impune cezariana,si se incurajeaza mamele sa-si alapteze copiii....Eu ce sa mai cred acum? Sunt si mai derutata....
Acum ma chinuie o durere in gat...sa nu-mi recomandati ceai cu miere,va rog!
Va multumesc la toate pt gandurile bune!
Camy
, Shtephy
Trebuie sa plec sa iau rezultatele la primele analize.
Va
pe toate si va doresc o zi cat mai buna!
Lumi
32+ cu
Alexa Annabelle Denise