Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neataa!
Ionela, eu nu beau cafeluta, da iti tin companie!

Am crapilit, acu sunt cu un ceiut de lamaie si multa miere! Nu sunt racita, da beau ceiutu ca imi place de fel Plus ca e preventiv asa...

A fost mama si fratele in weekend pe la noi, am avut noroc ca fratele trebuia sa filmeze la o nunta aici, ca altfel nu pupam eu sa ii mai vad anu' asta. In fine..au plecat deja ieri, au stat doar 2 zile

Acu m-am bagat putin pe net..azi sau maine asteptam patutul pt bb Mara, cand il primim fac pozici sa ma laud.

Simina nu am reusit sa intru pe linku ala sa vad cosuletu! Si eu mi-am luat cosulet, cred ca e de ala de care ziceai tu prima data, da noua ne place-il poti vedea la albumu meu pe picasa.

Mai fetelor, ma incearca niste emotii...tot ma uit ce putin ne-a mai ramas pana ne tinem bebeii in bratee Cam peste o luna suntem muulte care vom fi deja mamici Am emotii, parca abia astept, pe urma incep sa ma ingrijorez ca nu avem de toate cumparate, pe urma ma gandesc cat de greu o sa imi fie sa nu dorm nopti, sa imi fac enspe griji pt te miri ce ..ba ca nu mananca cum trebuie/cat trebuie/daca sa il schimb, cum sa il spal...etc..Pe de alta parte abia astept sa scap de burtoi, sa ma simt si eu om normal, sa ma pot apleca sa imi trag sosetele, sa ma spal, sa ma incalt...eh..ce sa mai... E grelee

Hai pupici, veniti sa stam la barfa, sa mai treaca timpu

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata burtici,
am revenit si eu pe baricade, ultima saptamana de munci...

in primul rand vreau sa spun pt. mihamora ca imi pare rau ca nu ne-am intalnit. noi am fost acolo la 6,30 si am stat cam 7-8 minute, nici nu vazusem confirmarea ta (care a venit vineri dupa-amiaza, iar eu de la ora 2 n-am mai intrat pe net), asa ca am crezut ca nu mai vine nimeni si ne-am gandit ca daca mai venea cineva, ar fi luat un numar de tel. de la celelalte de pe contul comun de gmail, sa sune in caz ca nu ne gasim. sorry inca o data!

deci am fost doar 3 burtici. am vorbit si noi vrute si nevrute, am schimbat impresii despre maternitate, doctori, analize, cumparaturi. nu ni s-a parut asa important sa facem poze, mai ales ca am fost putine.
m-a impresionat in mod placut dymomo, care nu apare asa des pe forum, insa e o persoana foarte deschisa si vorbareata (cred ca a vorbit cel mai mult ). iar ionela e asa cum mi-am imaginat adica numai buna de cuscra...
cam scurt timpul pentru cate am fi avut de discutat, insa eram pe o terasa si ne-a luat frigul pe la ora 8. poate o sa mai avem si alte ocazii de a repeta "figura".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

neata fetilii...oofff mi-e lene sa ma cobor din pat si mama da tarcoale pe la usa ca vrea sa o duc pana in Voluntari..

LauraIrina ti-am trimis PM cu linck-ul portbebe-ului.Eu am vazut la BE la subsol(sub intrare) acel pb care imi placea pe net , daracum mi s-a parut prea rigid, ori eu vreau la moale ca oricum nu-mi trebuie decat din casa pana la masina, iar ala mi-a dat impresia ca nu-l pot tine pe umar fiind asa "sarmos"

L-am vazut pe al tau acum...este la fel de moale si pufos cum vreau eu.Nu are sarme pe margine , nu-i asa???

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele

ralia - sa-ti traiasca fetita, lasa ca se desfasoara ea de cordon, Deva ne sperie pe amandoua cu kg , eu nu am ce regim sa tin pt ca si asa abia mananc.

floricik - vezi ce faci cu trombocitele alea, eu zic, ca astia mai mult te sperie

am fost si noi la baby expo, am gasit chestii frumoase, body-uri la oferta, am luat setul de cosmetice +geanta de la sanosan, cu 40 de lei mai ieftin ca in farmacii, e super geanta, si m-au convins cei de la CMU ca nu-s scumpi in ceea ce priveste celulele stem, acum iar suntem in dilema

31+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetele, unde se gasesc produse bubchen si sanosan? noi in Iasi avem Carrefour, insa n-am gasit acolo. mai avem Kaufland, Billa, Selgros, Metro (unde n-am incercat), insa nu cred ca se gasesc nici acolo. mai degraba la farmacii sa incerc?

pana una-alta, mi-am luat o crema de corp de la Elmiplant fara parabeni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

fetele, unde se gasesc produse bubchen si sanosan? noi in Iasi avem Carrefour, insa n-am gasit acolo. mai avem Kaufland, Billa, Selgros, Metro (unde n-am incercat), insa nu cred ca se gasesc nici acolo. mai degraba la farmacii sa incerc?

sanosan sigur in farmacii, bubchen nu stiu

31+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

neata fetilii...oofff mi-e lene sa ma cobor din pat si mama da tarcoale pe la usa ca vrea sa o duc pana in Voluntari..

neata , frumos setul comandat

31+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata si de la mine... vad ca deja v-ati lansat . Spor la scris si o saptamana usoara celor care nu au lasat munca si de fapt... tuturor

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

Buna seara burtici,

Ma alaturi si eu acestei categorii de mamici de decembrie. Ma numesc Cristina, sunt din Constanta, sunt gravida cu un bebe baietel in 28 de saptamani, DPN 20 dec 2009, UM 15 martie 2009, o sa nasc in Medgidia, cu dr Balasa. Pana acum am avut o sarcina usoara, sper sa fie asa si in continoare. Este prima sarcina, si am inceput sa am emotii in privinta venirii pe lume a micutului.
O seara buna!

Bun venit! sa ne mai scrii

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata si din partea mea! Am inceput o noua saptamana...AMR 6 saptamani...Sa aveti o saptamana cat mai usoara si cu spor in toate..

Ramonika produse Bubchen gasesti in cora sau la farmacii..la noi am vazut in farmaciile Help net ...sper sa fie si pe la voi ..

miany
34+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput