Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (114)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Mie imi plac body-utele cu mesaje imprimate, si as fi dat pana la urma 17lei sa-mi fac damblaua da nu mai aveau decat "imi iubesc bunicii", "imi iubesc nasii", da ma duc la Cora si-mi iau cum vreau "tati munceste mami cheltuieste"

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Sau "Vreau un fratior", "Vreau o surioara". Dar astea ar fi fain sa le primesti cand bb are cam in jur de 1 an...

Alina 32+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Ma duc la somn... Noapte buna

Alina 32+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buna seara si ... noapte buna

Betty, multumesc pt informatii, miercuri am sa discut cu dr si despre cat de formate sunt organele. din ce mi-a zis sunt sunt ok

Lili 33 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara burtici,

Ma alaturi si eu acestei categorii de mamici de decembrie. Ma numesc Cristina, sunt din Constanta, sunt gravida cu un bebe baietel in 28 de saptamani, DPN 20 dec 2009, UM 15 martie 2009, o sa nasc in Medgidia, cu dr Balasa. Pana acum am avut o sarcina usoara, sper sa fie asa si in continoare. Este prima sarcina, si am inceput sa am emotii in privinta venirii pe lume a micutului.
O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Mie imi plac body-utele cu mesaje imprimate, si as fi dat pana la urma 17lei sa-mi fac damblaua da nu mai aveau decat "imi iubesc bunicii", "imi iubesc nasii", da ma duc la Cora si-mi iau cum vreau "tati munceste mami cheltuieste"

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Body cu "tati munceste mami cheltuieste" am luat eu de la Baby expo Sotul a zis sa iau un body pe care sa scrie ceva si de tati...si am luat

30+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

floricik si de la mine.

Acum plec la ca maine ma trezesc dimineata si am multe drumuri de facut, cu masina ce-i drept. Se apropie plecarea si pun la punct ultimele chestii nerezolvate.

Las locul schimbului 3.

Doris 31+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor
Am reusit sa citesc tot dar nu mai sunt in stare sa nominalizez.Insa cred ca stiti voi ca am avut un gand bun pentru voi toate.

M-am bucurat tare ca ati adus vesti bune despre bebeii din burtici (atat vineri cat si sambata).Numai asa sa fie de acum incolo.

M-am intristat cand am vazut ca unele din voi sunteti ingrijorate de starea bebelusului,a colului,a analizelor sau a diverselor dureri care nu va dau pace.Nici sa nu va ganditi la butoi,este sigilat si viitoarele mamici nu au de ce sa-i dea nici macar tarcoale.Mult curaj tuturor.Va fi bine,trebuie sa credem cu toate asta.

Felicitari tuturor pentru achizitiile facute,parca nici un shopping nu-i mai placut decat cel pentru bb.

Va pup pe toate.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Vizionarea pozelor o voi face maine,acum mi s-a facut somnic.
Tot maine sper sa apara Lumi cu moralul mai ridicat .
Acum fug la nani,pupici tuturor.
Noapte buna.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata,

Va invit la o . E neagra, dar alaturi avem zahar si lapte pentru cine vrea. Mai punem si o cana de lapte pentru cele care nu vor cafea.
O zi frumoasa si o saptamana usoara tuturor

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Buna dimineata!
Foarte buna cafeaua Ionelamaria,multumesc
si Laviniei pt invitatia la cafea sambata,dar am fost plecata la socri,unde ne-am ocupat cu culesul strugurilor,am facut vin,adica must.
Eu raportez o noapte foarte agitata,am avut primele contractii si au fost si dureroase,dar am luat nospa si m-a linistit.Deja il bagasem la idei pe sotul meu cu atatea drumuri la toaleta,dar vad ca acum ma simt mai bine

: 34+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput