Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am fost si eu azi la BabyExpo..cam degeaba.Am cautat landou/portbebe si n-am gasit decat 2 modele, unul fiind exact cel care-l vroiam de pe bebelusultau.ro (acum nu-l mai vreau) si bine ca l-am vazut acolo ca era plin de sarme si cartoane.....

In alta ordine de idei am plecat de acolo doar cu niste caciulite frumoase (de la piticot) si sosetele ,crema de la bubuchen-fara parabeni,buretel de baie( astea cumparate ), si multe chestii primite de la happy, nuk

Intreba cineva de standul "primii pasi" , erau jos, pot spune ca aveau preturile la fel sau putin mai mici ca in Cora, Nuk - la fel

Am mai cautat sa ne luam cadita...n-am vazut nimic interesant

Am ajuns acasa si mi-am comandat de pe net portbebe-ul asta:
http://www.pro//bebe.ro/detalii/Set--3-piese---portbebe,-geanta,-marsupiu/1753/ (scoate-ti "//") ca sa stiu ca am terminat cumparaturile (mai am cadita, si gata)

Pirelia CASA DE PIATRA !!!!

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

apoi am mers sa caut trening...si am gasit promotie la adidas...merg saptamana asta sa-mi cumpar...ca acum nu mai avem bani din cauza masinii

ma duc langa buburuza mea ca ma striga...

Noapte buna fetelor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Andecluj si eu, raceala a cam trecut, mai am un pic nasul infundat si tusesc din cand in cand dar raul a trecut.

Simonette mamica grijulie, si incearca sa te menajezi mai mult.

Si eu de vreo saptamana am inceput sa ma ramolesc de-a binelea. Au inceput sa ma doare toate alea. Si eu viteaza vroiam sa ma intorc singura in Italia cu masina. Am facut bine sa chem sa ma ia, asa macar nu mai conduc, ca sincer nu mai am puterea. Nu va zic ce ma doare ca umplu pagina.

Camy sa stapanesti sanatoasa cadoul, vezi si mai zici ca ai soacra rea .

Doris 31+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Noapte buna fetelor si din partea mea.
Eram si eu p aici cu recuperatu la citit, ink mai am ...., dar o sa ajung si eu cat d curand la zi
Somnic usor tuturor.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +31 Maya Paula
AMR 9 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Simina felicitari pt achizitii. E bine ca ai mai gasit cate ceva pt bb.
Am vazut ca ai deschis subiect cu nasterea la Cantacuzino. Ma bag la citit
Doris nu ai voie in butoi

Eu am mancat friptura facuta de sot(ce viataaa , stau tolanita in pat cu o lene cat casa.

30+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Rony super articolul, multumim mult. Citisem si in cartea lui Irina Petrea lucrurile astea...si ea subliniaza f tare lucrul acesta: sa nu il tina mama pe bb in brate, cand se intoarce de la spital...si da, e recomandat sa-i cumperi o jucarie si sa-i spui ca e din partea lui bb...Uffff, mi-e tare groaza de cum va fi...

Mai ce va invidiez.... in Oradea nu s-a tinut niciodata Babyexpo...Mi-ar fi placut sa fie, as fi cumparat totul pt bb de acolo si nu ma mai plimbam prin 7000 de magazine...

Alina 32+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Floricik nu prea ai ce citi

Alinus ca sa-ti iei "tot ce ai nevoie" de la BabyExpo trebuie sa ai cardul gros...cel putin la hainute sunt niste preturi de te doare capul..cele mai ieftine body-uri pt NB erau 11 lei , iar din oras am luat cu 5 lei

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Simina sincer eu nu am vazut in oras body cu 5 lei, sub 10 lei nu am vazut nimic....noroc ca eu am primit (adica bb) pachet din Anglia si am hainute asigurate pentru primele 3 luni. Dar la Babyexpo n-ar trebui sa fie toate mai ieftine, in mod normal???

Alina 32+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Mie imi plac body-utele cu mesaje imprimate, si as fi dat pana la urma 17lei sa-mi fac damblaua da nu mai aveau decat "imi iubesc bunicii", "imi iubesc nasii", da ma duc la Cora si-mi iau cum vreau "tati munceste mami cheltuieste"

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Romanitza multumesc pt raspuns. Daca suni tu si afli sigur ca se tine miercurea aceasta, te rog da-mi si mie un PM. Vreau sa vin si eu. Ar fi super sa ne intalnim pe acolo. Poate mai vine si altcineva. Cred ca o sa fiu foarte obosita a doua zi. DAr ce nu facem noi pt bebe? Sper sa iti treaca raceala intre timp. Poate iti trebuie o frectie buna ca sa transpiri si sa te repari.

AM trecut si eu la semnatura singurele achizitii pt Cezarica. SI asa mi-am luat perdaf de ce cumpar inainte sa nasc. Dar nu am putut sa ma abtin. Am sa cumpar mai multe la targul de la sfarsitul lui noiembrie. O sa mai am cam 2 saptamani pana o sa nasc. totul e sa pot sa vin.

28+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Mergi la inceput