Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (114)
Raspunsuri - Pagina 14
RamonaCopot spune:
Hello fetelor,
n-am prea avut azi chef de palavrageala, asa ca numai am citit.
Am vazut ca intreaba Cosminika despre morfo de trim II. Eu stiu ca se face in sapt 27-28, iar cea de trim III asa cum zice si Ionelamaria in sapt 32-33.
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Lorelix, imi permit sa raspund in numele lui Camy la intrebarea despre vaccinul Rhogam (sper sa nu se supere Camy pe mine
). Camy a zis ca a vb cu dr ei gine, si acesta i-a zis ca daca va fi nevoie sa faca acest vaccin i-l procura el de undeva si sa nu-si faca griji. Insa majoritatea
pe care le-am "auzit"...s-au indreptat catre strainatate caci sunt sanse sa nu se inceapa importul nici in luna oct la acest vaccin.
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
dankutza spune:
Fetelor, aveti vreuna idee daca se face cursul din nou la Filantropia incepand cu saptamana viitoare? 
28+ moi si
Cezara Maria
Trimestrul III
DORIS_71 spune:
Fetelor eu azi sunt in butoi rau de tot. N-am chef de nimic, nu suport pe nimeni, n-am rabdare sa fac nimic, imi vine sa plang fara motiv, nu stiu ce-i cu mine. Si mai nou mi-au revenit obsesiile ca daca BB nu-i sanatos si gandul ca as putea avea inauntrul meu un BB bolnavior ma omoara. Sper sa-mi treaca.
Doris
31+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelix camy, spune-mi te rog, tu ti-ai procurat rhogam-ul? se spune ca se face daca ies anticorpi sau dupa ce nasti daca bb-ul are rh pozitiv. tu verifici in fiecare saptamana daca au aparut anticorpi? si eu treb sa-mi procur acest vaccin,dar sunt sanse sa raman cu el. mai vb. LORELIX DANIEL 33+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS! |
mie imi face rost de el medicul meu ginecolog din Tg Mures...o sa-l platesc eu, bineanteles, costa 640 ron am inteles....dar eu nu am lternativa...ca Darius a avut RH+...asa ca si daca bebe asta are rh- tot trebuie sa fac vaccinul asta.
Iar determinarea de anticorpi se face lunar, nu saptamanal....si mai am de facut peste o saptamana, atunci fac ultima data in sarcina asta...atat.
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
vias spune:
si azi a fost o zi atat de frumoasa, multumesc lui Dumnezeu....am gasit si must 
ca baleam toata dupa el...am primit si cadou de la soacra 
...un lantisor de argint cu initiala mea...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DORIS_71 Fetelor eu azi sunt in butoi rau de tot. N-am chef de nimic, nu suport pe nimeni, n-am rabdare sa fac nimic, imi vine sa plang fara motiv, nu stiu ce-i cu mine. Si mai nou mi-au revenit obsesiile ca daca BB nu-i sanatos si gandul ca as putea avea inauntrul meu un BB bolnavior ma omoara. Sper sa-mi treaca. ![]() |
sa treaca. Nu esti singura. Raceala a trecut?
30+
Chiara Ada
Romanitza_31 spune:
Buna fetele!
Dankutza, cursul, "in principiu", se face miercuri de la 17.00, dar cel mai bine tb sa mai sunam miercuri dimineata la spital-sala de nasteri pentru confirmare. cam asa a sunat conversatia mea cu o "tanti" de acolo ref la curs. asadar, voi suna miercuri dimineata si ma voi duce daca se tine (bine daca imi trece si raceala asta ....)
Rony, cum ziceam si eu sunt racita de joi si l'am sunat pr dr nostru sa il intreb ce sa fac si mi-a spus sa iau paracetamol simplu 1 la 6 ore, atat! in rest, naturiste ...miere, lamaie, ceai cald....
sanatate multa si pupici!Casa de piatra Pireliei (si noi am facut azi 1 an de la cununia civila, iar maine de la cea religioasa ...nu le-am facut in aceeasi zi).
29+
POZE +
JUSTIN DAMIAN
simonette spune:
'na seara!
Doris, iesi urgent afara din butoi........
Daca tu nu iesi vin eu dupa tine
simt io ca ma incearca si pe mine neshte stari de-amea
Camy sa stapanesti sanatoasa cadoul si la cat mai multe zile de-astea faine!!!
Eu nu ma simt chiar bine.........azi iar am muncit mult si lui bb se pare ca nu-i mai place
Maine sunt libera dar am drumuri de facut
Va las ca merg si eu acasa la putzulicile mele
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
28+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!