Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

dankutza, urat moment, probabil era si mult zgomot pe acolo. bine ca a miscat bebelina si ca totul este ok

Lili 33 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cory_B

Fetele, ce as putea sa iau pt o tuse seaca si urata? Mi-a trecut raceala insa am ramas cu tusea asta care e f deranjanta si crek il zgudui pe bebe de...... Am luat eu nitel Stodal dar parca nu are cine stie ce efect...Hmm. Astept sfaturi daca aveti...

Va pup pe toate

32+

e bun stodalul, dar isi face efectul ceva mai tarziu...poti sa mai cumperi o ridiche neagra sa ii tai varful si sa pui 1-2 linguritze de zahar si o lasi de la 12-24 de ore, in frigider. O sa vezi ca se afce un sirop pe care poti sa il bei si apoi mai adaugi zahar si tot asa pana iti trece tusea

Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata ,fetele! Ma inscriu si eu la o cafeluta ,dupa care plec sa ma pregatesc de mers in vizita (e ziua unei finute ,face un anisor si a fost si ziua fratiorului ei ,care a facut 5 ani-niste bomboane de copii)...

Noi suntem bine,spatele ma deranjeaza in continuare ...parca ma doare tot bazinul...cred ca asta o sa dureze pana la momentul "X",dar sper sa nu se agraveze si sa pot umbla..simt si in somn ca ma doare...

Andre te felicit inca o data pt vestile bune...am postat pe undeva ,dar nu stiu daca ai observat..Sa-ti traiasca printesa!

Krelia ma bucur pt.vestile bune ;ce dulceata de fecior ai tu acolo!Imi pare rau insa pt. problema cu colul ,dar tu esti cumintica si totul va fi bine ..

Katy sa-ti traiasca feciorul!!

Lylyana mama ce "urias" ai tu in burtica! sa fie sanatos si voi la fel sa va puteti bucura de el!

Monis tu cum mai esti cu spatele?!sper ca pe tine te-a mai lasat..

Rony ai grija cu raceala ..incearca propolis,compot de mere cu lamaie si miere...sanatate!

Lavinia si eu eram mare microbista...stelista,of course..,dar de cand cu minunea din burtica nu prea m-a mai intersat ,am schimbat prioritatile..

Duminica placuta tuturor!

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75Andre te felicit inca o data pt vestile bune...am postat pe undeva ,dar nu stiu daca ai observat..Sa-ti traiasca printesa!
Vazut, vazut, te-am si pupat. Distractie azi, cu grija maaare, da? 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Neata,
Vin si eu cu cateva noutati de la dr.: m-a pus pe masa si colul este bine, inchis (nu stiu cat de mare), bebele are 176 batai/min, si pare ca ar avea 36 de sapt si nu 33 si 3 zile, deci e posibil ca in 5 saptamani sa nasc . Dupa ce am plecat de acolo ma tot gandesc (si n-am dormit deloc azi-noapte) daca am auzit bine ce greutate are bebele, sau daca a vazut el bine ori s-a exprimat gresit...in fine, ar avea deja 3 kg si ceva....
Miercuri ma duc la cabinet, ca aseara am fost la spital, si o sa-l stresez cu toate intrebarile care-mi trec prin cap (ori fac o lista) si poate isi aminteste ce greutate are flacaul...In rest e bine dezvoltat, mi-a dat sa iau niste fier, si sa-mi refac analizele sa vada daca mai este infectie urinara.

Astazi am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului...oare cum or sa reactioneze colegii cand m-or vedea atata...

va si va doresc o duminica frumoasa.

Lili 33 cu Alexandru

draga mea, inceraca sa calculezi dupa data ovulatiei...adica mai scazi 14 zile si de atunci se considere UM...adica daca sa spunem ai avut ovulatie in 14 feb, inseamna ca UM a fost pe 31 Jan si ca acum ai fi in 34 de saptamani si 1 zi si ar trebui sa nasti pe 7 nov. Nu are importanta cat de mare este bebe, pentru ca, chiar daca are o greutate si o dezvoltare peste medie nu inseamna ca organele lui interne sunt mature. Ai mare grija cu astfel de afirmatii....dpn se i-a intotdeauna dupa data ultimei menstruatii in cazul in care CM este regulat si daca nu atunci dupa ovulatie....este f posibil ca in cazul in care bebe e mai dezvoltat sa vrea sa iasa mai repede, dar nu intotdeauna este cea mai buna alegere. Am 2 prietene, una chiar imi este destul de apropiata si a avut aceeasi problema...adica bebe era f mare, doctorul conform standardelor a spus ca are peste 38 de saptamani si fata a facut cezariana...din pacate bebe a avut niste probleme si a fost declarat prematur, cu toate ca s-a nascut cu o greutate peste 3.5 kg si peste 54 cm. De fapt varsta lui reala dupa ultinul CM era de 36 de saptamani....

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

lylyana.ion si am uitat sa iti spun ca si eu am patit cam acelasi lucru dar nu am avut probleme mari cu bebe doar ca a fost pus la oxigen cu mascuta de extraterestru si i-au facut nu stiu ce injectie...l-am nascut la 37 de saptamani si 2 zile si avea 54 cm si 3450gr......si dupa ecograf avea 39 de saptamani si cateva zile, dar cezariana trebuia facuta atunci ca aveam dilatatie 4,5

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtix!

neatza, cuscrel! si multam de cofi...iau putin sa nu ma apuce tremuriciul mai tare

suzyca, da, sunt lipita de pat..de fapt...am emigrat din pat in canapea ...sunt departe de tine...si chiar daca as fi fost in zona, iti puteam tine companie numai pe forum, caci al meu nu ma lasa sa ma apropii nici macar de bucatarie, daramite sa pun piciorul dincolo de pragul usii...
....si cand ma gandesc cate planui mai aveam...drum la ikea...drum la farmacie....drum la magazinul de hainute...

Camy, asta e...se mai intampla...pot sa zic ca mi-am cautat-o....caci nu am vrut sa intru in co mai devreme...dar, vb ta....cu ajutorul lui Rares si al lui DD.....o sa nasc si eu dupa ce se intoarce dr mea de la congres....de-as prinde 38s...

dankutza, si eu am primit un pliant din ala de la Romtelecom...dar n-am ajuns sa studiez ce presupune oferta respectiva...noroc cu tine

miany, mersic pt incurajari!...si tie, toate cele bune!

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
[purple][font=Comic Sans MS]'elo burtix!neatza, cuscrel! si multam de cofi...iau putin sa nu ma apuce tremuriciul mai tare
Ce bine ca dai un semn de viata. Vad ca esti cuminte si ai bagat la cutiuta. Bravo puiule. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Buna burtici,
Kreliala mine colul e scurtat rau de la 23 de saptamani si cu stat in pat iata ca am ajuns la 34+ asa ca nu iti fa griji f mari. Colul nu are lungimea mai mare de 3 cm toata sarcina si la toate femeile fiecare dintre noi e unica. Eu am prietena care a avut colul lung dar deschis toata sarcina si a nascut la 37+ o mandrete de baiat . Curaj ca va fi bineDespre maturarea plamanilor eu am facut injectii cu dexometazona doua serii de cate 4 la 23 si 28 de saptamani. Despre asta tb sa vb cu medicul sa vezi ce zice.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna ziua la burtoase!!!

Lamulti ani Andrei de Katy!!!! Sa cresti mare si puternic si sa ai grija de cei dragi!!!! Scuze ptr intarziere dar ieri nu mi-am tras deloc sufletul!!!

Krelia felicitrai ptr bb Rares cel voinic si fii cuminte ca ai sa ajungi cu bine la termen! Am vazut pozicile......Rarese un frumos

Lylyana ce bb grasanel ai tu acolo???Pai deja 3 kg??? Bravo mami, ai dospit bine!!!!Felicitari!

Camy ma bucur ptr tine ca ati terminat bucataria si ca ai reusit sa dormi azi-noapte!!! Acusica ne anunti ca ai pregatit camera lui Flaviussi i-ai spalat si calcat lucrusoarele

Acum astept o clienta la microdermabraziune........o clienta nesuferita
Eu de vreo saptamana nu prea mai dormnoaptea dar nu de insomnie ci din cauza lui Iannis care s-a atasat excesiv de mine in ultima perioada si nu ma slabeste deloc........cand sunt acasa umbla numai dupa mine de frica sa nu plec nicaieri si vrea numai in brate! Iar noaptea plange mult cred ca viseaza ca plec, fiindca daca il iau in brate si il pup se linisteste............dar face asta din jumatate in jumatate de ora.......ma rrruuppee!! Cand il tin in brate sta fixpe bb si nu vrea alta pozitie Nu stiu ce sa fac.......nu pot sa-lresping.......mi-easa de drag!!!!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
28+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput