Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Fetele, ce as putea sa iau pt o tuse seaca si urata? Mi-a trecut raceala insa am ramas cu tusea asta care e f deranjanta si crek il zgudui pe bebe de...... Am luat eu nitel Stodal dar parca nu are cine stie ce efect...Hmm. Astept sfaturi daca aveti...Va pup pe toate 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna,

Spune-mi si mie te rog ce medicamente ai luat pentru raceala; mie imi curge nasul si sunt infundata , m-a durut putin in gat
si traspir si cand respir; noaptea trebuie sa ma schimb de 5 ori pentru ca pijamalel sunt ude de tot; nu-mi dau seama unde am racit asa de tare sau poate am luat vreu virusache de la fetita mea ca si ei ii curge nasul si tuseste sec;
Eu nu am luat niciun medicament pana acum, am zis ca mai astept putin insa ar trebui sa fiu pregatita.

Citat:
citat din mesajul lui Cory_B

Fetele, ce as putea sa iau pt o tuse seaca si urata? Mi-a trecut raceala insa am ramas cu tusea asta care e f deranjanta si crek il zgudui pe bebe de...... Am luat eu nitel Stodal dar parca nu are cine stie ce efect...Hmm. Astept sfaturi daca aveti...

Va pup pe toate

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata,
Vin si eu cu cateva noutati de la dr.: m-a pus pe masa si colul este bine, inchis (nu stiu cat de mare), bebele are 176 batai/min, si pare ca ar avea 36 de sapt si nu 33 si 3 zile, deci e posibil ca in 5 saptamani sa nasc . Dupa ce am plecat de acolo ma tot gandesc (si n-am dormit deloc azi-noapte) daca am auzit bine ce greutate are bebele, sau daca a vazut el bine ori s-a exprimat gresit...in fine, ar avea deja 3 kg si ceva....
Miercuri ma duc la cabinet, ca aseara am fost la spital, si o sa-l stresez cu toate intrebarile care-mi trec prin cap (ori fac o lista) si poate isi aminteste ce greutate are flacaul...In rest e bine dezvoltat, mi-a dat sa iau niste fier, si sa-mi refac analizele sa vada daca mai este infectie urinara.

Astazi am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului...oare cum or sa reactioneze colegii cand m-or vedea atata...

va si va doresc o duminica frumoasa.

Lili 33 cu Alexandru

Mergi la inceput

Nu am luat nici un medicament pt raceala. am bagat la greu mult ceai cu lamaie si miere si multa limonada. Ce-i drept, am avut noroc si n-am facut deloc febra. Iar o zi n-am iesit din casa. Cand am simtit ca ma ia raceala am luat Oscilococcinum. Cam atat. Ai grija si insanatosire grabnicaPupici

Citat:
citat din mesajul lui Rony
Buna,Spune-mi si mie te rog ce medicamente ai luat pentru raceala; mie imi curge nasul si sunt infundata , m-a durut putin in gatsi traspir si cand respir; noaptea trebuie sa ma schimb de 5 ori pentru ca pijamalel sunt ude de tot; nu-mi dau seama unde am racit asa de tare sau poate am luat vreu virusache de la fetita mea ca si ei ii curge nasul si tuseste sec;Eu nu am luat niciun medicament pana acum, am zis ca mai astept putin insa ar trebui sa fiu pregatita.
Citat:
Fetele, ce as putea sa iau pt o tuse seaca si urata? Mi-a trecut raceala insa am ramas cu tusea asta care e f deranjanta si crek il zgudui pe bebe de...... Am luat eu nitel Stodal dar parca nu are cine stie ce efect...Hmm. Astept sfaturi daca aveti...Va pup pe toate 32+
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Nici eu nu am temperatura si sper sa nu fac in schgimb nu pot sa stai in casa ca nu rezista pitica mea; voi iesi o ora doua in parc si o sa iau si eu Oscilococcinum pentru ca il am in casa si oricum i-l dau lui Anais.

Multumesc mult

Citat:

Nu am luat nici un medicament pt raceala. am bagat la greu mult ceai cu lamaie si miere si multa limonada. Ce-i drept, am avut noroc si n-am facut deloc febra. Iar o zi n-am iesit din casa. Cand am simtit ca ma ia raceala am luat Oscilococcinum. Cam atat. Ai grija si insanatosire grabnica

Pupici

Citat:

Buna,

Spune-mi si mie te rog ce medicamente ai luat pentru raceala; mie imi curge nasul si sunt infundata , m-a durut putin in gat
si traspir si cand respir; noaptea trebuie sa ma schimb de 5 ori pentru ca pijamalel sunt ude de tot; nu-mi dau seama unde am racit asa de tare sau poate am luat vreu virusache de la fetita mea ca si ei ii curge nasul si tuseste sec;
Eu nu am luat niciun medicament pana acum, am zis ca mai astept putin insa ar trebui sa fiu pregatita.

Citat:

Fetele, ce as putea sa iau pt o tuse seaca si urata? Mi-a trecut raceala insa am ramas cu tusea asta care e f deranjanta si crek il zgudui pe bebe de...... Am luat eu nitel Stodal dar parca nu are cine stie ce efect...Hmm. Astept sfaturi daca aveti...

Va pup pe toate

32+

32+

Mergi la inceput

Cu placere. Si baga Vit C la greu, sub orice forma

Citat:
Nici eu nu am temperatura si sper sa nu fac in schgimb nu pot sa stai in casa ca nu rezista pitica mea; voi iesi o ora doua in parc si o sa iau si eu Oscilococcinum pentru ca il am in casa si oricum i-l dau lui Anais.Multumesc mult
Citat:
Nu am luat nici un medicament pt raceala. am bagat la greu mult ceai cu lamaie si miere si multa limonada. Ce-i drept, am avut noroc si n-am facut deloc febra. Iar o zi n-am iesit din casa. Cand am simtit ca ma ia raceala am luat Oscilococcinum. Cam atat. Ai grija si insanatosire grabnicaPupici
Citat:
Buna,Spune-mi si mie te rog ce medicamente ai luat pentru raceala; mie imi curge nasul si sunt infundata , m-a durut putin in gatsi traspir si cand respir; noaptea trebuie sa ma schimb de 5 ori pentru ca pijamalel sunt ude de tot; nu-mi dau seama unde am racit asa de tare sau poate am luat vreu virusache de la fetita mea ca si ei ii curge nasul si tuseste sec;Eu nu am luat niciun medicament pana acum, am zis ca mai astept putin insa ar trebui sa fiu pregatita.
Citat:
32+
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata
...am avut o noapte plina de somn bun....la cat am stat ieri prin bucatarie...dar am terminat ...mai avem holul sper sa terminam saptamana asta....si apoi sa ma mai linistesc si eu...macar putin...sa aduc mobila si sa spal lucrurile copilului

Krelia imi pare sincer rau ce aud ...dar incearca sa vezi partea buna a lucrurilor.....Rares e un invingator si un luptator...o sa vezi tu ce-t va face dupa ce-l nasti...neaparat dupa 1 nov. Sa stai cumintica in patut...sa asculti sfatul medicului si o sa fie bine!

O duminica frumoasa tuturor...acum sunt cam zombi de la atata dormit...dar o sa-mi revin eu maine
O duminica placuta tuturor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La Baby Expo, cei de la Romtelecom mi-au dat un flyer despre oferta lor pt bebelusi.

www.romtelecom.ro/personal/voce/optiuni/bebe/" target="_blank">Optiunea Bebe

Mi se pare interesant. Deci, important este sa fim client Romtelecom. Mi-au spus ca tati trebuie sa se duca cu certificatul de nastere la ei si sa activeze optiunea.

Din cate stiu eu, un monitor audio costa in jur de 250-300lei, unul video costa 800lei. Deci, am iesi la cel video la jumatate de pret.
Eu as vrea sa iau, macar pe cel audio, dar sotul imi spune ca sunt unde radio pe langa bebe si nu e bine.
Cred ca o sa il iau oricum si il pun la sot in birou ca sa aud ce face cand eu sunt in alta camera. Poate vorbeste cu vreo dama sau are secrete de mine.
Sper sa va fie de folos informatia asta.

28+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

AM uitat sa va spun ce am patit ieri la Babyexpo. Tot bananaid pe acolo, vad la un stand niste fete (cred ca de la Mustela) cu un Doppler. Erau pe acolo gravidute care asculta inima lui bebe. Toate erau fericite si ii zic sotului, sa ascultam si noi ce face Cezarica pe acolo.
Ma asez, ma dau cu crema si imi pune fata receptorul ala. Nu aude nimic. Mi-l da si mie. Ma plimb cu el pe burta, cateva minute. Nimic. Renunt, pt ca mai erau cateva gravidute care asteptau. Ma ridic in picioare si simt ca ma albesc la fata si incep sa transpir. De ce? De frica! Gata! E ceva in neregula cu bebe. SIgur. Ce mai!
Fetele alea, m-au vazut si mi-au spus sa stau jos. Mi-au dat niste servetele sa ma sterg. Incercau sa ma linisteasca, ca au mai fost cateva cucoane, care nu si-au auzit comoara. Depinde cum sta bebe. Eu, nu prea am un bebe foarte cooperant. In plus, mai am si un strat adipos zdravan.
Ce credeti ca se intampla dupa aia? Zbang! Un picor sub buric. Si apoi, inca unul. Deci, in cateva minute, i-am transmis starea mea de neliniste. M-am linistit si am plecat, gandindu-ma ce bine ar fi fost sa nu m-ar fi manancat in c...r sa aud pe bebe.

Nu cred ca v-am spus pana acum, dar eu am o obsesie foarte mare. Nu o scap de ea decat cand o sa nasc. Am o fixatie ca sa nu imi moara fatul in burta. Asa ca, va dati seama, ca atunci cand nu am auzit nimic, am simtit ca mor. Obsesia asta am preluat-o de la cineva inca inainte sa raman gravida.
O colega de servici de a sora-mii mi-a recomandat dr care mi-a facut inseminarile. Ea a pierdut o sarcina la cateva sapatmani si apoi a mai ramas o data gravida. Ambele sarcini obtinute prin Fiv dupa multi ani. Stiam de ea ca e fericita, ca urma sa aiba o fetita si apoi... Trasnet! I-a murit copilul in ea. Nu stiu de ce. Cine ar fi indraznit sa o intrebe ceva? Nici acum nu o intreba nimeni nimicc de sarcina. APoi ceva nu a mers bine si ea a paralizat. Fiind tanara, s-a recuperat. LA un moment dat, se pensionase medical pt ca nu i se mai putea da concediu medical. Nu mai spun ca era varza cu capul.
De curand am aflat ca a infiiat o fetita si a inceput serviciul din nou, dar in alta parte, unde nu o cunoaste numeni. Macar exista happy end.

28+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Camy, e bine ca te mai poti plange si de prea mult somn...spor la treaba in continuare dar astazi relax...

Lili 33 cu Alexandru

Mergi la inceput