Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (114)
Raspunsuri - Pagina 12
MADALINA_T spune:
Neata!
De dimineata si pana acum am avut o gramada de contractii,cred ca min 5.
Parca nici gynipralul nu-si mai face efectul.
KRELIA ca sa nu te mai apuce tremuriciul,palpitatiile,etc mananca cv inainte de a lua pastila.La mine merge,chiar nu mai am nimik de la ele.
Va
pe toate, we placut...cat a mai ramas din el.
30
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
simonette spune:
Ieri m-am cam speriat......
Am muncit f mult si am avut aranjamented estul de grele astfelincat dupa ultimul m-au apucat niste contractii si o presiune jos de aveam senzatia ca il scap pe bb!!! Nu am putut sa ma deplasez cateva minute si o cam bagasem pe maneca!!!! BB nu prea misca mult de ieri..........;
O fi suparat pe mami????
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
28+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
vias spune:
eu am asa...o stare de neliniste..parca i palpitatii...oare de la ce???? 

...astept sa vina si Pustache cu masina din service...ca asa ghinion am avut luna asta..pe cuvant ca a dat pana acum 50 de milioane 

...acum vreo 4 sapt 30...atunci cand ne-a lasat masina in mijlocul strazii de ne-au ajutat oamenii sa o punem pe trotuar...si ieri inca 20 mil...
ca daca ii aveam pt casa...ce bine ar fi fost...asa o taraganam 

...ca avem nevoie de masina..

si alta nu ne luam deocamdata ca trebuie sa investim in firma 

..offfffffffff
Astept acum sa vina Pustache si sa merg sa ma uit de un trening ca pe aici prin Brasov a cam venit frigul si nu am cu ce sa ma mai imbrac... si mai am o luna pana nasc ....

....azi nu am reusit sa merg nici la biserica...mai tz sa ajung macar la cimitir...
Va pupacesc pe toate!! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Ieri m-am cam speriat...... Am muncit f mult si am avut aranjamented estul de grele astfelincat dupa ultimul m-au apucat niste contractii si o presiune jos de aveam senzatia ca il scap pe bb!!! Nu am putut sa ma deplasez cateva minute si o cam bagasem pe maneca!!!! BB nu prea misca mult de ieri..........;![]() O fi suparat pe mami???? |
30+
Chiara Ada
krelia spune:
dymomo, simo'...saru'mana pt incurajari!
MADA, sa stii ca asa am facut..si parca n-am mai avut asa palpitatii...ca ieri..
mai fetelor..sa o luati mai usor cu plimbarile, pliz...ca si eu am facut pe viteaza si nah..uite unde m-au dus toate....
krelia
33+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
simonette spune:
Andre iti dai seama ca am luat imediat 2 nospa ca naaa, m-am c...t pe mine! Ti 
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
28+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Andre iti dai seama ca am luat imediat 2 nospa ca naaa, m-am c...t pe mine! Ti ![]() |

30+
Chiara Ada
floricik spune:
Salut burtici.
Katy deci tu esti la a 2 a sarcina cu trombocite 80.000 si totul e ok iar pe mine astia aici ma indoapa cu pastile si acum vor sa ma bage si pe injectii
Dar nu inteleg de ce pt ca trombocitele mele sunt 170.000 .Ufff Oricum am luat aspenter (75mg de aspirina) toata sarcina si dr meu gine a zis sa continui asa(fara injectii!!!). Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine pana la final. Spre rusinea mea recunosc ca am aceeasi obsesie ca si Dankutza...imi e frica sa nu pateasca bebe ceva cat e in burtica
Fetelor va doresc o duminica placuta si sa stati cuminti
Ma bag si eu la orizontala.
30+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
laviniablaga spune:

Salutare burtix!
Suntem bine, dar ceva mai lenesi astazi! Tocmai am luat pranzul si acum o sa dormim! Ca asa somn ne-o luat! Vad ca nici voi nu v-ati prea lungit cu vorba....se pare ca sindromul lenevelii ne-a cam luat pe toate! Pupaceala la toate burticile...si somnic usor! Maine dimineata trebuie sa merg la medicul de familie...asa ca daca nu o sa mai intru pana atunci, revin la amiaza cu noutati despre burtica mea....

Ma duc lang sotiorul meu sa 

dormitez...
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
cosmynik spune:
buna fetelor! am si eu o intrebare...eu am facut prima morfofetala la 21 saptamani la dr adela dinu.akm unt in sapt 28 si maine iar am programare pt morfofetala...ma intrebam daca sapt 28 e cea potrivita pt cea de-a doua morfofetala? si inca ceva:fetele care au rh negativ de unde v-ati comandat vaccinul rhogam(parca asa se numeste)? eu nu am mai intrat de mult pe DC asa ca va rog sa ma scuzati daca aceasta informatie a fost oferita deja.
Cosmina, 28+