Burtici fericite de septembrie-octombrie (209)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Neata!!!
Ieri am fost si eu sa o epilez pe dansa cu ceara, nu am mai facut asta de la 14s; si m-a facut tanti cu ceara de unica folosinta-chestia cu tuseul a fost un nimic pe langa durerile de ieri, plus ca nu m-a putut face ft bine ca imi venea sa urlu de durere, bebita misca burta in toate directiile si cand am ajuns acasa am vazut ca nu puteam pune mana in zona de durere-si da-i cu toate cele pe care le aveam prin casa...cred ca talcul pt bebita m-a ajutat si azi sunt mai bine; dar daca s-ar fii intamplat ceva azi noapte cred ca durerile erau de 10 ori mai mari-plus ca eram singura acasa, sutul vine de-abia diseara in Bucuresti...

Asa ca eu zic ca daca nu v-ati facut de ceva vreme cu ceara in zone sensibile, nu e cazul acum...eu oricum va trebui sa fac corectii cu lama, asta la momentul potrivit. Si vad ca e totusi intelegatoare si mai vrea la mami in burtica

38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

dragele mele,

am revenit dupa o lunga absenta... cu vestea buna ca am sosit acasa cu bebe Carol, suntem bine si ne obisnuim unul cu celalalt, ne bucuram de binecuvantarea primita de la Dumnezeu.

Motivul acestei lungi absente nu este unul fericit, din pacate, scumpul meu Carol a fost incercat inca din prima zi de nastere, s-a nascut cu hernie diafragmatica si a trebui operat de urgenta inca din a doua zi. Au urmat zile, 2 saptamani de cosmar, emotii, neliniste si rugaciuni pentru insanatosirea lui, recuperarea post operatorie. Totul e ok acum, dar nu va descriu prea mult sa nu va intristez.

Deci, s-a nascut pe 8 septembrie, cu 3.5 Kg, suntem voinicel, un adevarat luptator!

Va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Neatza fetelor si de la Cluj! Va multumesc de apecieri...asa e ..Isabela e o somnoroasa...la ochi a avut un hematom la cap de cum a prins-o dr cind a venit pe lume care de doua zile i s-a retras la ochi. Nu e nimic grav doar ca suntem deja "machiate".

Luto...ce descrii tu acolo avem si noi...supt, uitat cu ochi mari, plins pentru facut caca, plins pentru schimbat, eructat, iar papat...apoi somn...si ma mai mir ca trece vreme asa iute.... M-am linistit sa vad ca se intimpla si la altii.

Danutzu...tinem pumnii sa fie bebicul bine si fara probleme...

Fetelor...eu am o intrebare pentru cele care au nascut ca sunt cam stresata...din spital am venit cu 11 kg minus fata de cele 15 kg puse in total...si azi m-am cantarit si mai am 2 minus....eu intru la idei ca am ceva....care cum ati scazut dupa nastere? Eu am avut in ultimele saptamini edeme nasoale la miini si la picioare...dar totusi mi se pare prea mult dintr-o data!

Va doresc duminica frumoasa si va!

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza si de la noi,

dupa o noapte grea incercata sau mai bine zis incarcata de sex, sus la vecini. Unde va ganditi voi mai la prostii? Noi sumte cuminti. vecinul s-a intors din vacanta de la familia lui din Australia si a fericit-o pe vecina cu o partida-doua bune ieri in timp ce eu imi faceam somnul de pranz si inca 2 partide azi noapte. Nu va spun ca parca erau langa noi...am zis ca ajunge patul la parter. ma intrebam acum/...de fapt im ifaceam calcule dupa zgomote prin ce parte a camerei l-o fi pus ca sa nu cumva sa ne striveasca.

in rest, am dormit bine. raportez dus la baie o singura data. deci nici macar plimbarea de ieri nu pare sa-l abitioneze pe cretzul meu...nu intelege deloc aluziile.

Asa, vad ca luci deja l-a trecut pe Gogo la programe intelectuale. nu-i rau...educatia buna de mica se cunoaste.

Uve tu esti foarte curajoasa. eu nu m-am mai facut cu ceara de pe la sp 36...am zis eu ca mai bine pas. mi-am luat lady shave-ul ala, dar e fix nimik. tot la lama ajung...ceea ce eu uraaaaaassssscccc.

Mda...cam asta ar fi de dimineatza. Spor la bebei si multumim de cafea.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 ZILE PANA LA THE BIG DATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Danutzu bine ai venit acasa. Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva, dar ma bucur ca bb Carol e bine acum.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 ZILE PANA LA THE BIG DATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata,

Stau la birou si o legan pe Andreea pana adoarme in balansoar ca sa pot sa o pun in patut si sa mai fac una alta prin casa.

Teodora a inceput gradinita, a fost sapt trecuta trei zile si a racit, cu tuse si mucisori. Acum s-a refacut, a zis medicul ca a fost ceva usor si ne-a dat aviz de luni putem sa o ducem din nou. Eu ma bucur pentru ea ca ii place foarte de mult la gradinita. Noroc ca Andreea a scapat usor cu foarte putin nas infundat. Eu o sa mai continui sa o dau la gradi pana face ceva mai grav si apoi o retrag pana in primavara sa nu fie periculos pentru Andreea.

Pentru fetele care le dau bebeilor formula si au probleme cu colicii le recomand laptele praf Novalac AC (se gaseste la HelpNet), este o formula anti colici. Eu l-am folosit la Teodora si a fost OK.

Deocamdata Andreea, a avut putini colici, i-am dat Infacol si acum e super OK.

Fetelor care nu ati reusit cu alaptatul nu va suparati, nici eu la Teodora nu am reusit. Cu Andreea si acum dupa 6 saptamani ma minunez de fiecare data cand o pun la san cum de am reusit si cum de ii ajunge laptele de la mine.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Danutzu bine ai revenit! Sanatate lui bebe Carol!
Si la noi e la fel Luto. Facem caca, pipi plangem dupa care foame, dupa care part, dupa care poate adormim. Dupa 3 saptamani pot spune ca ne este bine noaptea. Facem baita devreme pe la 20.30 si dupa care papam ne harjonim pana la 23.00 si somn. Ne trezim cu foame mare la 3.00, 6.00 dar dormim bine intre mese. In timpul zilei suntem fomist rau si cerem si la 2h. Eu dau si ma bucur ca am san, nu credeam ca voi alapta dupa perioada asta. Nu aveam lapte, bebe primea si formula dar acum vad ca tatele dau si ele mai mult iar el este multumit.
A venit pediatra si ne-a bucurat ca dupa 3 saptamni ne-a spus ca suntem pe drumul cel bun bebe avand 4.100 kg acum (3.400 la nastere, 3.200 la externare).
Ce sa va spun sunt obosita dar fericita in acelasi timp, nici sa ma spal pe dinti nu am timp dar este ok cand zambetul copilului multumit. Apropo scoate niste sunete in somn, eu cu sotul meu ne minunam in fiecare zi de el (seamana cu un ursulet si la fizic si la fornaieli), iar cand ragaim parca am baut o navetta de bere.
Cam atat momentan..sa aveti o duminica linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Uve ce curajoasa esti cu epilatul cu ceara. Eu una recunosc ca de frica de la luna a-8-a m-am facut doar cu crema la fofo. Acum imi este groaza cand voi merge iar la ceruit. Bine nu stiu exact cand va fii asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

eu mi-am inceput ziua cu o enervare groaznica .. nu are rost sa povestesc caci ma supar din nou .. ufff

danutzu offf Doamne prin ce ati trecut .. imi pare rau ca nu am stiut .. macar sa ne fi rugat si noi ptr Carol. ma bucur ca e ok acum si ca sunteti acasica.

luci cata fericire se desprinde din randurile scrise de tine .. pupam pe gogo cu mult drag!

manga hehe .. ce zi si noapte ati avut .. de lucruri sfinte zici tu acolo .. fericiti vecinii tai ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Vreau si eu o cafea!
Multumesc!

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

plec ultima, vin prima...aloooo, ce-i cu atmosfera asta ?
doarme toata lumea ?
pe vremuri mai baga Mada un mesaj, se mai intorcea Andra de la discoteca....acum sunt femei serioase cu responsabilitati

am facut cafea calda !!!!!

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput