Burtici fericite de septembrie-octombrie (209)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Draga mea,
Eu inca de acum doua saptamani n-am mai reusit sa ma epilez inghinal.Am incercat,dar era s-o alerg pe cosmeticiana prin salon..drept urmare,momentan epilez tot,mai putin pe ,,dansa".Pentru ea ama alte metode,momentan am recurs la crema...

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Neata!!!
Ieri am fost si eu sa o epilez pe dansa cu ceara, nu am mai facut asta de la 14s; si m-a facut tanti cu ceara de unica folosinta-chestia cu tuseul a fost un nimic pe langa durerile de ieri, plus ca nu m-a putut face ft bine ca imi venea sa urlu de durere, bebita misca burta in toate directiile si cand am ajuns acasa am vazut ca nu puteam pune mana in zona de durere-si da-i cu toate cele pe care le aveam prin casa...cred ca talcul pt bebita m-a ajutat si azi sunt mai bine; dar daca s-ar fii intamplat ceva azi noapte cred ca durerile erau de 10 ori mai mari-plus ca eram singura acasa, sutul vine de-abia diseara in Bucuresti...

Asa ca eu zic ca daca nu v-ati facut de ceva vreme cu ceara in zone sensibile, nu e cazul acum...eu oricum va trebui sa fac corectii cu lama, asta la momentul potrivit. Si vad ca e totusi intelegatoare si mai vrea la mami in burtica

38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danutzu

dragele mele,

am revenit dupa o lunga absenta... cu vestea buna ca am sosit acasa cu bebe Carol, suntem bine si ne obisnuim unul cu celalalt, ne bucuram de binecuvantarea primita de la Dumnezeu.

Motivul acestei lungi absente nu este unul fericit, din pacate, scumpul meu Carol a fost incercat inca din prima zi de nastere, s-a nascut cu hernie diafragmatica si a trebui operat de urgenta inca din a doua zi. Au urmat zile, 2 saptamani de cosmar, emotii, neliniste si rugaciuni pentru insanatosirea lui, recuperarea post operatorie. Totul e ok acum, dar nu va descriu prea mult sa nu va intristez.

Deci, s-a nascut pe 8 septembrie, cu 3.5 Kg, suntem voinicel, un adevarat luptator!

Va pup cu drag

Bine ca ati depasit momentul, sunteti acasa, sanatosi si asta conteaza cel mai mult acum!

Mergi la inceput

Eu cred ca problema e de fapt ca vroiati si voi

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna dimineatza si de la noi,

dupa o noapte grea incercata sau mai bine zis incarcata de sex, sus la vecini. Unde va ganditi voi mai la prostii? Noi sumte cuminti. vecinul s-a intors din vacanta de la familia lui din Australia si a fericit-o pe vecina cu o partida-doua bune ieri in timp ce eu imi faceam somnul de pranz si inca 2 partide azi noapte. Nu va spun ca parca erau langa noi...am zis ca ajunge patul la parter. ma intrebam acum/...de fapt im ifaceam calcule dupa zgomote prin ce parte a camerei l-o fi pus ca sa nu cumva sa ne striveasca.

in rest, am dormit bine. raportez dus la baie o singura data. deci nici macar plimbarea de ieri nu pare sa-l abitioneze pe cretzul meu...nu intelege deloc aluziile.

Asa, vad ca luci deja l-a trecut pe Gogo la programe intelectuale. nu-i rau...educatia buna de mica se cunoaste.

Uve tu esti foarte curajoasa. eu nu m-am mai facut cu ceara de pe la sp 36...am zis eu ca mai bine pas. mi-am luat lady shave-ul ala, dar e fix nimik. tot la lama ajung...ceea ce eu uraaaaaassssscccc.

Mda...cam asta ar fi de dimineatza. Spor la bebei si multumim de cafea.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 ZILE PANA LA THE BIG DATE

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna dimineatza si de la noi,

dupa o noapte grea incercata sau mai bine zis incarcata de sex, sus la vecini. Unde va ganditi voi mai la prostii? Noi sumte cuminti. vecinul s-a intors din vacanta de la familia lui din Australia si a fericit-o pe vecina cu o partida-doua bune ieri in timp ce eu imi faceam somnul de pranz si inca 2 partide azi noapte. Nu va spun ca parca erau langa noi...am zis ca ajunge patul la parter. ma intrebam acum/...de fapt im ifaceam calcule dupa zgomote prin ce parte a camerei l-o fi pus ca sa nu cumva sa ne striveasca.

in rest, am dormit bine. raportez dus la baie o singura data. deci nici macar plimbarea de ieri nu pare sa-l abitioneze pe cretzul meu...nu intelege deloc aluziile.

Asa, vad ca luci deja l-a trecut pe Gogo la programe intelectuale. nu-i rau...educatia buna de mica se cunoaste.

Uve tu esti foarte curajoasa. eu nu m-am mai facut cu ceara de pe la sp 36...am zis eu ca mai bine pas. mi-am luat lady shave-ul ala, dar e fix nimik. tot la lama ajung...ceea ce eu uraaaaaassssscccc.

Mda...cam asta ar fi de dimineatza. Spor la bebei si multumim de cafea.

varsta bebe

poze

Imi place de tine cum astepti cumintica momentul...eu sunt deja nerabdatoare sa-mi vad mandra, desi incerc sa imi spun ca imi va fii dor de momentele astea de 2 in 1; asa m-am obisnuit cu picioare in coaste ca o sa tresar probabil cand nu o sa le mai simt!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Draga mea,
Eu inca de acum doua saptamani n-am mai reusit sa ma epilez inghinal.Am incercat,dar era s-o alerg pe cosmeticiana prin salon..drept urmare,momentan epilez tot,mai putin pe ,,dansa".Pentru ea ama alte metode,momentan am recurs la crema...

Citat:

Neata!!!
Ieri am fost si eu sa o epilez pe dansa cu ceara, nu am mai facut asta de la 14s; si m-a facut tanti cu ceara de unica folosinta-chestia cu tuseul a fost un nimic pe langa durerile de ieri, plus ca nu m-a putut face ft bine ca imi venea sa urlu de durere, bebita misca burta in toate directiile si cand am ajuns acasa am vazut ca nu puteam pune mana in zona de durere-si da-i cu toate cele pe care le aveam prin casa...cred ca talcul pt bebita m-a ajutat si azi sunt mai bine; dar daca s-ar fii intamplat ceva azi noapte cred ca durerile erau de 10 ori mai mari-plus ca eram singura acasa, sutul vine de-abia diseara in Bucuresti...

Asa ca eu zic ca daca nu v-ati facut de ceva vreme cu ceara in zone sensibile, nu e cazul acum...eu oricum va trebui sa fac corectii cu lama, asta la momentul potrivit. Si vad ca e totusi intelegatoare si mai vrea la mami in burtica

36+Mihnea Costin

Eu eram obisnuita sa ma fac inainte, dar acum...si ma gandesc daca sa mai merg in vreo doua saptamani, in caz ca nu se intampla nimic pana atunci; de la lama ma irit groaznic si mi-e teama si de combinatia iritatie+taietura nastere Cred ca totusi o sa incerc si eu crema pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna dimineata!!!
Multe felicitari noilor mamici:

Alex si Biaz!!
Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi!!
Danutzu, multa sanatate tie si bebelului, sa fie papacios si sa va aduca doar bucurii de azi inainte!!

La mine nici un semn...copil sus de 3,4 kg vineri, col lung si conservat. Nu stiu daca sa sau sa ma . Eu sper sa iasa...sa nu ma tina mult in suspans.
mANGA, VAD CA LA TINE TOT DA SEMNE...MAI O CONTRACTIE MICA, MAI O DURERE DE SPATE...astea-s semne
La mine nik, nik!
Am vazut si poze de bebelusi foarte frumosi si dulci, si mamici fericite!!
Gata, a inceput marea cuibareala...ieri am muncit toata ziua: papa, spalat podele toata casa, sters paianjenii, spalat faianta baie...ce mai, aseara eram terminata.
Aaa...nu mai stiu ce vroiam sa zic
A, roxxy, nu te mai stresa , daca nu s-a putut nu s-a putut. Nu mai lasa vina sa te acapareze...De ce sa ne sabotam singuri starea de bine??Pai daca nu ai lapte,trecem pe formula, si bebe creste fericit si sanatos, tu esti linistita. De ce te consumi? Nu lasa pe ceilalti, daca sunt "binevoitori" de astia, sa te "contamineze". Tu esti o mama minunata!!!!
Duminica placuta

Gianina 39+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 3 zile!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mda, mai fetelor...asa e vulpea cand nu ajunge la struguri...zice ca-s acri. adevarul e ca daca ei vorbesc normal in casa noi ii auzim...va dati seama cand e noapte si liniste cum se aude tot...si let me tell you...sunt foarte generosi cu zgomotele.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Stiu prin ce treci...si eu am aceeasi problema.Ce sa facem,de dragul bebeilor,incercam si alte metode.Plus ca daca e destul de complicat sa te faci cu lama,in pozitii incomode...Eu zic ca macar acum merge cu crema...

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Draga mea,

Citat:

Neata!!!

36+Mihnea Costin

Eu eram obisnuita sa ma fac inainte, dar acum...si ma gandesc daca sa mai merg in vreo doua saptamani, in caz ca nu se intampla nimic pana atunci; de la lama ma irit groaznic si mi-e teama si de combinatia iritatie+taietura nastere Cred ca totusi o sa incerc si eu crema pana la urma

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Ca ma gandesc ca dupa aia doarme dus....

...da, sunt si cazuri fericite cand doarme gogo ca valiza in gara....si mie mi se rupe sufletul cand trebuie sa-l trezesc....
Mi-a zis moasa sa nu-l las mai mult de 4 ore fara mancare....in prima luna.
Iar el daca baga 2 mese puternice sa zicem la interval de 2 ore intre ele.....apoi doarme de rupe patutul ....ceea ce ma face foarte fericita.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Bunå dimineata!!

Luto exat asa e si al meu.. 2 mese la 2 ore diferenta si apoi doarme mai mult..ei bine cand era la 2 såpt ca Gogo frumusel dormea 4 ore..dar acum taramm,,, doarme 5 ore maxim 6, o data dupå amiaza si odata noaptea..si asta a inceput de vreo 2 zile deci.. se poate..dar cat sta trea tre så ii zdrångani toate oalele si toate alea prin caså ca så nu båzåie..Si am obs ceva la Bruculica cel voinicel si anume ca dupå ce sta treaz si se frichi, se uita imi ''vorbeste'' creo 2 3 ore cateodata si 4 e obosit si nu adoarme deloc si am incercat varianta cu infasatul cu o påturica nu ff strans ..si functioneaza se linisteste instantaneu..Cum nu mai poate da din maini e asa de linistit si adoarme asa frumos..ASta am descoperit-o de curand..Am auzit la multe fete ca functioneaza dar la mine functioneaza dupå ce a stat treaz vreo 2 3 ore si e obosit..

Pup Måmica Fericita si pe Gogo cel voinic

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Salut!
Sorb si eu orice cuvant al vostru ca alta ocupatie n-am.Dar sunt cam morcovita si nu vreau sa va indispun. Al meu sot e plecat cu tata la tara si-mi placea si mie sa merg...:( Mai ales acum cand puiutii de pisica pe care i-am mosit au facut 3 sapt si cica au ochii albastrii ca mamica lor pe care o iubesc ca pe o surioara si au inceput sa mearga :( . Tare as vrea sa fiu si eu acolo sa-i smotocesc.
Ma cam doare burtica pe jos de vreo 2 zile sa fie vreun semn?!
Azi m-am hotarat sa fac bagajul. Merge mama la farmacie sa ia tifon , comprese sterile si ser si o sa ma pun pe confectionat tampoane.Restul am cumparat(mai putin hainute pt bebe), spalat,calcat doar sa le pun in bagaj.
Sunt un pic intoarsa ca trebuia sa ajung la control ieri sa-mi faca ir-urile ca am o pb cu artera dreapta si am incercat putin piciorul joi,dar nu ma pot baza pe el.Inca doare f rau si am ajuns la concluzia ca nici peste o sapt ca ar trebui sa scot ghipsul nu-mi va fi prea bine.Initial am zis ca nu-mi fac griji atata timp cat Tudorita misca de mama focului si tensiunea mi-e bine ca au nascut atatea femei fara ecografii si ca doar eu am facut-o duminica pe ultima , dar nu ma pot impaca cu gandul asta asa ca m-am hotarat sa merg la spital maine sau poimaine pt eco si fluxuri si poate reusesc sa programez si o ceza spre sfarsitul sapta,ani cand voi avea deja 39s dupa eco(e mai mare cu 3 zile).O sa dau atela jos ca sa pot urca intr-un taxi si o pun la loc la intoarcere.Sper doar sa-l pot pune cat de cat jos.

Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice

Mergi la inceput