Burtici fericite de septembrie-octombrie (209)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

intru si eu putin pe fuga, ca ne pregatim de baita
pup fetele care au nascut....sper ca a trecut-o cineva si pe Alex la prima pagina
Noi sutem bine, fericiti din cale afara, nu ne mai incapem in piele de fericirea adusa de acest bebeloi in casa noastra.
E mai greu cu mancarea si cu curatenia dar ma mai ajuta si adi ..si imi e de un real folos cu Gogo
Va imbratisez cu drag pe toate si as vrea sa-i transmit Ralukai sa nu-si mai faca temeri....ca eu 9 luni m-am intrebat in fiecare seara cand ma culcam: oare pe unde iese Doamne....ma voi descurca ?
Si cand a fost acea zi minunata si am plecat la spital vroiam doar sa-i vad mocusoara, nimic nu mai conta .....aveam creierul si gandurile pline de nerabdare si atat......nu ma mai interesa ca iese pe ureche sau alte orificii, mult mai mici in mod normal
Va fi totul bine pentru toata lumea.....acum pot sa zic si eu ca la cate femei au nascut....va va iesi si voua, cu tot cu teama sau fara ea.
Nu este usor dar este minunat.
incerc sa mai revin si eu ....cu toate ca mai citesc noaptea ce scrieti, nu am timp sa raspund fetelor.
Insa savurez fiecare bebeloi in poze
in asteptarea unei zile mai libere ...va pup si numai bine fete minunate

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

plec ultima, vin prima...aloooo, ce-i cu atmosfera asta ?
doarme toata lumea ?
pe vremuri mai baga Mada un mesaj, se mai intorcea Andra de la discoteca....acum sunt femei serioase cu responsabilitati

am facut cafea calda !!!!!

Mergi la inceput

eu nu reusesc sa-l culc pe gogo de la 4 dimineata.....acum e 7 si ceva .....e ambitios ca masa
am apelat la ultima varianta de mama denaturata , am venit in sufragerie, l-am pus in leagan si am deschis larg fereastra ....
Mie mi s-a facut un frig de mor ...iar el e cu ochii mari si fericiti in conditiile in care alta data adormea in leagan in maxim 2 minute.
Ce e mai trist e ca si-a mancat portia pe ziua de azi....ca zise moasa ca numai o ora pe zi in leagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Neata si de la noi!

Luto multumim de cafeluta.
Imi pare rau ca gogo nu vrea sa se odihneasca, poate se plictiseste...Oare cum poti obosi un bebelus? Ca ma gandesc ca dupa aia doarme dus, asa zic eu acum, vad eu pe urma
Cred ca ai cearcane pana la genunghi ca vad ca v-ati si culcat tarziu..dragii de voi.

_
38+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

eheeee...draga Kinga.....e ca in vis.....plange un sfert de ora pana face caca, apoi inca un sfert de ora pana trage un part....apoi ne apuca sughitul ala rau de sculam si vecinii...inca un sfert de ora.....apoi ni se face parca un pic de fomica......primim putin laptic cald dar numai dupa ce schimbam chilotii (ceea ce implica alte urlete)....si intr-un final, epuizat de atata activitate intelectuala poate adormim.....daca nu, mai stam cu o chii pe pereti si mieunam
Dar zic fetele ca numai prima luna e asa de grea, iar azi implinim 2 saptamani ...sunt optimista in continuare doar ca mi-e somn tare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Ca ma gandesc ca dupa aia doarme dus....

...da, sunt si cazuri fericite cand doarme gogo ca valiza in gara....si mie mi se rupe sufletul cand trebuie sa-l trezesc....
Mi-a zis moasa sa nu-l las mai mult de 4 ore fara mancare....in prima luna.
Iar el daca baga 2 mese puternice sa zicem la interval de 2 ore intre ele.....apoi doarme de rupe patutul ....ceea ce ma face foarte fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

eheeee...draga Kinga.....e ca in vis.....plange un sfert de ora pana face caca, apoi inca un sfert de ora pana trage un part....apoi ne apuca sughitul ala rau de sculam si vecinii...inca un sfert de ora.....apoi ni se face parca un pic de fomica......primim putin laptic cald dar numai dupa ce schimbam chilotii (ceea ce implica alte urlete)....si intr-un final, epuizat de atata activitate intelectuala poate adormim.....daca nu, mai stam cu o chii pe pereti si mieunam
Dar zic fetele ca numai prima luna e asa de grea, iar azi implinim 2 saptamani ...sunt optimista in continuare doar ca mi-e somn tare

La fel si la noiSi-as mai adauga 20 mins pana da aerul afara dupa masa! Si apoi i se face foame iar!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzam

buna fetele
In primul rand felicitari proaspetelor mamici si puiutilor
Pe data de 19 la ora 21.30 a venit pe lume puiul meu David prin cezariana avand 2.900g, 49cm si nota 8
De joi suntem acasa si incercam sa ne acomodam.
Pupici

Si bafta fetelor care mai au un pic pana la marele eveniment

36+ cu bebe scump David

Felicitari si bine ati venit acasa!

38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Buna seara, dragele noastre!

Uraaaa, a nascut Alex!

FELICITARI ALEX! SA-TI TRAIASCA ALESSIA ZEINA, sa fie sanatoasa, voioasa, voinica, sa va umple casa si sufletele numai de bucurii!

Raluka, Dana . Daca am reusit macar un pic sa va incurajez in legatura cu nasterea, atat cat am putut, eu sunt fericita.

Noi suntem bine. Aseara a fost un pic mai agitata Ana, de fapt mi-am facut-o cu mana mea, pentru ca bausem cafea de dimineata si, colac peste pupaza, m-am gandit eu ca n-am mai baut demult o cola! Si am mai bagat si o doza de cola rece, asa, dupa masa! Bineinteles ca Ana s-a tot foit pana sa imi adoarma seara, ca de... Dar pana la urma am scos-o la capat si am adormit dusi toti trei pe la 2am, pana de dimineata!

Azi am iesi si noi in lume! Doamne, cate emotii am avut!

Spicuiri:
"puiule, nu i se zdruncina capul prea tare? avem carut finut, usor, dar uite ce bun era un tanc din ala pe trei roti....da' nu mai bine o iau in brate pana trecem de dalele astea?? ii e frig? ii e cald? sa ii dam caciulita jos? parca sta cam adunata.... "

si tot asa am tinut-o
Dar a fost frumos, Ana a dormit tot timpul, mititica.

Acum suntem mancate, schimbate, ragaite, imbaiate si dormim. Ana de de juma de ora, mami imediat cade si ea pe baricade.

Am pus si pozici cu aventura la plimbarica si cu baita de seara. Sa nu va speriati de balenutza (inca!) umblatoare de mami, dar asa e la nici o saptamana de la nastere.

Pupam toate fetele si un weekend frumos va dorim!

PS: Foarte important: m-a ajuns si pe mine NESTINGUL din urma!!! Stiti ca ma tot rugam sa vina, mai cu un calcat, una alta... In sfarsit am facut curatenie in casa, radeam in sinea mea: fir'ar de nesting, ca a trebuit sa nasc sa il am si eu, ca tot omul! Yupiiiiii

Nela, mamica Anei

Ce bebita frumoasa; ce dezorientata e in pozele cu baita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

salutare fetelor

scuze de intarziere ... pus poze :)

felicitari Alex! bebelina sanatoasa si papacioasa!

}{ pe toata lumea

mamica fericita de Darius Alexandru si fericita sotzie de "sotz de daci"

http://family.webshots.com/photo/2451430170104955882GilZqw

Ce bebe frumos si pletos!!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput