Burtici fericite de septembrie-octombrie (209)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ce simpatica e Alex cu mesajele

Nela ai fost foarte simpatica cu descrierea plimbarii , asa ma vad si pe mine! Si cu nestingul ...

Si de poza in care tu stai aplecata peste ea in patic!!! Privelistea minunata, taticul mandru tare, mami frumoasa radiaza (de fericire si de bronza )!

Roxxy sa vezi de acum inainte ce bine iti vei reveni, fara sa te mai stresezi!

Claucia ce imi place ca prin orice greutati treci, din randurile tale se simte optimismul! Sper sa treaca raceala si sa fiti din nou bine! De admirat sotul tau!

vik ma bucur tare ca sunteti bine! O sa intru sa vad pozicile.

Elle maestrul bucatar sef al odiseei

unombun daca te-ai straduit atat sa tii sarcina, inseamna ca nasterea va fi usoara, nu? ca doar ai stat tot cu frica sa nu iasa pana acuma

Elle super detectivul ! Eu atunci numai de roco gasisem si ma gandeam sa o trecem la "au fost alaturi de noi"... Intr-adevar ar fi fost frumos sa ne spuna fetele care au nascut macar... Ca daca tu ai gasit, inseamna ca mai scriu pe forum...

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Daciana ce pletos frumos ai tu acolo!

Si am intrat si la vik si am vazut o printesa somnorici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Nela si Daciana. Ce comori aveti voi acolo. sa va traiasca, ptiu, ptiu.

Nela, radiezi de fericire. va doresc tot binele din lume.

Clau insanatosire grabnica printeselor.

Roxxy nu mai fi suparata. bine ca s-a putut si atat. .

Dana imi mai dai o data blogul ala naturist, te rog? l-am pierdut si era f interesant.

eu cam sunt in dureri. am exagerta azi. ma iaucrampe, ma lasa. si prin spate si prin fata. pe la pranz mi s-a facut greatza. acum e mai bine, dar sunt cam apatica.

Luciiii c face Gogo? te mai lasa sa dormi?

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 ZILE PANA LA THE BIG DATE

Mergi la inceput

Vik bblina ta e mortala. finutza si blondutza.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Maria nu stiu daca e de la plimbare sau nu... dar cred ca se apropie momentul...

linkul de la Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Maria nu stiu daca e de la plimbare sau nu... dar cred ca se apropie momentul...

linkul de la Dana

cu siguranta. dar ma bucur totusi ca am mai inviat. ma blegisem rau si imi era o greatza. acum e mai ok.... multzu pt link.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mangulico Dar pe unde ai umblat, fetita noastra??? Pai cred ca te apropii de termen de-acum si e normal ca bebe sa-si faca "loc" stai si tu linistita!! Saaaaaau...preferi sa faci plimbari de-astea aducatoare de bebei?
Nela vazut o Ana-sruta-roiala care seamana perfect cu tati...scumpilica foc si cumintica. Si-o mama care arata bestial la o saptamana de la marele eveniment al familiei voastre.
Vik-cj cautat si mandra voastra...frumoasa foc! Intrebare de la Andra: ce are la ochisori de este usor violeta?? Deja ati machiat printesa?
Roxxy Asa a fost sa fie...si nu te mai necaji! Bine ca exista varianta "formula". Ai facut tot posibilul ca sa fie bine, dar daca nu s-a putut, nu s-a putut. Nu trebuie sa te invinovatesti!
Dacice frumusete aveti si voi acolo Tu cum te mai simti??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 36+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

vik superba bebelina voastra .. blonduta si scumpa!

daci ce pletosel buflosel am vazut .. e un frumos si un dragalas!

andra sophie e o papusa delicata de portelan .. exact ca mami a ei!

raluk da .. pe fete le-am gasit pe forum .. am dat cautare la membri si am mers dupa ultimele mesaje .. nu e frumos ca nu ne anunta si pe noi dar asta este ..

de luhtien, 1sweetangel, tulibu, mai stie cineva ceva??

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

liliacule am fost sa facem revizia tehnica la masina veche sa o vindem si ce s-a vrut a fi o plimbare prin parc...s-a transformat in durere crunta. Ne-am dus sa ne plimbam vreo juma de ora ca era frumos si soare si multe veverite si parcul aproape. ne-am intors dupa 45 de minute, masina noastra inca nici nu era la rand...am plecat sa cautam un pub sa mancam breakfast...eu deja incepusem sa simt capul lui bb ca vrea sa iasa...ne-am dus la deal la vale, nu am gasit nimik. pana la urma am luat-o inapoi, iar pe un deal...si am ajuns la un pub, am mancat bine si ne-am intors la garaj. ala inca verifica. si am zis ca nu mai stam si o luam agale spre casa...plimbarea asta a pus capac...ca e luuung drumul...macar vreo 30 de minute daca nu mai mult...asa ca plecata de acasa la 9 juma, am ajuns inapoi pe la pranz...rupta...rupta...m-am pus in canapea...am dat sa ma ridic...nu mai puteam. parca ma batuse cineva cu parul. si acum am febra musculara peste tot. am zis ca ma apuc de miscare sa-l fac sa vina la termen....dar azi am fost ca o leguma dupa.

cat stau nu simt nimik...decat ca am arsuri si dureri de muschi...dar cand ma ridic...mai bine ma bati pe loc decat sa ma pui sa merg. si s-au dus si planurile mele de curatenie.... maine e duminica...ma consolez la gandul ca p Nela a apucat-o nestingul dupa si tot bine a fost.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

andraiulia frumoasa bebelina mai aveti mai.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput