Burtici fericite de septembrie-octombrie (209)
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
nela ce frumoasa este anita si ce cumintica a stat ea la plimbarica .. si mami nu e balena, clar! arati foarte bine la 1 saptamana dupa nastere. pupici
roxxy iubita mea .. te rog nu te mai supara. ai facut tot ce ti-a stat in puteri .. nu mai plange si nu te mai consuma. toate starile astea trec si la cei mici si nu e ok deloc. cresc bebicii si cu lapte praf. hai mami capul sus si gandeste-te ca asa a fost sa fie.
clau multa sanatate printeselor. ce greu e cu copilasii bolnaviori. si noi o tragem acum. sper sa ne facem bine pana apare anna acasa ..
ma duc sa fac modificari pe prima pagina. sa va spun ce am facut azi .. o salatica de telina cu piept de pui si maioneza ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
NelaM spune:
unombun, multumim frumos. Cum mai esti, cum te mai simti? Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara!
Claucia, esti o draguta! Atat de mult imi place sa te citesc cand povestesti despre fetitele tale, o delectare pur si simplu. Cu atat drag vorbesti despre lucruri atat de minunate!
Tinem pumnii sa se insoanatoseasca fetitele cat mai repede si sa iesiti in parculet, la plimbarica.
Te astept cu drag sa mai povestesti despre frumoasa voastra viata in patru. Cand citesc postarile tale, tot timpul ma gandesc: tre' neaparat sa mai facem unul.
Nela, mamica Anei
NelaM spune:
Elle, Am vazut ca si la tine e raceala in casuta! Fir'ar sa fie. Tinem pumnii sa treaca repede.
Am vazut dolofanica de Vik de la CJ... o frumusete!. Sa va traiasca, Cecilia!
Chiar ca ma duc sa ma culc acuma, ca de o ora ma tot duc.
Dar ce sa fac, daca as mai sta un pic la taclale... of of.
Nela, mamica Anei
unombun spune:
Nela,luni intru in sapt.36,mi-am facut curaj,cu C mare si am mai mers si eu prin casa in ultimele zile,cu gindul ca bebe nu mai e asa mic,incet-incet ajung la termen.Pina la poarta nu am mai fost de muuuuuuuuuuuuuult,desi avem o curte mare,numai buna de umblat prin ea.Intr-un fel abia astept sa ajung si eu om normal,sa ma misc,sa maninc sanatos nu degresate ca acum,sa fac treaba acasa,ca e casa murdarica,saracul barbat in cite sa se imparta
Pe de alta parte,nascutul ma cam sperie,ca sa zic asa.Iara nenii aia rai si tantile alea de la maternitate,mmmm.
Mai vreau sa nasc si de ziua mea-si dumnealor vor fi balauri(sper sa exagerez)
claucia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM unombun, multumim frumos. Cum mai esti, cum te mai simti? Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara! Claucia, esti o draguta! Atat de mult imi place sa te citesc cand povestesti despre fetitele tale, o delectare pur si simplu. Cu atat drag vorbesti despre lucruri atat de minunate! Tinem pumnii sa se insoanatoseasca fetitele cat mai repede si sa iesiti in parculet, la plimbarica. Te astept cu drag sa mai povestesti despre frumoasa voastra viata in patru. Cand citesc postarile tale, tot timpul ma gandesc: tre' neaparat sa mai facem unul. Nela, mamica Anei |
esti tu o dulce si eu te citesc cu drag ca ai un stil atent si cald.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
anamaria1979 spune:
FELICITARI ALEX! Bine ai venit pe lume Alessia Zeina![/red]
[red]FELICITARI ANCUTZAM! Bine ai venit pe lume David!
anamaria1979 spune:
NelaM ce poze dragute aveti voi acolo. O printesa este Ana.
Claucia cand citesc postarile tale cu cele 2 fete deja ma gandesc sa mai facem un copil.
Roxxy imi pare rau sa aud de problema ta cu lactatia. Lasa ca sunt copii sanatosi si cu formula. Ai grija de tine. Vor urma si alte etape in viata voastra.
septoct2009 spune:
elle sunt ..
am facut pe detectivul .. sa vad ce e cu fetele din listuta .. dar ia foarte mult timp .. si am descoperit ..
roco1617 - pierdut sarcina, acum gravi la odiseea de ian-febr 2010.
marianebuna nascut bb vladut pe 19.08.
biancaM nascut bb Andrei pe 10.09.2009 la New York.
hepilica - 22.09.2009 Maia cezariana 40s2z
anaomaria pe 23.09 nu o nascuse inca pe maria ..
mai incerc sa caut pana vine furia rosie turo adik eva din parc ..
Ellenuta spune:
m-am oprit la zi, ca sa spun asa .. ultimele verificate sunt fetele cu dpn 26.09 .. sper sa ne anunte fetele inscrise in lista si pe noi sa nu ne lase cu ochii in soare ..
mai sus am vrut sa spun .. furia rosie turbo ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
scuze de intarziere ... pus poze :)
felicitari Alex! bebelina sanatoasa si papacioasa!
}{ pe toata lumea
mamica fericita de Darius Alexandru si fericita sotzie de "sotz de daci"
http://family.webshots.com/photo/2451430170104955882GilZqw