Burtici fericite de septembrie-octombrie (209)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Emy10, merci! Mi-ai luat o piatra dupa inima.

Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna seara, dragele noastre!

Uraaaa, a nascut Alex!

FELICITARI ALEX! SA-TI TRAIASCA ALESSIA ZEINA, sa fie sanatoasa, voioasa, voinica, sa va umple casa si sufletele numai de bucurii!

Raluka, Dana . Daca am reusit macar un pic sa va incurajez in legatura cu nasterea, atat cat am putut, eu sunt fericita.

Noi suntem bine. Aseara a fost un pic mai agitata Ana, de fapt mi-am facut-o cu mana mea, pentru ca bausem cafea de dimineata si, colac peste pupaza, m-am gandit eu ca n-am mai baut demult o cola! Si am mai bagat si o doza de cola rece, asa, dupa masa! Bineinteles ca Ana s-a tot foit pana sa imi adoarma seara, ca de... Dar pana la urma am scos-o la capat si am adormit dusi toti trei pe la 2am, pana de dimineata!

Azi am iesi si noi in lume! Doamne, cate emotii am avut!

Spicuiri:
"puiule, nu i se zdruncina capul prea tare? avem carut finut, usor, dar uite ce bun era un tanc din ala pe trei roti....da' nu mai bine o iau in brate pana trecem de dalele astea?? ii e frig? ii e cald? sa ii dam caciulita jos? parca sta cam adunata.... "

si tot asa am tinut-o
Dar a fost frumos, Ana a dormit tot timpul, mititica.

Acum suntem mancate, schimbate, ragaite, imbaiate si dormim. Ana de de juma de ora, mami imediat cade si ea pe baricade.

Am pus si pozici cu aventura la plimbarica si cu baita de seara. Sa nu va speriati de balenutza (inca!) umblatoare de mami, dar asa e la nici o saptamana de la nastere.

Pupam toate fetele si un weekend frumos va dorim!

PS: Foarte important: m-a ajuns si pe mine NESTINGUL din urma!!! Stiti ca ma tot rugam sa vina, mai cu un calcat, una alta... In sfarsit am facut curatenie in casa, radeam in sinea mea: fir'ar de nesting, ca a trebuit sa nasc sa il am si eu, ca tot omul! Yupiiiiii

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Felicitari, Alex!!!! Sa-ti triasca puiuta, sa fie sanatoasa, cuminte, papacioasa, sa ai laptic din belsug!!!!

Fetelor, din pacate eu nu mai alaptez. De ieri dupa-amiaza mi-a disparut si ultima picatura de laptic din sanul bolnav, desi ma mulgeam la 2 ore. Din celalalt san mai curge f putin. Am pus-o pe printesa la ambii snai de dimineata dar nu a facut decat sa-i linga, desi eu am tot tinut-o sperand ca poate, poate. Asta e... Am multe lacrimi in suflet , dar incerc sa fiu puternica. Si Matei a crescut cu lapte praf si e un copil sanatos.

Va multumesc din suflet pentru sustinere.

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Foarte faine pozele Nela, Ana e o printesa cum doarme ea in carucior. Si ce absorbita esti de ea si fascinata, radiezi de fericire! Si sotul tare mandru de odrasla lui! Sunteti foarte frumosi!

Roxxy imi pare rau pentru tine si puiut ca nu mai ai lapte, dar trebuie sa te impaci cu ideea ca ai facut tot posibilul.
sa treaca supararea.

_
38+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Fetelor, din pacate eu nu mai alaptez. De ieri dupa-amiaza mi-a disparut si ultima picatura de laptic din sanul bolnav, desi ma mulgeam la 2 ore. Din celalalt san mai curge f putin. Am pus-o pe printesa la ambii snai de dimineata dar nu a facut decat sa-i linga, desi eu am tot tinut-o sperand ca poate, poate. Asta e... Am multe lacrimi in suflet , dar incerc sa fiu puternica. Si Matei a crescut cu lapte praf si e un copil sanatos.

Va multumesc din suflet pentru sustinere.

Roxana, tot respectul meu pentru ca te mulgeai 2 ore pentru a mentine lactatia!

Este foarte important sa avem mintea deschisa, asa vad eu lucrurile. Eu inca alaptez si o sa continui pana o sa am lapte suficient pentru Ana (suntem mici, o saptamana numai). Insa... din secunda in care simt ca Ana nu se mai satura si eu am facut tot ceea ce este omeneste posibil pentru a creste cantitatea de lapte, trecem pe completare cu lapte praf imediat, fara discutie. Imi doresc mult sa ma pot alapta exclusiv cat mai mult, dar nu o sa fac din asta un stres, daca nu o sa se mai poata. Si pe mine m-a alaptat mama cat a putut si cand nu s-a mai putut a apelat la suplinitori si uite ca, slava domnului, sunt sanatoasa, voioasa, voinica! Minte ce-mi mai trebe , dar nu cred ca de la lapte mi se trage. Just kidding.

Mult succes cu luarea in greutate pentru fetita. Asta e mai important acum, sa creasca fata bine.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

mkunigunda, , multumim frumos. Sunt topita dupa Ana, intr-adevar. Mie mi se face dor de ea, stiu ca suna cliseu, dar cand plange si ma cheama la ea, ma bucur sa o vad din nou. Mai putin cand ma tine pe drumuri din 10 in 10 minute.

Gata, marem la nani ca acus se trezeste tura 2 si vreau sa ma prinda fresh.

Pupici la burtici, mamicute si puiuti.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Roxanica mea iubita, hai nu fi trista, tu esti mamica cu experienta, si stii, ca odata incheiata perioada asta de 6 saptamani, o sa vezi altfel lucrurile si o sa le percepi in alt mod. Acum, odihneste-te ca si Mateiut are nevoie de o mami zambitoare care sa ii dea incredere si lui ca si pentru el sunt multe evenimente, si Maria are nevoie de o mami stapana pe ea cand nu face nani si vrea sa fie asistata in tot ce are nevoie, de la baita, la papa, la spalat de ochisori, etc.

Si stii si tu, odata terminata nebunia asta, perioada asta de inceput, incep altele, de la dinti la diversificare, sa vezi si atunci problemute, raceli, gradinite (pentru cei mari deocamdata) si tot asa. Stiu ca e greu, stiu ca zilele trec greu si orele din zi trec si te gandesti la ce este mai rau, insa hai, capul sus, trec si ranile de la sani, se repara si mastita asta rea si iesi afara un pic cu puii, cu amandoi (de maine sau de luni ca se incalzeste iar :-)) si o sa vezi ca trece tot.

La mine e cam asa...lapte foarte putintel, ii mai dau cat mai este, ce sa zic, si prima oara a fost la fel, am fost tare tare deprimata, am fost un car de nervi si de plansete prima oara, imi amenintam sotul ca nu o sa uit niciodata ca nu face ceva sa imi aline supararea, si ce era sa faca saracul, ca eu de la orice discutie inofensiva, de genul, stiluri de inot, incepeam sa plang ca vedeam eu ca nu ma apreciaza...deh, o depresie post partum amplificata de putinatatea laptelui, rani etc.
Acum nu mai sunt asa de suparata, ii dau cat am, si bine ca ii dau ca tot mi-a racit...Alessiuta a racit prima oara la 3 luni, asta mica la 3 saptamani, ce sa-i faci? De la surioara mai mare.

Abia astept sa imi vad fetele sanatoase, astazi este a 3-a zi cand nu scot nasul afara, mi-e teama sa o scot pe cea mica si stau cu ea in casa, Alessia mai iese dupa amiaza cu sotul. Cea mare nu mai tuseste deloc deloc, a tusit fix o zi si acum e mai bine dar are mucisori inca si ne luptam cu batista bebelusului si aspiratorul.

Cea mica are mucisori si i-am scos dupa amiaza, ce crocobauri am vazut...bine ca i-am scos ca serul a cam fost fix piticul, adica fara efect. Sau de fapt efect temporar, sa elibereze sa ii faca sa lase loc respiratiei o perioada dar nu a rezolvat in fond.
Cam asta despre noi, abia astept saptamana viitoare, sambata, cand mandra mea face o lunita, merg si eu 2 ore la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, am cerut voie la sot si copii si mamei care va sta cu cea mica 2 ore.
Abia astept, imbracat, machiat si la volan, yupiii!

In rest crestem, parca trece timpul mai repede decat prima oara, rtec zilele si saptamanile, acush acush facem 4 saptamani, de fapt joi, si la o luna punem si noi cercei, o sa fie maimutica cu cercei joaca noaptea pan' la 3 ...sper sa nu

Acum sta la mine in brate si doarme...ca fata mai mare e la cumparaturi si dupa la plimbare cu tati. Saracutul tati, in fiecare zi la servici, si astazi, si cum vine nu il las nici sa manance nici sa se aranjeze un pic, il trimit afara cu mandra cea mare. Si cand vin in casa, eu de obicei alimentez pe cea mica si atunci el ii da sa manance celei mari, o spala pe manute, pe fata (baie tot eu ii fac dar nu in fiecare zi), se uita la desene, si o culca. Of, ce treaba face e si el zombie, dar o sa treaca si asta.

Oricum s-a obisnuit si Alessia cu prezenta unui bb in casa, nu mai are figura de caprioara ranita, e din nou dulce si buna. Bine, mereu a fost buna cu cea mica, nu a dat niciodata sa o atace in vreun fel dar se simtea ca sufera. Acum, ca tot le scoatem mucisorii la amandoua, imi spune: io gata. Acum Isa! Isa aie muci.

Felicitari mamicutelor care au nascut!!! de un milion de ori! FELICITARI ALEX PENTRU FRUMOASA ALESSIA, UN NUME TARE DRAG MIE!

Scuze ca nu bolduiesc, e greu cu mozzila si un bb in brate.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

Nela,am vazut mamica frumoasa cu printesa in brateFrumos
Sa creasca mare printesa si sa va bucure fiecare zi
Brrrrrrrrr,m-au luat si pe mine gindurile cum va fi la nastere,una,alta.Imi face barbatul terapie zilnic si cind ramin singura mai fabric nazbitii ...barbatul meu e mai curajos ca mine,clar..ma comport ca un pui fricos si blegut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Moama ce frumusete am vazut de ANA.ce frumoasa e si ce mamica frumoasa si topita dupa pui! Sunteti niste frumosi si ea va completeaza intr-un mod ireal de frumos. Nu mai zic ce minunatie de locuri si cer cu norisori roz, o nebunie! Sa va traiasca puiul mic!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor si de la Cluj...nu am mai intrat de ceva vreme ca nu ma pot desprinde de puiutul meu..si cand o fac am destule pe cap chiar daca e mama la noi si ma ajuta. Dar parca zboara timpul asta....

Puiutza mea e bine (aveti doua poze in albumul comun de pe webshots), inca nu am scapat de tot de icter ( o forma mai accentuata ca deh...avem incopatibiltate de grupa). Maninca, doarme, se uita la mine cu niste ochi de imi vine sa o maninc...mai iesim la aer pe balcon...si asteptam sa crestem iute sa iesim si la plimbare prin parc!

Felicit toata proaspetele mamici si le zic bun venit bebicilor...iar fetelor "la oferta 2 in 1" le tin pumnii sa aibe nasteri usoare!

Va pupam!

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput