Burtici fericite de septembrie-octombrie (209)
Raspunsuri - Pagina 20
Dana15 spune:
Cristina chiar ma gandeam la tine zilele acestea
..cum mai este fetita, cum va descurcati cu amandoi puiutii..si ma bucur tare mult sa aflu ca totul este bine! iar Emma este adorabila
..cu ochisorii ei mari si buzitele frumos conturate! Doamne Doamne!
Nu stiu ce sa zic despre metoda de contraceptie..as fi sarit si eu cu prezervativul, dar vorba ta, daca nu este agreat de ambele parti...o sa gasiti voi metoda cea mai buna!
Claucia ufff..sa treaca repede mucisorii micutei Isa!
si ce frumos ai povestit tu despre seara de clatite cu Alessia!
Raluk draga mea, sa stii ca inca nu am achizitionat pompa de san; am zis sa vedem ce si cum va fi (plus ca am cheltuit banutii alocati pentru ea
..nu-i nimic! vin altii, cu urmatorul salariu!
) dar cred ca tot la Nuk vom ramane...toata lumea care o are este multumita de produs! nimeni nu mi-a spus ceva de rau..si, asa cum spui si tu, accesoriile sunt mai ieftine! (si le gasim relativ usor..nu trebuie sa asteptam comanda pe net)
Pazza ce nasol cu viespea! si ai grija cu muncile astea! ce mi-ar fi placut si mie la cules de struguri!
sa stau si sa-i mananc!![]()
Dana 38s mamica mandra de 
final countdown... 6 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
ralu0308 spune:
Neatza fetele,
Ma lasa si pe mine Alex sa scriu un measaj
.
Noi suntem bine, avem 2 sapt si 4 zile, am luat in greutate 500 gr, avem 4200 acuma
. Papam la sann pana stoarcem tot si uneori mai plangem si dupa completare cu formula.
Nu ne-am format ore de papa, papam la cerere. Eu nu stiu daca si cand ar trebui sa incepem sa fixam ore de papa (pe la cate saptamani).
Am pus cateva poze noi:)
PUP
Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09
Poze cu noi
Dana15 spune:
Maria mi-a placut tare mult mesajul acela cu mamica bio!
si eu sunt de aceeasi parere! nevoia ne invata si ne obliga, dar cred ca pe termen lung, noi vom fi cele avantajate!
stau si ma gandesc cat m-am foit eu anul trecut sa cumpar un spumant de fata(foaming cleansing face wash, anti dull skin) de la Vichy..si l-am luat pana la urma! nimic surprinzator! (decat ca imi lasa fata ff uscata)
Referitor la puncte negre .. si eu aveam intr-o perioada pe maxilare si putin in jos, pe gat..si cat ma chinuiam sa le scot!! cred ca le faceam de la faptul ca aveam mereu parul desfacut (-la tine nu-i cazul, parca nu iti ajunge parul pana acolo-) si ca imi sprijineam mereu capul cu mana, fix sub barbie..si mai ales pe partea dreapta le aveam; Asa..vroiam sa zic..oare nu ar merge o infuzie de ceaiuri, inmuiat tenul bine si eventual sa incerci sa le scoti apoi..sau faza cu scrubul din tarate..este ff bun! (am mai citit pe undeva ca si zatul de la cafea ar fi bun in acest scop)
o sa intru sa citesc si eu despre uleiuri!
final countdown... 6 
Thank God I'm a woman!
loremunteanu spune:
Am venit si noi acasa, ieri. N-am reusit sa citesc nimic. Mai dureaza nitel sa ma mobilizez si sa va scriu povestea nasterii noastre...
Bebe e tare cuminteal si mititel. Plange ca un pisoi. Papa si doarme tot timpul (se trezeste intre 2-4ore). E tare cuminte.

Felicitari proaspetelor mamici. Sa creasca puiutii mari si sa fie sanatosi. 

Loredana
Eric-Mihai 24.09.2009 Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
Dana15 spune:
Ralu ce frumos este puiutul! si ce mutrite face el acolo..cu limbuta scoasa
..si cand doarme la tati pe piept
; sa va traiasca!
final countdown... 6 
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Bine ai revenit Lore!!

final countdown... 6 
Thank God I'm a woman!
cristina_ana spune:
Nela, pentru desfundat nasucul in cazuri mai grave este f.f.f buna batista bebelusului (aspirator nazal). Se conecteaza la aspirator si scoate absolut tot ce este in nasuc. Suna horror, stiu, dar nu este deloc asa. Am testat-o pe mine si nu a fost rau deloc. Doar ca nu trebuie exagerat cu ea. Din asta foloseste si Claucia.
Manga, o sa ma uit pe site-ul cu naturistele, ca si eu sunt mare fan. (in devenire)
O sa incerc sa tin pasul cu voi, asa, printre picaturi. Acum ma alearga Andrei prin casa. Cu bebe mic nu am nici o treaba, e tare scumpa si cumintica! Astazi vreau sa ma duc si la manichiura, pedichiura si maine la coafor. Sper sa si reusesc!![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Dana15 spune:
Nela ce imi place cum povestesti tu despre noua voastra viata!
transmit optimism mesajele tale!
Referitor la pompa de nasuc (habar nu am cum ii zice in engleza, dar poate ne ajuta "englezoiacele" noastre dragi) www.overland.com.ro/" target="_blank">aceasta se pare ca este cel mai des folosita pe la noi (am inteles ca este si destul de ieftina..noi nu am achizitionat inca una..asteptam sa avem nevoie
)
Anomis tiii, dar ce de remedii anti colici ai pomenit tu acolo! sunt tare cuioasa cum este cu aparatul de la Mothercare (colic relief pad) si cu saculetul de samburi de cirese!! neaparat sa ne spui si noua daca au functionat!
ma bag si eu imediat pe net sa vad daca gasesc ceva detalii!
luci ce frumos doarme Gogo in bouncer!
in "aparatul" asta zicea moasa ca nu-i voie sa-l tii prea mult timp?
final countdown... 6 
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Uite ca a spus si Cristina de "Batista Bebelusului"
..o parere avizata!
si ce program frumos ai Cristina!!
final countdown... 6 
Thank God I'm a woman!