Burtici fericite de septembrie-octombrie (209)
Raspunsuri - Pagina 21
Ellenuta spune:
neata
ma bag la capitol nou!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Salut fetele ![]() Sa va spun si eu pe scurt povestea noastra. Cezariana era programata pe 21 sept, dar iubitica a decis sa vina pe lume pe 20 sept. Eram la o pizza (o ultima cina in 2 . Am stat 4 zile in spital, joi pe la pranz am ajuns acasa. Ne simtim f bine amandoua, suntem sanatoase si mancacioase. A reusit sa recupereze greutatea pierduta si i-a cazut si buricutul in a 3-a zi de viata. Suntem tare fericiti si mandri sa fim parintii ei, ne umple viata cum nu am crezut ca e posibil. Stie sa zambeasca, sa-si suga pumnisorul, sa se uite piezis, sa se intinda, sa urmareasca diverse obiecte si e o mare scumpa. Mami si tati ii pupa degetelele de cate ori au ocazia, ne ingramadim la schimbat scutecele, tati i-a facut si baita......eeee...activitate. Am iesit si la plimbare prin cartier si a dormit tun pe parcursul si dupa plimbarica. Cezariana am suportat-o f usor, am mers la 12 ore dupa si de atunci in continuu fara probleme. De cand am ajuns acasa nici calmante nu am luat, pt ca nu am simtit nevoia. Va doresc fetelor o nastere la fel de usoara si copiplasi sanatosi, ca frumosi sunt oricum. Am pus pozici la semnatura, pt cine vrea sa ne cunosca . Mamy de Sofia scumpa, 20 sept 2009 poze Sofia Sofia la plimbare photos |
Sa va traiasca fetita; pare asa de cuminte!!! E ca un soricel la baita

38+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Dana tu cum mai esti cu studiul cu pompele de san? a fost o scumpa si mi-a raspuns la intrebari si a zis ca e foarte multumita de nuk electrica. Si, fetelor, asa-i ca nu ati simtit nici una nevoia de aparate din alea de monitorizare? (walkie talkie cum vezi in filme, sa auzi daca s-a trezit si bebe e inchis in alta camera) Sotul tot cauta ce-i mai trebuie la mostenitorul lui si i-am zis ca nu vad rostul la investitia asta... Ca doar daca se trezeste, sigur va face tot posibilul sa il auzim 36+ Alex - cumparaturi bebe |
Prietena mea si-a luat un aparat din ala de monitorizare de la Bertoni, dar mie mi se pare inutil, pentru ca il auzi oricum si cred ca si daca nu il auzi il verifici pe bebe din 5 in 5 minute

38+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

. Am stat 4 zile in spital, joi pe la pranz am ajuns acasa. Ne simtim f bine amandoua, suntem sanatoase si mancacioase. A reusit sa recupereze greutatea pierduta si i-a cazut si buricutul in a 3-a zi de viata. Suntem tare fericiti si mandri sa fim parintii ei, ne umple viata cum nu am crezut ca e posibil. Stie sa zambeasca, sa-si suga pumnisorul, sa se uite piezis, sa se intinda, sa urmareasca diverse obiecte si e o mare scumpa. Mami si tati ii pupa degetelele de cate ori au ocazia, ne ingramadim la schimbat scutecele, tati i-a facut si baita......eeee...activitate. Am iesit si la plimbare prin cartier si a dormit tun pe parcursul si dupa plimbarica. Cezariana am suportat-o f usor, am mers la 12 ore dupa si de atunci in continuu fara probleme. De cand am ajuns acasa nici calmante nu am luat, pt ca nu am simtit nevoia. Va doresc fetelor o nastere la fel de usoara si copiplasi sanatosi, ca frumosi sunt oricum. Am pus pozici la semnatura, pt cine vrea sa ne cunosca
Alex -
,
si o