Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (172)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ramo, sincere condoleante si multa putere va doresc! Tatal meu tot la 57 de ani s-a stins...
Cristina, sunt sufleteste alaturi de tine.

Multumesc tuturor pentru ideile cu jocurile. Promit sa le incerc cat de curand.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Patrizia, la multi ani fericiti, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
Gety, nu stiu cum or mai fi japonezii, dar din propria experienta cu casa, iti pot spune ca noi romnanii parem sa ne fi creat un mit despre nemti, care mit, cel putin acum, nu prea mai e valabil. Repet, vorbesc strict din experienta mea si a colegilor mei. Nu vreau sa ma apuc acum sa scriu aici prin ce am trecut si prin ce trecem, dar pot sa-ti spun ca ne-am ciocnit de enooorm de multa neseriozitate, nepunctualitate si, in unele cazuri, nesimtire!
Chiar ma gandeam sa-mi fac un blog unde sa ma apuc sa scriu despre pataniile noastre.
Sper sa nu fi suparat pe nimeni cu mesajul acesta, mai spun o data, vorbesc din experienta proprie si sunt convinsa ca oricine ar trece prin ce trecem noi, s-ar umple de spume si ar ajunge la spital...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

ramomar, sincere condoleantze. D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.

Varsta de 57 de ani e o varsta foarte critica, mai ales pt barbatzi am intzeles, si tatal meu tot la 57 a decedat, vad ca si tatal lui lexi, si tatal lui lullabay, si al unei f. bune prietene ...

Cristina, stiu ca treci printr-o perioada groaznica, daca vrei sa vorbesti stii unde ma gasesti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULTI ANI ! Patrizia, multa sanatate si fericire itzi doresc!

Trischa, eu merg in München saptamana viitoare, esti prin zona?

lexi, te intzeleg perfect, eu cred ca mai am putzin avantajul faptului ca am numele de familie nemtzesc, altfel nu stiu zau ...
Dar eu nici nu-i prea iert sa stii daca ma calca pe coada, adica pot sa fiu extrem de obraznica si revoltata, mai ales cu unele tanti de-alea cu mintea odihnita ... Voi probabil avetzi probleme cu constructzia casei, eu nu cunosc pe nimeni in situatzia voastra care sa nu fi avut, erau la un moment dat oamenii atat de stresatzi si frustratzi ca le pierise cheful de "caminul propriu". Mult succes in continuare!

gety, eu la nasuc infundat le pun 2-3 picuri de babyx pe perna seara.

Sunt happy ca e mama la noi, i-am dus tare dorul, sper sa reusesc in cele 3 sapt cat sta la noi sa-mi rezolv toate problemele amanate pana acum.

O seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna seara, mamici!

Ramo, iubita, condoleantze pentru pierderea socrului tau! Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Stiu ca nimic nu te poate consola in astfel de momente, dar noi suntem alaturi de tine!

Eu sunt suparata cu Rares pentru ca a facut otita la urechea stanga. Inca de vineri dupa amiaza s-a vaitat de durere. A plans atat de tare ca nu mai stiam ce sa ii fac si striga intr-una "mami, mami, mami, ma doare urechiusa, pune-mi caciulita pe cap" ... I-am pus picaturi cu Otocalm si i-am dat Nurofen, s-a linistit vineri spre seara. Vineri noaptea a fost cosmar: a facut febra, a varsat, a avut dureri foarte mari, asa incat, cum s-a luminat am plecat la spital. Erau mai multi copilasi cu otite, unul chiar de la gradinita unde este si Rares. Dr. ne-a dat Augmentin, Otocalm si antitermice. Astazi este mai bine, nu a mai facut febra si nici dureri nu a mai avut. Marti urmeaza sa mergem la control la ORL. Saptamana viitoare cred ca nu il voi duce deloc la gradi. Ma gandesc ca a fost si vina mea pentru ca la ultima raceala nu i-am scos mucisorii din nasuc asa cum trebuie. Nu statea deloc sa il aspir si nu am vrut sa il fortez. Probabil ca asta i-a cauzat otita.
Si ca sa ma vait in continuare: de aproape o saptamana am o hemoragie intre menstruatii, care nu se opreste deloc. Ma simt cam obosita si ametita. De fapt, a inceput prin ziua a 24-a a ciclului, putin, fara dureri (cum este de obicei). Am cautat pe net si printre altele am citit ca se poate intampla asa ceva in caz de sarcina. Eu, ca fraiera, am facut un test, care bineinteles ca a fost negativ.

In incheiere as vrea sa urez La Multi Ani pentru Cosmin Mihai, Patrizia, Fabian si Alexander! Sa fiti fericiti, voiosi si sanatosi! Mamici, sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!

Va pup!
Sa aveti o saptamana reusita!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Alina, o saptamana de hemoragie e totusi cam mult. Cred ca cel mai bine ar fi sa suni maine ginecologul si sa te sfatuiesti cu el.

Ramomar, condoleante. of, ce tanar s-a dus!

Cristina, .

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Ramomar- Sincere condoleante . Dumnezeu sa-l odihneasca.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Patrizia Sanatate, bucurii si multe multe impliniri.

Princess- multa sanatate lui Rares. La naiba cu otitele astea sunt asa de dureroase si asa de periculoase. Cat despre tine - cred ca ar trebui sa mergi la ginecolog - poate fi vorba de un chist ceva si musai tratament. si multa sanatate.

Adina- petrecere frumoasa alaturi de mama ta.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Ramo, condoleante!

Sibylle, ca si Adina am constatat ca Dudu face cu dificultate anumite miscari, cum ar fi saritul pe ambele picioare, sau gesturi legate de modul in care tine creionul sau reuseste sa fixeze de unul singur piesele de puzzle. Evident ca facem tot felul de jocuri in acest sens, si pe masura ce vede ca ii reusesc anumite lucruri incepe sa capete tot mai multa incredere. Succes lui Vladimir la gradi!

Multa sanatate bucuriilor bolnavioare!

Si noi suntem in categoria asta. Dudu a stat sambata cu verisoara lui, care a avut o viroza foarte urata saptamana trecuta. Medicul le-a spus ca este vindecata, nu am avut retineri sa il lasam pe Dudu la ei (intrucat tati a lucrat, eu am fost la cursuri). Chiar din seara respectiva au inceput sa ii curga ochisorii si nasul, ieri am inceput din proprie initiativa cu ceva picaturi, iar peste noapte febra a crescut la 39.4. Nu este foarte important pana la urma care este sursa virozei, imi pare rau ca trebuie sa stea acasa. Parca nici anul trecut (in primul an de gradi) nu a fost asa problematic. Si, intr-adevar, mai multi copii de la gradi au facut viroza complicata cu otita. Deocamdata, pediatra ne-a recomandat doar antitermice, dar am o presimtire ca nu vom scapa doar cu atat. Bine macar ca am apucat sa ducem www.totsites.com/tot/tudorandrei/photosS/g243326" target="_blank">tortul la gradi (ultimele 2 poze)

Lexi, eu nu am auzit despre vreo deficienta de recunoastere a culorilor, dar este bine ca te-ai decis sa identificati cauza.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Am intrat sa va doresc o saptamana frumoasa.

Alina, sanatate va doresc, tie si lui Rares!
Adriana, sanatate lui Dudu!
Sanatate tuturor celor bolnaviori, mamici si pitici.
Cristina
Pupici tuturor, sper sa intru mai tarziu.

Mergi la inceput