Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (172)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Princess, si eu m-am confruntat cu aceeasi problema, aveam sangerari la 2 saptamani. La control (ecografie)endovaginala a gasit un chist pe ovare, care s-a dus cu un anumit tip de pilule contraceptive.

Multa sanatate lui Rares! Cat despre otita, of mi-am adus aminte ca trebuie sa-i fac si eu niste aerosoli Mariei si sa-i mai trag o data cu batista bebeului tot niste mucisori, chiar daca nu-i place deloc! In rest nu mai are nimic, din cate vad eu, decat nasucul infundat non-stop.

Adriana_mica, multa sanatate si lui Dudu.

Lexi, asa o fi! Eu din experienta nu pot vorbi. Imi dau seama ca si ei au plusurile si minusurile lor, cu care s-au obisnuit si lor li se pare bine asa. Dar care sunt minusurile noastre, de pleaca atat de multi tineri valorosi si bine pregatiti din Romania?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Adriana- multa sanatate- foarte frumos tortuletul Thomas de la gradi!

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna mamici!

Imi pare rau sa aud de atatea Bucurii bolnavioare. Multa sanatate Rares, Dudu, Maria!
Si Mariei mele ii curge nasul de ieri, azi de dimineata s-a trezit de la 6.20 pentru ca avea nasul infundat si nu putea respira. Si din pacate nu vrea deloc sa ne lase sa-i punem apa de mare in nas, nu stiu de ce dar detesta spray-ul ala. Din fericire nu a facut febra si sper sa nici nu faca.
Princess, si eu zic sa mergi la doctor cu hemoragia aia, nu e de glumit! Multa sanatate!
Gety, eee, stii tu, ar fi mult de dezbatut pe subiectul asta. Eu nu zic ca Romania nu are bubele ei, zic doar ca le au si altii. Eu una nu mai suport sa aud "noi romanii suntem asa si pe dincolo, restul sunt toti perfecti" pentru ca nu e deloc asa. Fiecare padure are uscaturile ei.
Adina, ce fericita esti ca e mama ta la voi!
Adriana, fff frumos tortul si pun pariu ca a fost si delicios!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Diagnosticul nostru : Angina adenopato-pultacee. Altfel spus, puroi pe amigdale (si ganglioni mariti). Fiind cel mai probabil de natura bacteriana, am inceput tratament cu antibiotic (Klacid) si intrucat simptomele sunt foarte numeroase, mai luam Erdomed (pt tuse), Olinth (pt nas), Tobrex (ii curg ochisorii).

Este prima oara cand Dudu face asa ceva, si tot prima oara cand m-am speriat din cauza febrei (39.7). Speram sa cedeze la antibioticul sub forma de sirop, sunt cazuri in care doar varianta injectabila functioneaza.

Si, da, ma declar oficial enervata de faptul ca sunt parinti care ii aduc pe copii la gradi nevindecati complet dupa boala. Mai ales acum, cand la gradi ni se cere un nou aviz epidemiologic daca cel mic lipseste mai mult de o saptamana, multi parinti ii tin acasa doar 2-3 zile (pana nu mai fac febra) si ii aduc in aceasta stare la gradi. Este problema lor daca nu le pasa de faptul ca copilul lor are imunitatea scazuta (deci risc crescut de a lua o alta viroza), ma intereseaza faptul ca colegii lor sunt extrem de expusi. Riscul este mare cu atat mai mult cu cat vorbim despre virusi / bacterii "antrenate" (care cedeaza foarte greu la tratament).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

La multi ani Fabi si Alex[/blue! Sa cresteti mari sanatosi si voiosi!

Insanatosire grabnica Bucuriilor bolnave!
Ramo, sincere condoleatze si multa putere!
[blue]Cristina, eu sper sa nu se adevereasca ce spui tu!
pe toate!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Adriana, am citit diagnosticul lui Dudu si m-au trecut fiori reci... Ai dreptate, tu iti duci copilul sanatos si-l iei bolnav din cauza altor parinti care-si aduc copiii bolnavi la gradinita.

Multa sanatate lui Dudu!

Nici eu nu-s de acord cu "n-am cu cine-l lasa acasa, asa ca l-am adus la gradinita". Poti sa-ti iei concediu medical pentru copil bolnav, sau daca nu se mai da, iti iei pentru tine si ai grija de copil.

Eu am reusit sa mai scot o tura mai mica de mucisori, i-am facut si niste aerosoli azi noapte pe la ora 2,oo. La batista iar n-a vrut sa stea, cred ca m-a auzit tot blocu'. Eu ii mai dau Eurespal.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!

FABIAN

ALEXANDER

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
La multi ani Fabi si Alex! Va doresc din suflet toate cele bune, sanatate, noroc si muuulta fericire!
Adriana, multa sanatate lui Dudu! Sper din suflet sa nu ajungeti la antibiotic injectabil.
Gety, multa sanatate Mariei! Nici fiica-mii nu-i place batista bebelusului deloc dar nici nasul nu vrea sa si-l sufle desi stie.
Yoanna, iar te dam la disparuti. Pe unde esti? Cum mai e Mitzu?
Roxana, ce mai face Daria, cum mai e cu gradi? Victor?
Lilina, Vladone mai plange la gradi?
Itzy, voi ce mai faceti?
Mexxa?
CristinaGoji?
Crisnemes?
mamiLili?
Xandrutza?
Lullabay?
Sephora?
Elenia?
mini_me?
Monique? Nicio povestioara sau poza cu si despre Cosmi? Hai, ca va simtim lipsa!
Princess, ai fost pana la urma la doctor cu hemoragia aia? sa fii sanatoasa! Rares cum mai e?
Pe Ramo nu o strig momentan pentru ca probabil nu are nici timpul si nici dispozitia necesara sa intre pe forum. Ramo, sunt cu gandul alaturi de tine!
Hai ca am ragusit cat am strigat catalogul... toate Bucuriile si mamicile.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna, fetelor!

Multumesc mult pentru gandurile voastre bune!

Rares este mai bine, mergem in continuare cu antibioticul. La gradi nu il duc deloc saptamana aceasta. Mi-am luat medical si stau cu el acasa, mai ales ca nici eu nu ma simt bine deloc. Dupa amiaza mergem la ORL la control. Eu nu am ajuns la medic inca. Dr. mea gineco este in Buc. si mi-a fost greu sa ajumg pentru ca il am pe Rares bolnavior. Maine imi voi face o programare aici in oras sa vad care este treaba si cu mine.

Adriana, of, imi pare rau ca Dudu este asa de bolnavior! Multa sanatate si sa se faca bine cat mai repede! Ai dreptate cu revolta pe parintii care nu sunt constienti ca fac atat de rau ducandu-si copiii bolnaviori la gradi!

Sanatate multa si celorlalti copilasi bolnaviori: Maria de Gety si Maria de Lexi! Fetelor. scoateti mucisorii din nasuc, oricat de tare ar urla pt ca este spre binele lor!

Va pup cu drag!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Princess, asta am si facut... nu-mi place ca se agita prea tare, am stat vreo 10 minute sa o conving ca nu-i face nimic rau, dar n-am reusit.

Sa va spun ca ne-am razgandit in privinta cadoului si incerc sa-i gasesc o papusa cu baterii din asta interactiva, in locul lui Thomas?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput