Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (172)
Raspunsuri - Pagina 11
anangel_lexi spune:
Gety, succes in gasirea papusii potrivite!
Apropo de papusi, am ramas cu gura cascata zilele trecute cand am vazut intr-un catalog de jucarii o papusa care semana leit cu Maria cand avea putin peste 1 an. Daca fii-mea ar fi agreat macar putin papusile, faceam un efort si o cumparam (ca avea si un preeet, de te durea mintea...
)
Princess, pai si eu folosesc batista bebelusului desi nu-mi place s-o fortez. Ii tot explic ca nu se intampla nimic si ca ii face bine dar tot ducem lupte ca sa putem s-o aspiram.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
Roxana01 spune:
buna, fetelor! am disparut cateva zile pt ca mi s-a virusat pc-ul. acum este la sotul meu la birou iar eu am intrat pe un laptop vechi care nu e prea bun.
despre noi: daria a vomat, dupa cum v-am spus, dar a fost din cauza mucozitatilor, nu din cauze digestive. asa ca de vineri ne chinuim sa eliminam mucozitatile cu acc si cu picaturi si pompita de nas. astfel ca a apucat-o iar tusea (ca sa elim mucozitatile), in special noaptea. de fapt cam de la 12-1 noaptea pana pe la 4 dimineata nu prea doarme, mai mult tuseste. si pe la 5 se trezeste victor. asa ca noi incercam sa dormim undeva intre 11-12 noaptea si 4-5 dimineata. este destul de obositor, dar mai ales este frustrant, ca simt ca fac tot ce pot sa o fac sa nu mai tuseasca. acum am intervenit si pe cale homeopata, sper sa fie mai bine la noapte. ziua nu are aproape nimic, noaptea e dezastru.
victoras este bine, deoacamdata este doar putin mucios si sper sa se faca bine repede. mai ales ca maine mergem la budimex sa il vada medicul care va trebui sa-l opereze de hidrocel. si vreau s-o facem cat mai repede, sa scapam de inca o grija.
vestea buna este ca glezna dariei este mai binisor. mi se pare ca s-a retras putin umflatura. deocamdata suntem pe tratam homeopat dar am mare incredere in el, pt ca daca mergeam pe tratamentul medicamentos deja acum cred ca ajungeam la punctie si cortizon, pt ca asa s-a intamplat data trecuta. Doamne ajuta sa mearga spre bine!
avand in vedere tusea dariei, va dati seama ca nu o duc la gradi sapt asta. asa ca iar vom incepe acomodarea de luni, e frustrant, ca abia incepuse sa-i placa.
pup
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
GETY spune:
Roxana01, ce bine ca am aflat vesti bune si despre glezna Dariutzei.
Si sa se faca bine copilasii nostri cat mai repede, asta imi doresc...
Eu am rugat-o pe mama sa mearga sa o ia pe Maria pe la 14,30, ca mi se parea ca un copilas cam tusea, la altul ii curgea nasucul...
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Roxana, ma bucur ca ne dai asa o veste buna cu glezna Dariei.
Cat despre mucozitati, te inteleg perfect ca si noi am trecut prin asta. Multa sanatate!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
xandrutza_76 spune:
Buna, am aparut; cam tarziu, dar azi noapte nu am dormit, Dianei ii dau dintii plus ca mai are vreo doi mucisori care o necajesc din cand in cand.
La multi ani fericiti Fabi si Alex! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, sa aveti parte doar de bucurii! 

Multa sanatate Bucuriilor bolnavioare, Mariilor noastre (by Lexi & Gety), Rares, Dudu, Daria. Sper sa nu fi omis pe cineva.
Roxana, sper sa fie bine cu glezna Dariutei si sa functioneze remediile homeopate! Succes maine la controlul lui Victoras!
Gety, merge si papusa interactiva; astept impresii.
Lexi, multam fain de catalog ![]()
Alina, bafta la medic!
Dispar din peisaj, mi-e o fooame... Va pup pe toate!
tanima_i2002 spune:
Buna seara tuturor!!!
La multi ani! scumpi gemenusi Alexander si Fabian, La multi ani! si scumpelor Iulia Ioana si Maria Diana, va doresc sa aveti parte de o aniversare minunata si multe multe realizari.
Roxana, te inteleg perfect, si pe mine ma enerveaza ca aduc copii bolnavi la cresa/camin, pe de alta parte uneori ii inteleg si pe unii parinti ca nu au efectiv cu cine ii lasa, desi uneori mai faci si eforturi (iei un medical, apelezi la un vecin ceva...). Si eu am inceput sa il duc pe rares si cu muci, si cu tuse, ptr ca altfel riscam sa il tin numai acasa (dar incerc sa il tin acasa daca imi pare ca ar avea ceva infectie, temperatura sau probleme mai grave), cum se intorcea era la loc in doua zile. Cu cresa au fost si lucruri bune si rele, ce e mai rau ca a avut stafilococ in gat, acum vreau sa ii fac exudat si in gat si in nas iarasi ca miram-as de nu are iar ceva pe acolo, a luat e-coli la stomac si desi i-am facut de 2 ori tratam cf antibiograma nu sunt convinsa ca este ok nici acum. Sper ca fiind al doilea an sa mai capatam ceva imunitate la niscaiva virusi. Pe mine si mai rau ma dispera ca aduc copii cu giardia, viermisori sau te miri cu ce alte din astea si vin cu un helmiflores pe care acasa nu apuca sa li-l dea, ei nu fac ca parinti nici un tratament si uite asa se imbolnavesc toti si sunt cu sistemul imunitar varza.
AM avut si noi o sedinta cu parintii (la initiativa mea si a altor 3 mamici) dupa care am ramas cu un gust amar. Efectiv nu inteleg de ce unora dintre parinti nu le pasa de binele copiilor, vor calitate in crese de stat dar nu ar da 5 lei din buzunar. Am stabilit ca in loc de o lista cu necesarul sa strangem cate 50 ron sa le luam aceleasi rechizite la toti, in plus sa cumparam hartie ig/sapun/servetele mai de calitate, ptr ca unii parinti aduc ce este mai ieftin pe piata. M-a socat sa vad cum se fofilau ptr o suma atat de mica. In plus, am hotarat sa cumparam si jucarii mai complexe (din aceiasi bani) dar unii nu au fost de acord. Mai mult m-au enervat cei care nici macar nu au vrut sa vina la sedinta, nu i-a interesat efectiv ce se vrea cu sedinta. Concluzia mea: Doamne, ca multi tampiti mai fac copii pe lumea asta si au pretentia sa creasca cu apa de ploaie.
Gata, fug ca am treaba si la nervii care inca ii am de cand cu sedinta aia cine stie ce mai zic.
Apropos, ma doare o tzitzi de mor, cred ca mi s-a infundat un canal ceva, am facut vreo mastita. Asa ca zilele astea trebuie sa fug pe la doctori sa vad de la ce mi se trage. Si ca sa fiu chiar la pamant, ma doare un dinte si o masea la care am vazut ca am facut o carie pe sub plomba (masea plombata in timpul sarcinii cu fata de 3 ori
).
Pup toti piticii cu mamici din dotare.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
AdinaF spune:
Fabi si Alex sunt de mult in lumea viselor, dar va multzumesc frumos pt urari
.
Am avut o zi foarte frumoasa cu o petrecere pe cinste la gradi, baietzii au fost in centrul atentziei toata ziua, au primit cadourile pe care si le doreau de mult si au fost tare incantatzi .
multa sanatate copilasilor bolnavi, cand ma gandesc ca abia a inceput sezonul gripelor ...
acum va las ca-s rupta de oboseala , vroiam sa pun si ceva poze, dar Alex si-a acoperit tot timpul fatza .
noapte buna si linistita va doresc.
CristinaGoji spune:
Neatza!
pentru toata lumea!
La multi ani pentru Fabian si Alexander! Nu mi-a mers netul aseara si n-am reusit nicicum sa va felicit.
Sanatate la puiutii bolnaviori. Si putere la mamicile obosite.
Tanima si Princess aveti grija de voi si dati o fuga la dr. Copilasii au nevoie de voi sanatoase!
Ai mei deocamdata sunt bine, au avut ceva muci, dar putini de tot. Nici macar nu le-a curs nasul, doar putin infundati. Sunt constienta insa ca nu mai e mult pana dam si noi intr-o viroza mai serioasa si ma apuca groaza.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
He-he, ma bucur sa regasesc aici cafeluta matinala a Cristinei! 
Tanima, sper sa rezolvi problema cu tzitzi, cat mai repede.
Adina, astept poze ![]()
Eu-s cam fara chef azi, de nimic, o fi de vina si vremea...
La multi ani fericiti, Iulia-Ioana! 

xandrutza_76 spune:
S-a trezit Diana; poate voi intra mai tarziu.
Sanatate multa bolnaviorilor! Va doresc o zi frumoasa!