*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (76)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pesos spune:

5noiembrie Apostolache Amelia Andreea 33oo 51cm apgar9 nastere normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Iubita cum merge ea de tantos ! Si filmuletul cu 'nu e voie la foc' e super! Sa va fie de bine iesirea la aer! Of, tare multa distractie pe capul vostru!

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Am pus cateva poze de la munte aici http://good-times.webshots.com/photo/2977258610104281140zKPjUP

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos AmaliaSa dea domnul.. acum iar ii curg balutze in abudenta.. cred ca iar este ceva pe drum..... sa vedem...
Voi cum mai stati... tot asa sunteti??? Luca... sper ca este bine.. si va simtiti mai bine. Doamne ajuta!

mamiseli_11 lasa cozancica sa se distreze si cu ceilalti dragi... si profita din plin de aceasta pauza... asa ca nu rata ocazia.. mai ales ca ai incredere in ele.

anca_27 Doamne ajuta ca sunteti bine...si ca nu a fost mai mult de atat.. sperietura mare.. si off de ce trebuia sa se intample.. Sper ca ti-ai revenit si ca cozanacica este bine..
Oameni incontienti la volan care si-au luat permisul cu pile.. si cu fite de masina.. ca pot prinde km multi.. ii urasc pe acestia...

Si zilele acestea voi incerca sa pun poze si filme de la baby expo..

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui pesos

5noiembrie Apostolache Amelia Andreea 33oo 51cm apgar9 nastere normal

Bine ai venit pe
Iti sunt moderate primele 10-12 mesaje si apar mai greu.

Laura, curajoasa mica. Ma lasi sa-i musc virtual putin funduletul ei bombat si apetisant ?
Si-mi place accentul tau, vreau si eu sa am timbrul tau vocal (eu am o voce de pisica lesinata in filmulete asa ca ma abtin sa zic ceva ).
Malinas, uitai sa povestesc. Intr-o noapte s-a trezit pe la 1 si nu vroia sa adoarma deloc iar eu franta. Am lasat-o sa misune printre jucarii si mi-am tras dupa o ora de supravegheat copil fara somn o plapuma si am adormit pe covor, peste plapuma. N-am atipit bine ca hop si ea langa mine si-a adormit, finally. So, tu inca rezisti si nu adormi pe jos ca mine.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Miki, Otilia multumesc Oti, te las ca este de unde, crede-ma Are niste colacei si bulanaseeee Cat despre voce, cand ma ascult am senzatia ca nu sunt eu, nu stiu de ce, parca nu e vocea mea Multumesc, oricum

Malinas, criza eruptiei tine la noi cam o saptamana, deci in perioada asta ii dau cand vad ca e nevoie. Pe noi ne-a ajutat mult, la ambele fete. Iti doresc sa-l ajute si pe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Malinas, uitai sa povestesc. Intr-o noapte s-a trezit pe la 1 si nu vroia sa adoarma deloc iar eu franta. Am lasat-o sa misune printre jucarii si mi-am tras dupa o ora de supravegheat copil fara somn o plapuma si am adormit pe covor, peste plapuma. N-am atipit bine ca hop si ea langa mine si-a adormit, finally. So, tu inca rezisti si nu adormi pe jos ca mine.

otilia, haaaaaaa, daca a-i sti tu de cate ori am atipit pe covor, cu capul sprijinit de patut si cu o mana pe David.Da nu mai numar.E drept ca nu am adormit niciodata, dar departe nu am fost.

aleinad.g,nu cred ca de foame se trezeste.El papa seara 260 ml de lapte, dar...incercarea moarte n-are, asa ca am sa incerc sa-i fac 150 de ml undeva in jur de ora 1.

carmendu, cum reusesti sa-l speli pe Victor pe dinti?Ca eu am incercat, dar David deschide gurita ca atunci cand ii dau sa pape, si nu am reusit sa ajung la dintisorii lui.

A zis careva, cumva, pe forum ca a gasit un homeopat bun in Bucuresti sau am visat?Ma gandeam sa ma duc cu David si la un medic homeopat, asa...ca sa ma simt eu bine, sa nu-i dau chamomilla asta doar asa, dupa ureche.

Ma duc sa bucataresc ceva pana nu se trezeste, ca altfel iar mancam dude (a se citi salata), si m-am cam saturat.

_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

mai incerc http://community.webshots.com/user/futuremother
poate ca nu fac ceva bine ...
speram sa- mi fac si eu un album pe cozonacei, ca tot ma chinuie talentul dar nu- mi da nimeni user si parola

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Futuremother, foarte frumosi copii si tare mult iti seamana! A fost si tati pe acolo? Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi!

Citat:
citat din mesajul lui futuremother

mai incerc http://community.webshots.com/user/futuremother
poate ca nu fac ceva bine ...
speram sa- mi fac si eu un album pe cozonacei, ca tot ma chinuie talentul dar nu- mi da nimeni user si parola

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

multumesc miki, da a fost si tati, noi chiar semanam. nici nu mi- am dat seama ca nu am pus si poze cu papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Futuremother ai PM!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput